Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bigacsiga

190 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatódik elképesztően izgalmas mennyei bajnokságunk. Idén nagyon úgy tűnik, hogy óriási izgalmak lesznek mind a bajnoki címért, mind a kiesés elkerüléséért. Az apróbb baj csak az, hogy mindez már nem nagyon érdekel senkit. Kicsit meg vagyunk zavarodva, hogy most hanyadik forduló van, de ez az nso…..
Úja itt a Betta, tippeljenek jól, hamarosan táblázat!..
Lement az első forduló, volt pár vaskos meglepetés, ami abból is látszik, hogy tippelő versenyünkben nem Betta lett az utolsó! Az első viszont Tököm Állat lett toronymagasan, valamit nagyon megérzett. Hajtás után tippek, táblázatok, Betta. Baromi nehéz a tippsor ám! ..
Nem ígérünk mást csak vért, könnyt és szenvedést. Vagyis nem ígérjük, hogy hamarosan meg lesz az előző, meg az azelőtti Betta eredménye. Nem ígérjük, hogy nem lesznek csúszások. Nem ígérjük, hogy mindig lesz táblázat. De igyekszünk! Csapjunk bele, Betta tútháuzandsixtín-szeventín! Yeah!..
Itt a futballtavasz, ami naptárilag tél, időjárásilag pedig ősz. Tippügyi szerkesztőségünk állandó késésben van, így most nem ereszteném bő lére: jó tippelést! Ja, és minden rémhír ellenére: Betta örök!  ..
Egyszer eljön az a nap, mikor jön egy Betta úgy, hogy az összes addigi eredmény és összesítés ki van számolva. Nos, ahogy Aragorn mondja a Gyűrűk Ura végén a Fekete Kapunál zajló csata lelkesítő beszédében: Ez nem az a nap! Úgyhogy sorry, de azért tippeljenek jól! :D Paks…..
Világverő labdarúgó válogatottunknak majdnem sikerült az a történelmi bravúr, hogy bejut egyenes ágon Európa 24 legjobb csapata közé, de Inan becsavarta azt a mocskos szar szabadrúgást, így ez nem jött össze. Na de sebaj, lehet így egy újabb Groupama teltházas pótselejtezőt…..
Válogatottunk parádés kitérője után visszatérünk a nagyszerű Nb1 küzdelmeihez. Lesz e bajnokavatás Újpesten szeptemberben ?:) Teljesen mindegy. A hatodik fordulót versenyünkben Tököm Állat nyerte, a hetediket nem tudjuk ki, mert még nem számoltuk ki! Hajtás után eredmények,…..
Picit hosszú ideig kellett rá várnunk, de végre eljött az idő, amikor már tényleg nem kérünk Európából, és teljes erőből a hazai pontvadászatra koncentrálhatunk. Igaz, ahhoz hogy az utolsó bástyánk is ledőljön, a nemzetközi összefogásnak a legjobb magyar játékosokat…..
Egész biztosan nincs sok olyan ország, ahol augusztusban el lehet mondani, hogy nincs már több kupainduló és azt is jó eséllyel meg lehet tippelni, hogy ki lesz a bajnok. Ugye ez előrelépés? Mindegy, hagyjuk is. Kiértékeltük a negyedik és ötödik fordulót is, nyert manono, illetve…..
Robogjunk tovább a szuperizgalmas kis magyar bajnokság tippelős játékában! Az ötödik forduló következik, a harmadikig sikerült kiértékelni az eddigi teljesítményeket. A harmadik fordulót igen…..
Csapataink egy része még mindig harcban a nemzetközi fronton, bár a globális imperializmus gonosz összeesküvésének köszönhetően látszólag kedvezőtlen helyzetből várhatjuk a…..
A dózsát félmillióra büntették dajcsozásért, dajcsot nem büntették lila majmozásért. A jövőben a büntetésekre is lehet majd tippelni. Mint talan ebből a szokatlanul vicces bevezetőből kiderült, a mai részben vendégszerzőnk írta a Betta cikket. Vannak eredmények, ron89…..
Kupacsapataink fele elvérzett július végére, negyede majdnem kiesett, másik negyede mészárolt. Dárdai helyett Storck, holnap a fradisták Kubatovnál családlátogatnak, zajlik szépen az élet. Furcsa volt az első fordulót kiértékelni csak hat meccsel. A fordulót divaoni01 nyerte,…..
Kedves tippelők. Rettenetesen szégyellem de még az előző bajnokság kiértékelése sincs meg. Azt sem tudom jelenleg mennyire fogom tudni csinálni idén. De a reményhal! Szóval tippsor van, hat meccs csak, jókis házi bajnokság a FIÚK közt, iszonyatosan izgalmas lesz ki pörget melegít…..
Hát ez is eljött, az utolsó forduló. Oldalakat tudnánk gépelni arról, hogy milyen szezon volt ez, keserűen és csalódottan. Ami a magyar fociban történik, az kíváló lenyomata az országnak. Egyszer talán vége lesz ennek a rémálomnak. Nem ma lesz ez és nem is holnap, de mi még…..
Ismét az utolsó pillanatban, de legalább némi eredményekkel is, Betta! A 26. fordulót tudtuk kielemezni, ami ritka gagyi pontszámokat hozott, a vakok közt a király maribor és losik volt, ők nyertek kőkemény 45 ponttal holtversenyben. Gratulálunk! Hajtás után tippeljenek…..
Ismét csak hirtelen Betta, nagyon sajnáljuk :( Azért tippeljenek jól! Haladás - NyíregyházaTippunk: 0-0Betta: 3-0Újpest - MTKTippunk: 0-2Betta: 3-0Paks - FerencvárosTippunk: 1-2Betta: 3-0Pécs - DunaújvárosTippunk: 1-1Betta: 0-3 Sara Underwood. A meztelen yóga videóját…..
Hiperkésőn übergyors Betta, tippeljenek! MTK - Felcsút 2-0 betta: 1-2Nyíregyháza - Újpest 1-1 betta 3-0Dunaújváros - Diósgyőr 2-1 betta 3-3Honvéd - Kecskemét 0- betta 0-3Lombard - Pécs 0-2 betta 3-0ETO - Haladás 1-1 betta 0-3Ferencváros - DVSC-Teva 1-0 betta 0-3Paks - Videoton…..
Célegyenesbe fordult a csodálatos magyar Nb1. Érdekes egy szezon volt ez. A nézőszámok meredeken zuhannak, kihalt, üres stadionban csicsereg pár ingyenjegyes kisgyerek a meccseken. Mindannyian ezt akartuk. Közben 3-4 csapat legalább a csőd és megszűnés szélén, akár még egy…..
Újra itt vagyunk, ragyogunk. Fájdalmasan nevetséges nézőszámok mellett csordogálnak a küzdelmek. Minnél nagyobb a kuss, nagyobb a hangulattalanság, annál jobban rákapcsol a sikepropaganda. A stadionokban visszhangzik Debrecentől kezdve Győrig minden, de mindenhol mindig akad egy okos,…..
Elnézést, semmi csak tippsor meg bikinis csaj! hétvégén már tényleg bepotoljuk az ÖSSZES elmaradt kiértékelést. Beccszó!:) Kecskemét - DebrecenTippünk: 2-1Betta: 0-3Dunaújváros - MTKTippünk:0-2Betta: 3-0Kispest - DVTKTippónk: 0-0Betta: 3-0Paks - PécsTippunk: 2-2Betta:…..
A cikk csúnya szavakat tartalmaz, elolvasását senkinek nem ajánljuk. Megválasztották hát újra. Csányi elnök urat. Annyi mindent el lehetne mondani. Oldalas cikkeket írni róla. Kivesézni amit mondott és nevetni, nevetni, hogy mekkora parasztvakítás az egész. Hogy ez az ember, aki…..
Fékezett habzású Betta az utolsó pillanatban, tippeljenek jól! Felcsút - FTCTippünk: 0-2Betta: 2-0ETO - KTETippünk: 1-1Betta: 0-3Pécs - DVSCTippünk: 2-1Betta: 3-0 DVTK - Paks tippünk: 0-2Betta: 0-3 Candice Swanepoel sima paksi győzelemre tippel.MTK - Pápatippünk: 2-1Betta:…..
Nem megbántva a még meccsre járó Fradi szurkolókat, de... ..