Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gasztronigger

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Állandó a vita, bemelegíteni álló helyzetben vagy elindulni? Mi a jobb a motornak és mi a jobb a környezetnek? És a pénztárcánknak? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
gasztronigger 2012.02.17 22:25:53
@dhzsiga: Örülök,hogy felvette Valaki a turbó kérdését,mert férfiasan bevallom,hogy hiába van turbós autóm,nem tudom vele milyen inditási procedúra jár!? Mikor átvettem a szalonban,akkor azt mondta az átadó,hogy ha visszaesik a fordulatszám,akkor kíméletesen már lehet indulni,de a turbóval kapcsolatban vannak kétségeim!!! Tudna esetleg Valaki segíteni ebben nekem? Elöre is köszi!
gasztronigger 2012.02.20 09:41:35
@dhzsiga:Köszi a választ,de sajna nálam specifikus a töltése a turbónak,mert a skodáknál/Octavia/a nyomaték kedvéért már 1500-as fordulatnál tölt a turbó.Ez alatt autózni pedig elég nehéz,nem húz,erőtlen.Persze nem szabad az alapmotorral/1.2-es tsi/megvenni egy autót,erre már rájöttem,igaz késön.Nem kell készpénznek venni az eladó dumáját,bár meggyöző volt,mert anyagilag közelítette meg a kérdést.Az egyel "föntebb"/1.4 tsi/ 300.000 ft-al lett volna drágább,és csak kb.20 lóerővel,9 nm-el lett volna több,sőt a próba uton sem éreztem komoly különbséget a kettö között,így"spóroltam".Lehet,hogy ez hiba volt?
gasztronigger 2012.02.22 20:19:45
@dhzsiga: Köszi,ez megnyugtató,hogy semmi komoly a turbóhoz.Sajna én is csak az"ülj be,és vezess"typusú soför vagyok,müszaki analfabéta,viszont szeretném a legjobbat az autómnak.Köszi még egyszer!