Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Már meging egy nick

0 bejegyzést írt és 199 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Extreme Digital rendszeres vendég a Homáron. A panaszok alapján a dolgozók egy részére egész biztosan ráférne egy ügyfélkapcsolati tréning, és a mostani két sztoriból kiindulva más területen is reformérett a cég működése - már csak a saját érdekükben is. Sztori…..
Már meging egy nick 2015.08.11 11:34:31
@atpijkamo: ez a kivétel erősíti a szabályt, de nekem az a tapasztalatom a tabletekkel, ha valaki noname szart vesz akkor az noname szar lesz annak minden vonzatával.
Komoly levél Zoltántól, olyan aranyigazságokkal, mint, hogy "az emberek nem hülyék, átlátják a bullshitet" meg "a határozottság nem egyenlő az arroganciával" és  "a legbosszantóbb: a hangnem és a stílus". Minden ügyfélszolgálat szíves figyelmébe. Tisztelt Tékozló…..
Azt nem tudom, hogy a germánium zuhanyrózsa vagy a benzines láncfűrész oké-e a megveszed.hu kínálatából, de az biztos, hogy a drónjukat trükkösen árulják. Olvasónk elég kemény leckét kapott az élettől, de ha már volt annyi vér a pucájába', hogy megírta az esetét mások…..
Az Éden Hotel harmadik évadának legnagyobb botrányában szenvedő alanyként megjelenő Stumpf Nóra a decemberben leforgatott események után először most szólalt meg a nagy nyilvánosság előtt. Aki az eheti Heti Válasznak adott interjútól azt várja, hogy kulisszatitkokat,…..
Már meging egy nick 2015.07.16 08:35:31
@Dr. Dottyka, a Vörös Cipellős Katgimis Angyal: jogos, mért nincs? Fel van véve, leadták a műsorba, ennél jobban dokumentált esemény kevés van. Vagy mért nem indították meg hivatalból?

A csaj összeszed magának 5-6 milliót (a többit gondolom elteszi az ügyvéd), ha már nem nyert és így megszivatták és teljesen igaza van.
Az utazóközönség rém peches, a GYSEV meg elképesztő béna, mert Melinda leveléből is látszik, hogy  a rendkivüli helyzetekben elsősorban odafigyelést és tájékoztatást várnak az emberek. (Pinnye egyébként egy kicsi község, a hazai telefónia türténetének szempontjából…..
A kommentekre adott válaszai alapján pedig még fél napig viccesnek gondolta a posztot, mielőtt visszavonulót fújt. A "Kipróbáltuk ezt a fajta reklámot." védekezés meg LOL. Kedves Hilda! Nem is emlékszem rá, hogy láttam-e valaha ekkora pofátlanságot (potenciális…..
Elég rémisztő poszt a honlapja alapján a tea mellett ezoteriában, szeretet- és harmóniabizniszben is utazó Fehér Holló Teaházról.  A lélekmunkás elbeszélgethetne a főnökkel. De nem jobb a helyzet akkor sem, ha a honlap csak úgy maradt, és már a Facebook szerinti…..
Vagy a helyzet az, aminek látszik, és a Volán Eger felé járó alvállakozója szerint elég kiírni, hogy van wifi, aztán legfeljebb nincs, vagy Benjamin választ különösen szerencsétlenül buszjáratokat. A rendszeresen arra utazók tapasztalatait várjuk szeretettel. A Volánbusznak a…..
A Telekom évek óta igyekszik az ügyfeleket a múlt századi csekkes befizetéstől a elektronikus fizetés felé terelni, néha nem annyira sikeres módszerrel is.  Reziel szerint ezúttal új mókát eszeltek ki. Én mondjuk mindenkit szeretettel arra buzdítok, hogy hagyja a francba a…..
Már meging egy nick 2015.07.08 10:00:46
@bm613: ez így nagyon kemény.

Bár a posta tudja fokozni az élvezeteket, nálunk levelesládát is leszerelték a posta mellől, szóval levelet se lehet már bedobni ha nincs nyitva a posta. Nagyon okos.

Anyáztam is reggel magamban, a nyitásra váró kis csoport meg csak nézett révetegen, mi a bajom. Ja, ők ráérnek nekem meg jönni kellett dolgozni.
Olvasónk igazán dicséretes elszántsággal próbált Kikol-ügyféllé válni, de nem volt könnyű helyzetben. A legjobb rész, amikor kiderül, hogy az eladó azért nem nyit ajtót, mert nem hagyhatja ott a számítógépet.  Tisztelt Homár! (És kedvenc Internetes trolljaim,…..
Nem nagyon szeretnék semmit hozzáfűzni a Coop-szalonna állapotához, de javaslom, hogy a galériát csak saját felelősségre nyissa meg mindenki. A magyar minőség! Édesanyám a mai nap vásárol egy kis szalonnát a nyíregyházi, Búza téri Coop ABC-ben. Hazahozta, lelkesen…..
Kedves Gyerekek, most mondom, hogy ez egy igazi fikázós poszt lesz, nehogymá' belefulladjunk itt a reménybe meg a pozitív dolgokba. A múltkor felajánlott a facebook egy "Vidéken újrakezdők" nevű csoportot. Jé, milyen izgalmas gondolat, kértem a felvételemet. Pár perc múlva jött az…..
Hogy a Jófogáson miért lehet árulni 1 üveg 15 éves bort, ha 3000 liter tavalyi vöröset azonnal kitúr a rendszer, azon lehet filózni - vagy szőrözni, mert a különbséget azért nyilván Zsolt is érzi. A mellébeszélés és az utólag módosított működési…..
Már meging egy nick 2015.06.30 08:45:12
@Manyúúl holnap is nyúúúlni fog mint a tak:

Ennyi erővel zárjon be az összes bolt, szűnjön meg minden újság, apróhirdető, aukciós weboldal, mindenki kiírja a kapura mije van aztán kész. Később meg már nem is írja ki, hisz mindenki tudja mije van és hogy az jó. Egy ilyen világban homár blog sem fog kelleni, meg úgy egyáltalán internet se :)

Én meg tudom érteni, hogy valaki nem akarja kiméregetni, mert nekem például nem hiányozna hogy a jóska pisták nap mint nap jónapotozzanak a házam előtt, hogy most vinnének öt litert. Az is lehet, hogy húsz más tevékenysége mellett ideje sincs ilyesmire.
István Galaxy S6-osán klittyog a gomb, ami nem tűnik őrült nagy problémának, de egy több, mint 200 ezres telefonban tényleg ne klittyogjon már semmi. A szerviz szerint viszont ez egy ilyen Samsung - ami mondjuk igaznak is tűnik, mert nem kellett különösebben feltúrni a netet sem a…..
Már meging egy nick 2015.06.29 10:42:17
@LatexMátrix: ja igazad van. De van csúcsa a gagyiságnak is, karácsonykor volt olyan adó ahol a tv -ben élőben adtak folyamatosan egy kandallót, akinek nincs az nézegesse... majdnem olyan mintha lenne. Most gondolj bele, ülsz a hideg házban, mert épp nincs gáz, vagy pénzed és lesed a kandallót a tv -ben :) Esetleg az utolsó mAh -k felhasználásával kiposztolod face -re, hogy neked milyen jó :)
Lassan bomlik ki a sztori, de ígérem, megéri végigolvasni, mert olyan csudás részletek vannak benn, mint a jóváírás-ígérvényben brillírozó Telekom, és a szerelő, aki a boxért inkább nem menne ki ugyan, de egy sörözőben - tán a törzshelyén - nagyon szívesen átveszi.…..
Az éjszaka közepén egy idegen városban szállás nélkül állni a családdal mennyire jó lehet! Az élményt talán csak azzal lehet tovább fokozni, ha utána hónapokig kell erről levelezni a kompenzálás miatt.  Kedves Homár! A történetemnek ezt a címet adhatnám: Az országot…..
Már meging egy nick 2015.06.18 11:10:16
@igi1: elaludt akkor nagyon várta. Lehet úgy gondolta majd befekszenek mellé a vendégek a jó meleg ágyikóba :)
Már meging egy nick 2015.06.18 12:14:53
@horex: Ja, mint amikor az egyszeri ügyeletes tiszt beírta a reggeli jelentésbe, hogy az őrt alva találtam. Másnap reggel mindenki be van ronyózva, mi lesz itt, botrány, hadbíróság, előállítás. Rájöttek, hogy nem kell ez senkinek.

Hát tettek szépen egy ékezetet az a -ra, ez az ékezet megoldott mindent, mindenki megnyugodott és hazament a picsába.
Dániel nem dőlt be a szerződésmódosítási trükknek, és keményen ellenáll a Telenor nyomásának. Vive la resistance! Arról, hogy mit tehet ebben a helyzetben, megkérdezzük a Gazdasági Versenyügyi Tanácsadó Iroda csapatát. A GVTI ijesztő neve ellenére nem egy hivatal, amivel a…..
A devizahiteles elszámolás miatt sűrűsödik az élet a bankokban - és a Homár bankos esetgyűjteményében is. Vajon miért ragaszkodik ennyire a személyes megjelenéshez az Unicredit? (Megkérdezzük.) Mondjuk Feri meg megúszhatta volna az egészet, ha amikor bent járt, jól megnézte…..