Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spender

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három évvel ezelőtt a förtelmes főnökeiket akarták hidegre tenni, most új üzletbe kezdenek. Persze ez sem megy olyan könnyen, főleg hogy az egyik befektető átveri őket, úgyhogy a fiúknak ismét akcióba kell lépniük. Jason Bateman, Charlie Day és Jason Sudeikis elrabolja a fickó…..
Látva a Disney égisze alatt készülő Marvel filmek döbbenetes sikerét, a Sony érthető okokból igyekszik a lehetőségek szerint mindent kipréselni az idén 50 esztendős Pókember univerzumból. A Marvel hősök jogain a mai napig osztoznak a nagyobb stúdiók, így még egy darabig…..
Spender 2013.12.17 09:14:00
@Wind Callman tér: Most az komoly, hogy egy 60-as években készült képregényből kivágott rajzon hőbörögsz?
Egy nő (Meryl Streep) könyvet ír egy növénytermesztőről (Chris Cooper), aki védett virágokat lop el abban a hitben, hogy náluk jobb sorsuk lesz. Hogy lesz ebből film? Hát ez az. Szokták mondogatni, hogy egy filmet, egy könyvet, de még egy festményt sem lehet befejezni, maximum…..
Oké, minden elfogultságomat félretéve nem is tudom, mikor röhögtem annyit utoljára, mint az alábbi két és fél percen. Ha nem ez lesz az év legviccesebb filmje, akkor megverekszem veled. Komolyan. ..
Spender 2013.10.24 10:38:53
Ha a Disney nem rágott volna be ránk, akkor holnaputántól jövő hét csütörtöktől Thorral gyakorolhatnák a kalapácsvetést, így viszont még bő két hetet három kell várnunk, ellenben a filmhez csatolt Amerika Kapitány 2. trailert már csütörtökön megnézhetjük, ez…..
A mai nap folyamán debütáló előzetes előtt az ET jóvoltából közel egyperces betekintést kaptunk Steve Rogers legújabb kalandjaiból, és emberek, ez bizony faszán néz ki: inkább néz ki high-tech thrillernek menő akciójelenetekkel, mint streccsruhás hősködésnek.  ..
Hosszú és még hosszabb drámák, második világháború Japánban és a Holdon, templom a dombon, mozi- és filmünnep. Heti bemutatók. Adèle élete (La vie d'Adèle). Meztelenek és bolondok: amiről Katy Perry első nagy slágerében énekelt, az lófütty ahhoz képest, amit…..
- SPOILERMENTES - Két kislánynak nyoma vész egy amerikai kisvárosban. Miközben apáik, Keller Dover és Franklin Birch (Hugh Jackman és Terrence Howard) egyre kétségbeesettebben kutatják őket az erdőben, az ügyre kirendelt Loki nyomozó (Jake Gyllenhaal) előállít egy szellemileg sérült férfit (Paul…..
Hát megtörtént végre: a friss Emmy-díjas Jeff Daniels és a szebb napokat látott Jim Carrey, valamint az eredeti filmet író és rendező Farrelly-testvérek végre folytatják* minden idők egyik legjobb vígjátékát. Íme az első kép az immáron a Universal Pictures istápolásában…..
Spender 2013.09.25 08:55:33
Na már nem csak az új filmeket fikázzuk, de a régi klasszikusokat is amiknek anno még örültünk? :)

Humor nagyon sokféle van. Mindenki mást értékel. Az olyan filmek mint a Csupasz Pisztoly - Top Gun - Top Secret trendteremtőek voltak és a mai napig szerethetőek. Igény lenne rá most is, de sajnos ez a fajta humor kihalt Hollywoddban. ezt onnan lehet érezni, hogy a Horrorra Akadva filmek tipikusan ezt a vonalat szeretnék erősíteni (még anno Nielsent is szerepeltették benne) de talán egyetértünk azzal, hogy azok a filmek inkább tragikusak mint komikusak. :(

Azzal egyáltalán nem értek egyet, hogy Jim filmjei teremtették volna meg a "kaki-pisi" humort. Jim olyan filmekkel hozott új színt a vígjátékokba mint az Ace Ventura, a Maszk vagy a Dumb és Dumber. Szerintem ebben a 3 filmben sincs összesen annyi ilyen jellegű poén mint ma sok próbálkozásban. Ezekből a filmekből idézni szoktunk egymásnak egy jó sör mellett.. "a számod még mindig 07? rendicsek!" vagy "nálad egész végig volt egy tartalék kesztyű?"..

Ja és a végén had védjem meg azért Sandlert is kicsit. Igen, valóban öntik a nevével fémjelzett gagyit ránk évek óta. De igenis vannak neki is jó filmjei! Az Apafej vagy épp a Távkapcs szerintem kedves, izléses és humoros vígjátékok, amiket szívesen nézek újra bármikor. (Nem beszélve pl. az Anger Management-ről, amit bárhányszor meg tudok nézni - igaz, főleg Nicholson miatt :) )
Spender 2013.09.25 12:53:19
@Kovács Erzsébet: Különösen úgy fura a Horrorra akadva obszcén humora, ha az ember akár csak 1 epizódot is megnéz Damon Wayans régi "My Wife and Kids" sorozatából. Ha tud egy ennyire ártatlan, mégis vicces családi sitcomot csinálni, akkor miért kötelező a mozivásznakra csak a moslékot önteni?
Nem, a cím nem elírás, és a poszt sem kacsa, ugyanakkor az alábbi előzetes nem mozis, hanem egy úgynevezett pitch trailer, amely a pénzemberek meggyőzésére szolgál, akik egy ilyen videó láttán szívesebben adnak zöld utat az adott projektnek. A filmet Iain McCaig (többek között…..
Spender 2013.09.12 14:39:30
@REMY: Az! Totálisan!

De tényleg... ez mi? :D

Ha egy játékhoz csinálták akkor is kevés. (De akkor miért élőszereplős? Miért nem animáltak az emberek is?)

És ezek a végén tapsolnak és örülnek annak amit láttak....

...hát ez kiröhögni való volt, nem megtapsolni való. :D
Csak a kedvetekért lekaptuk a megmosolyogtató "TOP 2" feliratot a napok óta a neten keringő új Thor 2-bannerről (na jó, nem mi voltunk, igazából a hanyattplakát prototípusáról van szó), és ehhez még egy új német plakát is befutott, melyen szemmel láthatóan Loki valami rosszban…..
aeon flux előbb jön a hangya 2013.09.10 10:00:00
A Marvel Studios ma bejelentette, hogy az Edgar Wright rendezésében, Wright és Joe Cornish (Idegen arcok) forgatókönyvéből készülő A Hangya (azaz az Ant-Man) több mint négy hónappal az eredeti (2015. november 6.) bemutató előtt, július 31-én kerül bemutatásra. Merész, ugyanakkor…..
Azt hiszem, újabb oszlopos tagja született a szükségtelen remake-ek népes számú csapatának: zajos, túlpörgetett és töketlen (PG-13, ahoj!), ráadásul még a moneyshot is hiányzik belőle, az a csávó a ruhában meg úgy néz ki, mint egy bohóc. Nos, egyelőre így fest a Robotzsaru…..
Spender 2013.09.06 13:40:56
@REMY: Jövőre forgatnak Spawn remake-et? Juhú! Na az az a képregényfilm amire tényleg nagyon ráfér! (A másik a Daredevil)
Spender 2013.09.06 13:43:11
@doggfather: dehogynem
új ötlet + milliárdok a marketingre = bukás a pénztáraknál
régi ötlet = garantált nyitóhétvége

ezt hívják úgy üzletileg, hogy kötelező az utóbbit választani :)
aeon flux ps4-indulás! 2013.08.21 00:25:00
A Gamescom keretében ma a Sony bejelentette, hogy a PlayStation 4-et Amerikában és Kanadában november 15-én, Új-Zélandon és Ausztráliában, 18 európai országban (Magyarország nincs köztük) és 10 latin-amerikai országban pedig november 29-től lehet megvásárolni. A megjelenéssel…..
Egy japán népmese szolgáltatott ihletet a Universal nagyreményű (egyébként problémás fogantatású) fantasy-jéhez, melyben Keanu Reeves egy csapat kitaszított szamuráj élére áll, hogy bosszút álljon egy könyörtelen sógunon, aki mindnyájuk becsületükbe taposott. A reklámfilmek…..
Nem is tudom, miért emlékeztet ez a montázs engem valami orosz nukleáris tengeralattjárós katasztrófafilm plakátjára. ..
Nem túlzás azt állítani, hogy a hét Alfonso Cuarón évek óta készülő új filmjének jegyében telt: a Gravitáció lehet az évtized egyik legmerészebb stúdiófilmje, mi több, akár a legjobb is: a tesztvetítések visszhangja legalábbis ezt sugallja. Az első megbízható…..
Ugyan a kis fehér lámpa ragyogása az utóbbi években némileg megkopott (és ezzel együtt a kritikusainak szíve is jóval több szőrt növesztett), a Pixar továbbra is a filmvilág egyik legnagyobb fantáziával megáldott stúdiója, amely épp a hetekben tett ígéretet arra, hogy a…..
Spender 2013.07.26 13:53:50
Ha már ennyi helyet szenteltek a rendező, Roland Emmerich korábbi filmjeire ezen a poszteren, akkor ráférhetett volna a Tökéletes katona és a Csillagkapu is, elvégre a két filmet együtt közel 700 ezer mozinéző látta... Hogy ezt mennyien fogják? Hát, az IMAX biztos besegít majd egy…..