Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fülesválasztó-punaszagú-tangakorc

0 bejegyzést írt és 992 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tékozló Homár Zimmer Feri örök 2017.08.11 14:36:00
Balatoni szálláshelyeket nézegetve derült ki számomra, hogy az egykori szocialista vállalati és SZOT üdülők üzemeltetőinek egy része - nyilván a pénzhiány szorításából előre menekülve - a berendezést gyakorlatilag változatlanul meghagyva retró felkiáltással szolgáltat…..
Jellemzően valami pronyóság sül ki abból, ha valaki határozottnak szeretne látszani, de a magabiztos fellépés helye üres a kelléktárban. Ezek a szituk rém kellemetlenek a vásárlóknak, és ami rossz nekik, az bizony előbb-utóbb egy üzletnek is az lesz. Kedves Tékozló…..
A nemrég bemutatott Cmena 4 objektívjét már régóta szerettem volna hasznosítani (naná, 58 éves üveg!), de fizikai korlátokba ütközött a dolog; Canon EOS bajonetthez túl kicsi a képsíktávolsága (gyak. bele kellett volna tenni a gépbe az objektívet), kompakt gép szenzora pedig túl kicsi értékelhető…..
Nem volt elég, hogy Zoltánék nem azt kapták, amit rendeltek, de aztán még 3 hónapig küzdhettek a véletlenül kifizetett összeg visszautalásáért. Azért a kitartás meghozta az eredményét. Tisztelt szerkesztőség! Cégünk több terméket is vásárolt eddig az Extrém…..
A Városliget-projekt részeként eldózerolásra kerülő Petőfi Csarnokot gerilla zárófesztivállal búcsúztatni akaró szervezőknek nincs szerencséjük. A szórólapjuk szokatlanul masszív nyomot hagy a szélvédőn,  olvasónk, Viktor zenei ízlése pedig minden bizonnyal távol…..
Van az a helyzet, amikor a jóindulaton múlik minden. Abból, hogy a Homáron van az eset, ki lehet találni, hogy van-e ilyesmi a Király utcai Nemzeti Trafikban. Kedves Homár! Tegnap, 19:48-kor a Király utca 38. trafikban vásárolni szerettem volna egy karton Philip Morris White…..
Zolit teljesen kiborította a rettenetes nevű Hagymatikum kültéri részén tett látogatás, és beszámolója alapján eléggé joggal. Makón egyrészt úgy tűnik, feltalálták a látványcsúszdát. Másnak nehéz betudni, hogy csak kanyarognak a csövek, de használni nem lehet őket,…..
fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.09.16 15:05:31
Láthatóan tehetségtelen a Tesco népe az érzékszerveken kívüli kommunikációban, hiszen 8 hónap alatt sem volt képes mindegyikük megérezni, hogy a buszra nem a kijelölt helyen kell felszállni. A Tesco beláthatná, hogy a kísérlet elbukott, szegény utasok meg…..
fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.09.14 12:33:58
fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.09.14 13:42:57
@Manyecska: vonalkód bár milyen gatyába beég. kivéve a régi öregekét mert ők tudták mitöl döglik a légy! 490
Fekete klot gatyát hotdtak. 490
(én arab számmal írom az XD-t)
Én értem, hogy az embert egy ideig viszi előre a hit meg a remény, ráadásul minél több energiát és időt feccölt egy ügybe, annál nehezebb elengedni, hiszen nagyobb a veszteség, de kb. a harmadik be nem tartott időpontígéret után kellett volna ezt lépni.   Kedves Homár…..
fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.09.11 19:30:25
Az öröklési jog eleve nem egy egyszerű terület, Tamásék ügyében ráadásul szinte minden megvan, amitől csak bonyolultabbá válhat egy ilyen eset. A bank viselkedésében eléggé érthetetlen, hogy ha egyszer elismerik Tamás apját örökösnek, miért nem adnak információt neki,…..
fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.09.11 10:40:05
@Antalbaba: dik... cigány vagy-e dik.. tesó vagy-e dik?
A nyárnak vége, de a nyaralások kapcsán születő posztoknak még bőven nincs. Olvasónk igazán sok energiát (19 levelet!) ölt az óriási koppanásba, ami Siófokon várta. És a sztorinak  nem az a legsúlyosabb része, hogy nem volt meg a szoba. Vajon hogy gondolták a helyi erők,…..
fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.09.07 16:56:46
A levélben fogyasztásáról nincs szó, sőt, épphogy a nemfogyasztáson van a hangsúly, de talán jobb is ez így. Bár speciel a csótány szerintem a nagyváros alapvető tartozéka, mint a villamos meg az aszfalt. Persze épp ezért extra gondosságot igényel…..
Kisgyerekekkel gyakran előfordulnak kisebb-nagyobb balesetek még akkor is, ha az ember folyamatos éber járőrözéssel és felderítéssel bolondítva éli a midnennapokat, polcok alatt leselkedő, ottfelejtett veszélyekre pedig eleve nehéz felkészülni. Hogy egy ilyen gondatlanság miatt…..
fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.09.03 05:12:50
A poszt, aminek a mókolgatás kifejezést köszönhetjük, és azt a tudást, hogy a Telekom sms-eit nem kell szó szerint venni.  Kedves Homár! Az alábbi tapasztalatomat szeretném megosztani önnel, melyet nagyra értékelnék, ha a többi ügyféltársam okulásként közzé tennének a…..
fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.08.31 15:02:59
A Cordon Electronics Kft. az egyik legnagyobb európai szervizhálózat hazai leányvállalata, működhetne akár európai módon is. Ehhez képest nálunk csak azért nem vezetik a szerviz-feketelistát, mert létezik a Telemax. Péternél azzal húzták ki a gyufát, hogy 24 hívásból…..
fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.08.31 12:26:53
@Manyecska: én is már mondtam olyat, hogy megkéne gyugni valakit..... asse baj ha nő! :)
fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.08.31 12:26:53
@Manyecska: én is már mondtam olyat, hogy megkéne gyugni valakit..... asse baj ha nő! :)
fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.08.31 12:28:30
Oké, Sir John Maynard nem mai gyerek, mobilnet-csiholás közben átélt kalandjai kicsit komikusnak tűnhetnek, de levele ritka hasznos visszajelzés a Telekomnál a használati útmutatókat fogalmazó kollégáknak. Én a helyükben Sir John Maynardon tesztelném a javított…..
fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.08.27 18:48:57
@Atörökk: Meg a 100-as szög is integrált áramkör.
Spuriéknak üzenem, hogy az emberek nagy része ismerősök tapasztalatai alapján választ költöztető céget. Hosszú távon nem éri meg durván félrekalkulálni, késni, okoskodni az áfával, hirtelen pénz követelni, dolgoztatni a háziakat, és sutyerákoskodni a megrendelővel, mert…..
fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.08.26 19:31:29
@penzor: Hányatott életem van! :)
Pörgés... pörgés...
Tamás, az isten áldjon meg, ha egyszer te magad is olyanokat tudsz írni, hogy "Tudom butaság az ilyet elhinni" meg "a valós, vagy manipulált hozzászólások dátumát mindig frissítik, ez több mint gyanús!" és "a honlapon feltüntetett Hegyi Róbert elérhetetlen, ha létezik…..
fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.08.26 18:53:03
@Stefi Schneider: Mint a Répányi Roponya v. Kimányi Monyó
Agyára ment a sok reklámszemét a postaládájában? S. barátunk hosszú és elszánt küzdelemben győzött a Magyar Posta ellen. A végső diadal azonban még messze van, tekintve, hogy a Posta csak a ládadugító piac egynegyedét birtokolja. Azért a kis lépésekben haladás is…..
Ki mondta, hogy egy cipőnek csendben kell üzemelnie? Attól, hogy ez a hagyomány, akár lehetne trendszetter fícsör is a lépésre nyekergő cipő, igaz, ebben az esetben érdemes lenne a vevőket a vásárlás előtt ismertetni vele, mert hát ki tudja, tetszik-e nekik ez az újítás.…..
fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.08.22 08:50:42
@ColT: Már csak 3 napos lábszag maradt itt a cikk után, de elérjük a 4 napos érdektelenséget is.
Ha kell, nyikorogva is.
fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.08.22 17:27:44
A hétfő esti vihar alaposan széttrollkodta Budapest estéjét is. Azt gondolhatnánk, hogy piszok mázlisták azok, akik épp egy moziban húzták ki a világvégét. Hát nem. Ágiék kiakadását tökre meg lehet érteni, a Cinema City érvelését kevésbé. Rég nincs minden teremre…..
Sosem taxiztam, autót meg leginkább a panorámatető megléte vagy szín alapján tudnék választani, de azt még én is látom, hogy a Citroen honlapjának "Ajánlatok taxisoknak" menüjében ott van a C-Elysee. Hogy aztán ez pont nem annyira alkalmas arra, hogy az ember egész nap benne…..
fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.08.12 15:45:33
@Manyecska: Alattam 3X kapott lángra Jolán.
Először fűtés elektromos zárlat, majd leégett a tarjáni erdő, de sikerült eloltanom.
Azt adagolónál olajsár, azt is poroltóval.
Aztán beraktam a bélást a bizti helyére mert nem ment a tükör fűtés! Na volt fülke pánik, forradalom. :)
Nem lehetett látni a füsttől.
Úgy kaptam ki a kettest hogy beleégett ujjamba a fej+írás. :XDé
A szemét kollégák, akik szembe jöttek, mind rázta messziről nekem a gyufásdobozt. Pfffhh... :))
Amúgy csodaszám ha kiég 1 busz.
fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.08.12 16:03:21
@cmx85s: Meg mediterán szekeret sem. :)
Egyszer egy Chevy Lacettis faggattam mit iszik a verda? Bakker többet mint én!! Állítólag nem eurokomfortos a mocijuk amióta amik szegelik össze ha jól tudom....
fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.08.12 22:11:28
@Manyecska: Tessék ki menni hulló csillagokat nézni, oszt azok láttán, új baldachinos sezlonyra gondolni.
Hátha teljesül kívánságod.