Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Manoloszan

3 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Moped blog Schwalbék a Balatonnál 2015.08.27 05:17:00
‹⊗› Extra érdekességekért és semmire sem jó hülyeségekért érdemes a Moped blog Facebook-oldalát is lájkolni. ‹⊗›   Előző posztunkban egy szinte gyári állapotú Simson Schwalbét vettünk közelebbről szemügyre. A következő történetben tovább halmozzuk majd az élvezeteket, hiszen Bence és Marek…..
Most jött a hír! Az Amazon nem kispályázott, a karácsonyi hajrá előtt boltott nyitott Spanyolországban és Olaszországban, ahol nem csak Kindle-t lehet kapni, hanem – megdöbbentő módon – anyanyelvi tartalmat is. Az olaszoknál 16 ezer, a spanyoloknál 22 ezer…..
Ezzel az autóval mindig csak a baj van… …mondják majd egyesek, akik egyrészt szokás szerint nem vették figyelembe a sárga cetlit a poszt elején, másrészt nem olvasták alaposan a napi használatú Suzuki Swiftemről szóló posztokat eddig – mely autó egy idén már 26…..
Manoloszan 2011.08.14 12:18:30
@phrascarica: Azt jelenti, hogy már a 120-as vonalat ütötte alulról. Ment is az elektromos ventillátor rendesen. Csak pár milliméter kellett volna neki, hogy elérje a mérőmező tetejét.
Szerintem ez vastagon több volt, mint 100 fok.
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
Tavaly volt az első, de nekem akkor még nem volt Voyagerem. Most már van, tehát felkerekedtünk családostul, es elgurultunk legfeljebb százzal az M1-es 29-edik kilométerkövéhez, ahol a Gastland hotel-étterem komplexum parkolójában és parkjában megtörtént a Második Magyar Chrysler…..
Manoloszan 2008.03.25 15:28:01
Én valahol nem tudom megérteni az olyan embereket, akik ha bárhol két sor is irásba kerül, azonnal oda kell menniük, és kifejteni a "természetesen" ellenkező, fikázó, stb véleményüket, mindegy hogy mi, csak minél nagyobb vihart kavarjon és ők eléggé szem előtt legyenek.

Kicsit arra hasonlit nekem itt egypár hozzászólás, mint amikor focimeccsen a biró szétfújja a mérkőzést, mert nem birja elviselni, hogy a nézők ne őrá, hanem a játékra figyeljenek.

Ez mondjuk AP-ra kifejezetten vonatkozik. :-)) Gondolom erős iráskényszere van, ezért kell mindig mindenhol mindenkinek nekiugrani, aki nem ő.

Amugy természetesen én is Voyageres vagyok, de nem akarom sem a márkát, sem a találkozót védeni. Ugyanis felesleges!!!

Aki nem akar a mi szemünkkel látni, annak hiába magyarázzuk, hogy nekünk a fehér az fehér, a fekete az fekete. Ő ugyis mindkettőre azt fogja mondani hogy zöld és nekünk ugrik, hogy hogy lehetünk olyan barmok, hogy mi másként látjuk. :-DD

Van erre egy régi mondás. Nem szabad leállni a hülyékkel vitatkozni, mert a nagyobb gyakorlatukkal legyőznek és lehúznak a saját szintjükre.

Szerintem ebből az egész "miért szar a Voyager, miért hülyék akik ilyen kocsit vesznek, és hogy is mer bárki is egy ilyen fórumra olyan dologról irni, ami róluk és az ő szórakozásukról szól, mikor az az ő magánügyük" cimü gittrágásból bőven ki lett hozva minden ami lehet.

Tőlem meg bocs hogy hosszú voltam, de eddig birtam cérnával. :-)))
Hát igen.  Ugyan azt mondtam magamnak, hogy mindennap irok ide, de ez most igy kezdésnek nem jött össze.Kicsit zürös volt a húsvétom, igazából nem kivánom senkinek. Édesanyám szombat este elesett, combnyaktörés, meg kellett müteni, most kórházban van. Úgyhogy nem igazán…..
Na szóval. Igazából az első blogbejegyzés irása alatt azon gondolkoztam, hogy mi a túrónak irok is én blogot? Hiszen nem vagyok hires ember, nem tettem hatalmas dolgokat, semmi nem garantálja, hogy bárki is kiváncsi lesz arra, amit itt irogatok. Dehát azt hiszem egy átlagember…..
Hát üdvözlök mindenkit. Igy középkoromra én is elhatároztam hogy kipróbálom a naplóirás eme internetes formáját. Még nem tudom hogy pontosan miről is fog szólni, azt sem tudom hogy rajtam kivül bárkit fog-e érdekelni. De végül is az ember általában naplót nem azért ir, hogy…..