Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karpathy

0 bejegyzést írt és 243 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akinek régóta van dellája, lenézi a harsány minőség­villogtatást, például nem veszi meg a giga Gucci-feliratú táskát, helyette jelöletlen szuperminőséget vásárol tízszeres áron. A trend az autókra is igaz. Vélemények az azonos című írásunkról...
Ha nincs pénzed újra, vehetsz használt nyugatit. Még mindig jobb, mint életed végéig nyögni a hitelt. Vélemények az azonos című írásunkról...
Karpathy 2010.09.15 22:54:31
@Brigi \"B. A.\" főnöke:
Ha évek óta szar irányba megyünk, és meg kellene fordulni, akkor aztán télleg borzasztó lenne vállalni a következményeket :). Menjünk inkább tovább!

Leszarom, hogy a gazdaságnak mi jó. Az érdekel, hogy nekem mi jó.
Az állam dolga meg az, hogy harmonizáljon a nekem jó a neki jóval.

Persze nincs olyan, hogy "állam". Emberek vannak, meg érdekcsoportok, akik szintén leszarják a mindent a saját érdekeiken kívül, ami az, hogy megint leszakítsanak rólam egy rakás pénzt.

Hagyjuk a makrogazdaságot az pitsába, brigifőnöke :D
Karpathy 2010.09.16 22:20:14
@Brigi \"B. A.\" főnöke:
El kell keserítselek, az én autóm pont annyit fog érni, mint most.
Viszont vennék mellé egy másikat, amibe befér a család, amire most esélyem sincs.
Illetve beállhatok az általad kárhoztatott 80%-ba, és konzerválhatom a helyzetet, nehogy "kapkodva megforduljon" már a szitu ;)
Belsőség Izgága elektron 2010.09.15 07:00:00
A Honda CRX-et emleget, CR-Z-t mutogat. Vajon mire emlékszik még 2010-ben a régi dicsőségből? Marihuánaültetvény és VTEC, villany-nyomaték és aljasság. Mai autóipari szappanoperánk. Vélemények az azonos című írásunkról...
Tibi barátomnak (IPK) köszönhetően én is szeretnék hozzájárulni e jópofa és hétköznapi blog bővítéséhez. Igaz, kicsit talán más szemmel, mert én csak rosszat tudok mondani az autókról, mert hát jó autót nem hoznak javítani. Így jutottam el az elmúlt évek alatt, hogy a…..
Legalábbis a Mazda szerint. Személyre szabható, döbbenetes új technológiák, hologramos vezérlés, ruhaszkenner. És persze kalapáccsal vertünk fejbe brit újságírót. Tényleg. Vélemények az azonos című írásunkról...
Volt olyan nap, hogy tíz levelet is kaptam. Olvasók, barátok és motorosok érdeklődtek, hogy mi van Kunióval, a motorja nélkül maradt japán világutazóval. Volt, aki ezer, volt, aki ötvenezer forintot ajánlott fel, és akadtak, akik szállással tették volna könnyebbé magyarországi…..
Talán még a szokásosnál is álmosabban indult a szerda reggelem múlt héten. Egy pályázaton dolgoztam, a hét első két napját az irodámban töltöttem, haza csak aludni mentem. Percekig bóbiskoltam a gőzölgő kávéval a kezemben, meginni sem volt erőm. Aztán hat órakor…..
Az idei, hetedik találkozónk (megy az idő rendesen), több szempontból is vízválasztó volt. Az összegzést a poszt végére megpróbálom megfogalmazni, ám előtte igyekszem időrendi sorrendbe rakni az eseményeket. Ez soha nem könnyű, hiszen a cselekmény mindig több szálon futott,…..
Befordulok az egyirányú utcába, és jön szembe az Átlag család, bringán. A két gyerek teker az út közepén, a szülők meg néznek rám felháborodottan, hogy mit csinálok én, az állat. Ők is elhitték, hogy mehetnek a forgalommal szemben. Vélemények az azonos című írásunkról...
Karotta Közlöny Inspiráció I. 2010.08.24 13:03:00
Három éve szeretném kiposztolni a Rauh Welt Porschékat. A dolgok mai állása szerint senki sem készít az én szememnek lenyűgözőbb autót.     A Rauh Welt németül nagyjából cudar világot jelent, és egy japán versenygarázs neve.     A helyet egy Nakai-san nevű…..
Rövid, de eseménydús eddigi életem jelentős részét munkavédelmi oktatáson töltöttem. Tudom, hogy bizonyos anyagok tűzveszélyesek, meg hogy forgó fogaskerékbe fitymát helyezni fájdalmas tevékenység. Mégis, vannak pillanatok, amikor az egységsugarú user nem gondolkodik, csak…..
Évtizedeken át keményvonalas oldtimer-rajongó voltam, új járművek nem üthettek rést a pajzson. Aztán lefolyt egy kis víz a Dunán. Ha a legnagyobb politikusoknak szabad, én miért ne forgathatnék köpönyeget? Vélemények az azonos című írásunkról...
Karpathy 2010.08.18 20:53:32
@Degeci Sanyi: "Mindegyik autó unalmas amelyik jó."
pozicionáltad magad

c: te nem az a c vagy véletlenül, akire gondolok? lilásfekete a vas és 2.4-ről downgradeltél 2000-re?

tükörfúró: a luxusautók osztályában igazad lehet, de szerintem az elkényelmesedés nem haladás. A mai gépek főleg kényelemre utaznak, másodsorban biztonságra. Ez olyan, mint a lift és, a lépcsőzőpad esete. Először kiirtom az életemből az összes megpróbáltatást, majd gyártok helyette pótlékot. Véresen elkényelmesedtünk :)
Nem rossz, nem rossz, de a jó nem ilyen. Nincs megállás, az Oettinger tovább fejlődik, kicsit élesebb motor kell a sleeper kasztniba. Az autó már bizonyított, 7000 km-en is túl van hibamentesen Koncepcióváltás miatt eladó, olvashatjuk sok tuningalkatrész-hirdetésben mindenfelé a…..
A pszichotróp Budapest ügyeletes ápolói vagyunk: mindenki más szétsavazott, elszállítandó betegnek tűnik. Vélemények az azonos című írásunkról...
Belsőség Rendszámot a bringára! 2010.08.11 10:45:54
Miből derül, hogy kié a szajré? Meg ki jött nekem? És ki fog kártalanítani? Ki ütötte el a babakocsis feleségemet? Hát a rendszám! Vélemények az azonos című írásunkról...
Idén is megvolt az éves áprilisi Weissenkirchen-túra, igaz, a sorozatos lemondások miatt végül úgy nézett ki, hogy a tavalyi tizenhárom helyett csak három motorral megyünk. Aztán lett belőle kettő. Meg egy autó. Sebaj, kell néha ilyen is, nyugis, kedves, háromnapos motorozás lett…..
Ha elnézi a barom a jobbkezet, elfelejt indexelni vagy csak szimplán tötymörög, a bölcs autós ahelyett, hogy üvöltözve az ablakra fröcsögtetné a nyálát belülről, inkább hátradől, elmond egy mantrát és elsiklik a bénázás felett - nyár van, élvezzük!Mai cikkünk…..
Karpathy 2010.08.05 15:07:57
FIGYELMEZTETÉS: A hét végén a velencei tó környékén nyolc traffipaxot üzemeltet a rendőrség, 3 óránként változó helyszínre. Aki lejön a találkozóra, vezessen lassan, vagy legalább legyen óvatos. Hoppá, ha nem figyelünk, elrohan az év anélkül, hogy sütnénk, söröznénk…..
Ezt a rövid mondatot a Belga Ovirap című számában hallottam, de Halász Judittól kölcsönözték ők is (igaz eredetileg Heltai Jenő írta). Szerintem az első szótól az utolsóig igaz. Tudom magamról és az ismerőseimről, mekkora boldogság valaminek úgy örülni, mint egy kisgyerek.…..
Karpathy 2010.08.04 19:30:24