Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ykp

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Neked is fontosak az értelmetlen, felesleges dolgok? Te is azok közé tartozol, akik nem akarnak semmi különöset, de amellett szívesen kiállnának? Vagy egyszerűen csak eleged van belőle, hogy mások mindig valami konkrét dolog ellen vagy mellett tüntetnek? Akkor gyere velünk tüntetni!…..
mit csináljak ennek a salátazabáló népségnek, na? gulyás volt már, az nem ér. na akkor mi legyen. kapnak lángost. na majd megtudja a gyönge gyomruk milyen is a magyarok istene. itten zsírt fognak zabálni. majd megmutatjuk mi nekik.a tésztakészítés, az aztán igen egyszerű ezzel…..
adriennszereti cukkinirém 2009.05.19 22:59:00
rémes, hogy eddig még nem történt meg velünk ez a cukkinikrém. nem szabad tovább várni. most akarom.gyorsan, gyorsan meg kell pucolni a zsenge kis húsukat. kockázni, sóval főzni, szitán át kinyomkodni. de óvatosan. és aztán kíméletlenül is, de már nem a szitában. adjunk neki…..
Épp a születésnapomon indult el a verseny, aminek az volt a célja, hogy egy kicsit felrázza a magyar twitterező közösséget. 2009 követőt kellet elérni. Amennyiben ez nem jönne össze, akkor a Média Hungary napjáig folyik a verseny, és győz, akinek a legtöbb követője lesz…..
ykp 2009.05.26 12:53:49
bazso bazso 4 president 2009.03.26 18:03:56
 Bár több hete készült viccből a noba.hu játéka miatt, de időközben aktuálissá vált, ezért mások nyomására most közkinccsé teszem:   Kampányvideó (vicc) from bazso on Vimeo...
ykp 2009.03.26 18:36:50
Hosszas vergődés után újra belekezdtem egy fogyókúrába, most obezitológus nélkül :) Jókat hallottam a Mayo klinika diétájáról, hozzátéve, hogy durva, meg csak orvosi felügyelet alatt, blablabla. Rákerestem a "receptre", rögtön találtam vagy 10 féle verziót, aztán…..
Mint korábban már olvashattátok a Webisztánon, jönnek az iWiW-minialkalmazások. Az Origo Zrt. erről ma adta ki hivatalos közleményét. Ebből a lényeg: 2009-től akár három és fél milliónál is több iWiW felhasználó számára tehetik ismertté külső szolgáltatásaikat a…..