Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akilenc

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A címből kitalálható, hogy a IX. kerületi József Attila lakótelep utcaneveiről lesz szó. A telep több ütemben épült 1957 és 1980 között, az utcanevek zömét azonban közel egyidőben, 1962-63-ban adták. Tulajdonképpen a lakótelep elnevezése is érdekesen alakult, hiszen a rendszerváltásig nem is…..
akilenc 2018.03.27 21:32:30
@Rátonyi G. Tamás:

Nagyon tetszett a cikk, így "bennszülöttként". Talán amit hiányoltam, hogy a Napfény utca miért ezt a nevet kapta. Azért mert úgy van tájolva, hogy nyáron délben pont felette áll a nap és végig süt rajta.
De így is egy nagyon jól összerakott írás. Gratulálok.
Számtalan írás jelent meg már azzal kapcsolatban, hogy mibe kerül nekünk a vizes világbajnokság. Nem akarok ezekkel az írásokkal vitatkozni, mert nem vagyok a megfelelő ismeretek birtokában. De talán azzal is érdemes foglalkozni, hogy mit hozhat ez az esemény a konyhára...
akilenc 2017.07.28 18:08:42
 A szerző (Droli) azt az elmebeteg ötletet találta ki, hogy disszidál - Magyarországra. Az erről szóló élményeit, tapasztalatait egy posztsorozatban írja meg, mindenki nagy örömére. Mióta „publikáltam” a hazatéréses ötletemet – „online és offline” egyaránt – több…..