Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arongeri

9 bejegyzést írt és 117 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha százból öt ember statisztikailag nem éri meg, hogy nyugdíjas lehessen, miért ne lehetne előrébb hozni a nyugalmasabb éveket? Legalábbis ezt tette egy brit újságíró, Ed Hawkins, aki 33 évesen döntött úgy, hogy felmond, és a nagyvárosi nyüzsgést a dél-francia vidék…..
arongeri 2013.04.26 10:03:46
@hekhekhekhekkinen: nem teljesen. Én értem, mire gondolt Atrox: 1-2 hónapig, évig elmegy a semmittevés, de nekem például utána hiányozna az aktivitás. Vagy hogy valami értéket teremtsek. Lehet ez akármi: rendszeres kerti/mezőgazdasági munka, gyereknevelés, újságírás - valami, amiről azt mondhatom, hogy ma ezt csináltam.

Neked nem?
Tanár úr, kérem, én készültem és csak egy törzskönyvért jöttem. És fizetni. Baj? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
XVI. Benedek lemondásával nyolc év után ismét sor kerül a világ egyik utolsó grandiózus és érdekes reakciós politikai eseményére, a pápaválasztó konklávéra. A pápa egészségi állapota miatt mondhatott le elsősorban, de a Vatileaks-ügy (valamint ennek kapcsán a zsinat…..
comment:com Elsüllyed a páva! 2012.11.12 09:15:21
Fölszállott a páva? Legalábbis a tehetségkutató vetélkedő résztvevői és rokonai számára, mert alig van meghirdetve a szombat este Duna tv-re tett műsor, pedig ez már a második elődöntő volt. Nálunk anyukám vette észre a hirdetést, és mesélte, hogy régen ez mekkora…..
A kínai propagandakiállítást ismertető kritikánkkal alapjaiban értettük félre a témát és magát Kínát is, állítja Salát Gergely Kína-kutató a Mandineren megjelent írásában. A konzervatív blogon Kínai Kálmán és Trágár Tóniként publikáló szerző saját nevén jegyzett…..
arongeri 2012.09.05 09:43:17
Az év vicckiállítása nyílt a Szépművészetiben címmel jelent meg az Indexen Földes András kritikája a még néhány napig látható kínai kiállításról, amely szándéka szerint a kínai képzőművészet 1978 utáni fejlődésébe ad betekintést. Mivel a szerző már cikke elején…..
Akkor most a nagy hurráhangulatban megkérnék szépen mindenkit, hogy egy pillanatra álljon meg, és próbáljon a rózsaszín ködön túl gondolkodni és értékelni. Ideje leszállni a földre, és csakis a szikár tényekre szorítkozni - elfogultság nélkül. Mondjuk ki: Peking óta…..
Jobbegyenes Gyurta Dani bűne 2012.08.02 17:15:14
Gyurta Dánielért egy ország izgult tegnap este. Sőt, egy egész nemzet határokon innen és túl is. A média is kivette a részét a hangulat fokozásából, a döntő előtti napon egymást váltották a képernyőn a barátok, családtagok, régi és jelenlegi sporttársak. Még a vele egy…..
Ez nem más, mint egy megalapozatlan, aljas rágalomhadjárat az Elnök Úr ellen. Látjátok, még csak rábizonyítani se sikerült semmit, de máris helyrehozhatatlan károkat okoztak ezek a mocskok. Bárkit ilyen módon gyanúba keverni, a puszta feltételezést is már tényként kezelni,…..
Szigorú közönség, magasba lendülő piros lapok, hármas holtverseny. Valahogy így lehetne vázlatosan leírni a hétfő esti tehetségkutatót, ami visszatérő arcokat és teljesen kezdőket is a színpad közelébe hozott. Minden szempontból izgalmas este volt. A hónap és egyben az év…..
Nem akarok hinni a fülemnek! Őszintén remélem, csak rosszul értettem Zám Tibort, a Best Reisen ügyvezetőjét, amikor az egyik rádióban azt nyilatkozta, hogy a balesetet szenvedett busz utasai közül többeknek nem volt utasbiztosítása, ezért nekik ki kell fizetniük a kórházi…..
arongeri 2011.11.08 07:02:05
@MACISAJT: +1

Az egy dolog, hogy balesetbiztosítás nélkül utazni ökörség, de azért ha az utazási iroda hibájából kár ért, nehogy már nekem kelljen fizetnem!

Na EZ a tipikus magyar mentalitás: ha ez történt, megszívtad, ne ugass, miért nem vigyáztál, az iroda nem tehet semmiről.

Egyébként meg ha felszállsz a MÁV-ra vagy a BKV-ra (valaki korábban említette), ott is biztosítva vagy, még ha te nem is kötsz külön biztosítást.
Egy 35 éves, budapesti férfi vagyok - igen: autós, 18 éves vezetési tapasztalattal. Hétvégente átvedlem én is kerékpárossá, gyalogossá: hatalmasat csatangolunk vagy karikázunk az Asszonnyal meg a Srácokkal a környéken. Van tehát némi fogalmam arról, hogy milyen az utak…..
arongeri 2011.11.04 13:27:27
1997. március 29. kellemes kora tavaszi időjárás, vagy valami hasonló, ám ez a történet szempontjából teljesen lényegtelen. A Haladás a Videotont fogadja otthon, közepes érdeklődés, 7000 néző. A pályán olyan héroszok feszülnek egymásnak, mint Balassa, Szekér, Usvat, Fehér…..
OkosPista FERI 2011.09.25 16:18:00
 A politikai elemzők szerint mára kiderült, hogy Gyurcsány az MSZP-ben se olyan népszerű, mint korábban gondolta ő maga, illetve sokan gondolták. Ez az okfejtés azonban némi pontosításra szorul. Gyurcsány soha nem volt népszerű az MSZP-ben.Gyurcsány soha nem lehetett volna az…..
- Ma van az Absztinens korboncnokok, és a bölcs kérészek világnapja- Dennis Rodman 1997. július 13-án délben kezdte el olvasni Thomas Kuhn: A tudományos forradalmak szerkezete  című könyvét, majd két perc múlva falhoz baszta. A nap bölcsessége: „Két ember között a…..
arongeri 2011.07.14 10:00:28
Helló Tibi!Megint összehoztam egy cikket. Valaki az egyik poszt alatt megjegyezte, hogy még nem volt falunapos cikk (itt még tényleg nem, de a kiskedvenc Orkánságon igen - T.B), és azonnal beindította bennem a vezérhangyát, az eredmény pedig ez lett. Lehet, hogy ezért fatornyos kis…..
szusszanat alapszükségletekről 2011.04.27 21:54:57
nem vagyok egyetlen. felhívtak, hogy én myjavai vagyok-e. hát nem. nagyon nem. van még valaki az én nevemmel myjaván. boaaaa...keresem a közöset a mások zenéivel és ma nem megy. talán  mert megint írtam egy számot és még nagyon bennem van. ma hatkor keltem fél hat helyett.…..
arongeri 2011.05.16 09:09:24
Nem kell nagyon régre visszatekintenünk, hogy lássuk, a Microsoft továbbra sem képes egy erős vízió mentén megújítani önmagát. Inkább azt a taktikát választják, hogy bebetonozzák magukat a piac egyik-másik szegletébe. Vagyis tartós kibekkelésre játszanak.Emlékezzünk csak,…..
Az embert lépten-nyomon vegzálják, de a bajt nem előzik meg. Ha a jogsértést nem látják, a politikusok meg nem adnak utasítást, polgári rendfenntartó szerepüket képtelenek ellátni. (Fotó: Huszti István/Index) A gyöngyöspatai események kapcsán szinte mindenki a parlamenti…..
A ma esti Tétben ismét előkerült az, ami a következő években feltehetően még sokszor téma lesz: meg lehet-e majd változtatni a Fidesz-KDNP által most elfogadni készülő új alkotmányt egy esetleges kormányváltás után. Kétharmadot kell hozzá szerezni – mondta rezignáltan…..