Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szegedifutok

17 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegedi futók Futós zene 2012.07.02 07:00:00
Ezt a Black Eyed Peas számot egy (kora) reggeli laza futáshoz tudom elképzelni. A nap már felkelt, éledezik a  város, futok át a hídon de még nincs 30 fok... Azért a végére van egy kis gyorsítás. ..
Szegedi futók Futós zene 2012.06.25 07:00:00
Nyár, meleg, nude run :) ..
Végre, végre, végre! Budapest, Pécs és Debrecen után végre Szegeden is lesz éjszakai futás!A szervezők felhívása:"Szeretsz futni, és a jótékonykodás sem áll tőled messze? Akkor gyere el a Szegeden először megrendezésre kerülő villamos futásra.Helyszín: az 1-es villamos…..
2012.04.25-én lesz a 10. Közös futásunk! Ezen jeles esemény alkalmából egy kis meglepetéssel szeretnék kedveskedni minden a futáson megjelenő futótársnak. Természetesen futunk is egy kicsit (4 km oda-4 km vissza) a már jól ismert útvonalon. Gyertek el minél többen! Jót…..
Egy kedves futótársnőnk Norcsi hívott meg minket "magukhoz" Csabacsűdre.Az aprópót a XV. Csabacsűdi Futógála adta aminek főszervezője Norcsi anyukája volt.A minden évben kétszer megrendezésre kerülő kutógálán két távban (3,5 és 1,5 km) mérik össze gyorsaságukat…..
2012.04.18-án a megbeszélt 18:00-hoz képest ugyan csak egy perccel érkeztem később de már így is 12 futó várt rám a Dóm téren. A hétvégi 7. K&H Olimpiai Futónapokra készülve a vasárnapra tervezett 3,4 km-es útvonalat térképeztük fel. Csak úgy suhantunk a város…..
 2012.04.11.-én este hatkor 11 lelkes futó melegített a múzeum előtt... (hamarosan) ..
2012.04.04.-én 9-en jöttünk össze a szerdai közös futásra. A cél a múzeumtól kb. 1,8km -re található újszegedi Holt-Maros volt aminek megközelítéséhez elég volt csak nyílegyenesen átfutnunk a Belvárosi hídon, át a Ligeten majd a Fő fasoron az újszegedi víztoronyig.A…..
Hosszabb futások (versenyek) előtt fontos a szénhidrát feltöltés. A vasárnapi 27. Telekom Vivicittá és Félmaraton előtt egy rögtönzött tésztaparty-t szerveztünk a Lesdegesz tésztaházba. A választék igen bőséges, közel 40 féle tésztából választhattunk. Az adagokra sem…..
2012.03.26.-án minden eddigi létszámrekordot megdöntve, 16-an keztünk meg a bemelegítést a Móra Ferenc Múzeum előtt. Az új tagok üdvözlése és az útvonal ismertetése után el is indultunk a Tápéi komp irányába. Az útvonal egy része a már ismert Felső Tisza-parton vezetett, de…..
Tisztán emlékszem az első közös futásunkra. 2012. február vége volt, -1 fok épp hogy elkezdett olvadni, mindenhol tócsa, de mi öten már akkor (is) futottunk. Most pedig 2012.03.21-én már az ötödik közös futásunkon is túl vagyunk. A helyszín és az időpont nem változott.…..
2012.03.07.-ére lett beharangozva a harmadik közös futásunk, ahol ugyan a létszámcsúcs elmaradt, de így is jót futottunk. Két új futó csatlakozott kis csapatunkhoz Éva és László személyében, így öten vágtunk neki a távnak.  Megfutottuk mind a két hidat és…..
szegedifutok 2012.03.21 21:49:56
@Sekiwake: a petőfitelepi Göndör sor nagyon jó kis futóútvonal csöndes, elég hosszú, és még kút is van az útvonalon. Ma be is teszteltük. Április 1-i Vivicittára jössz?
2012.03.14.-én a negyedik közös futásunk ugyan kis létszámban (Kriszti, Évi, Szabi és Én) de annál jobb hangulatban telt. Sokan jeleztétek, hogy a hosszú hétvégére való tekintettel, sajnos nem tudtok eljönni a futásra. Futottunk a Tisza-parton, megfutottuk mind a két…..
A BSI Télűző km gyűjtést hirdetett 2012. február 26-ára, amibe természetesen bevonta mind a 49 futónagykövetét is így Szeged sem maradt ki a kilométergyűjtésből. Az ötlet egyszerű, mindenki szervezzen a lakóhelyén közös futást km gyűjtés címen ahol a gyűjtött táv…..
2012.02.29-én a szökőnap és a rendszeres szerdai futás alkalmából 8-an jöttünk össze a múzeum előtt, hogy fussunk egy jót.Négy új futót köszönthettünk köreinkben Kriszti, Ibolya, Krisztián és Antal személyében.Most a Felső Tisza-partot fedeztük fel ahol rajtunk kívül még…..
Kedves Szegedi Futók! Engedjétek meg, hogy egy kis közös futásra invitáljalak benneteket. Ugyan még havasak a háztetők, de szép lassan beköszönt a tavasz. Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha most vasárnap (február 26.-án) egy jó hangulatú "Télűző kilométer gyűjtés" keretében…..
szegedifutok 2012.02.27 22:26:22
@Sekiwake: Köszönöm a biztató szavakat! Hétvégén tájékozódtam a régebbi futóklubbokról, de bízok benne hogy van és lesz is igény közösségi futásokra Szegeden. A 25 km-t és a részvételed a jövőbeli futásokon külön megtisztelő, szoktam olvasni az ennyirefutja.blog.hu-t de személyesen még szerintem nem találkoztunk. A blogot még annyira nem hírezteltem, még egy kis infóval fel kell tölteni de utána a facebookal párhuzamosan itt is minden infó fent lesz ;) Üdv: Tóth Szabolcs
Szegedi futók Első közös futás 2012.02.22 22:00:00
Ahogy ígértem, 2012.02.22-én szerdán megtartottam az első "Futónagykövetes" közös futásunkat amihez máris két új futó csatlakozott Péter és Ádám személyében. Mind a ketten futnak már egy ideje, Péter a tájfutásba is belekóstolt míg Ádám a triatlon felé kacsintgat. Így…..