Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sammydavis

3 bejegyzést írt és 159 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az FA piac első hete lezárult gyakorlatilag, így úgy érzem, hogy itt az idő, hogy a következő mock draftot elétek tárjam. Fókuszban továbbra is csak a Tampa Bay van.  Miért is vártunk az FA piacra? Érkezett pár hiányposztra megfelelő(?) erősítés. Lesz majd az FA piacot bővebben kiveséző iromány is,…..
sammydavis 2016.03.29 12:44:30
Na, itt sok lövésem nincs a top játékosokon kívül, úgyhogy csak a posztokat néztem, hova erősítenél. :D
Mivel az előbb azt írtam a FA értékelő posztodnál, hogy "még kéne: egy normális secondary edző, aki összerakja Vernert és a többieket, valami fasza safety, DE és persze az elmaradhatatlan támadófal...", ehhez képest DE, S, (WR), C(G), DE posztokra igazolnál, szóval valamit nagyon ugyanúgy látunk. :D
És ezzel megerősítve érzem a magam kis laikus nézetét a Tampával kapcsolatban, hogy egy csapatszakértő is egyetért velem! :DDD

Egyébként szerintem Ramsey nem lesz elérhető a 3. helyen, most nagyon sokan felültek arra a vonatra, hogy ő lesz az 1/1. Ebben az esetben pedig nagyon durván borulhat sok dominó: a Griffin-igazolással a Browns behúzhatja Tunsilt (és elcserélheti Joe Thomast egy későbbi elsőkörösre, amivel akár QB-t is húzhat), a SD és a DAL akár hátra is trédelhet, mert a SD két legnagyobb needjére a legjobbak már el is mentek az első két helyen, a DAL meg végre ésszel is építkezhetne. De persze ki is húzhatják a Goff/Wentz párost, amivel a SF kaphatna azonnali szívszélhűdést (hogy röhögnék, te jó ég!). Mondjuk én a Cowboysban meg tudnám nézni Bosát is...
Ez a jó a draftban, hogy rohadtul nem tudod előtte, hogy mi fog történni, miközben meg vagy győződve róla, hogy tudod. És MINDIG van vmi olyan húzás, vagy akár trade, ami totálisan kiborítja a bilit! :D
Optimus Grimes CB / ex - Miami Dolphins Grade: B+ Tipikus amerikai tündérmese az övé. Undrafted volt 2006-ban, egy évet európában a Hamburg Sea Devilsben töltött, majd innen került Atlantába. 2007 és 2012 között elég sokszor keserítette meg a tampai életünket is. Atlanta után a Miami Dolphins…..
Hiányosságok az offense-ben: Miről is értekeztem tavaly, mielőtt megnyílt a szabad ügynök piac? A botrány gyenge támadó falról, valamint ennek kihatását a QB helyzetre.Voltak tavaly jó meglátásaim amik aztán bejöttek (Kwon Alexander és Kenny Bell draftolása, Bruce Carter igazolása, Gerod Hollimant…..
Az idei offseason már eddig bővelkedett váratlan fordulatokban de az nfl.com összeszedett pár tradet ami hasonlóan sokkolóan hatna mint az utóbbi hetekben történt üzletek. Az offseason eddigi részében már hatalmas meglepetésként érte a szurkolók és a játékosok többségét a…..
Bélpokol Kacsás chips 2015.03.26 19:44:39
A cím nem kacsa (de), ilyen igenis létezik. Persze nem kisebb multi vette magának a merészséget, hogy a nevét adja egy ilyen többszörösen összetett élelmiszeripari paradoxonhoz, mint a Csíkos.Következzék tehát a T... finest(!); hand cooked(!) hoisin(?!) duck(!!) crips; free range(!)…..
Új építésű szekrényszmókerünk március 14-én szombaton túlesett első éles bevetésén, az Őrház smokehouse vendégfellépőjeként, Tahiban. Sütöttünk oldalast, cafatos lapockát, kétféle marhaszegyet, sőt, még egy kevés báránylapockát is. Jöjjenek az első élmények,…..
sammydavis 2015.03.20 09:35:53
Az oldalassal nem mindig volt felhőtlen a viszonyom. Amióta az eszemet tudom a családban azonos módon / recept alapján készül. Régebben megettem, de nem voltam annyira oda érte.  Az utóbbi pár évben megszerettem. Hidegen, vagy éppen melegen, mindegy. A megszeretéssel párhuzamosan…..
sammydavis 2014.11.03 01:00:40
Bélpokol 118 2014.10.05 12:31:26
Harmadik hónapja fogyózom, 114-ről először lefogytam 112-re, majd egy hónapra rá felfogytam 118-ra.Úgy döntöttem tehát, hogy az eddig művelt ún: verbális fogyókúrát lecserélem a valódi cselekvésen, és önmérsékleten alapuló változatra.Ez a blog szempontjából annyit tesz,…..
VK blog Kurvák vs. informatikusok 2014.01.30 22:32:13
A minap egy állásajánlat kapcsán elgondolkodtam, mi is tulajdonképpen a különbség a fenti két mesterség gyakorlói között. Például: az egyikben többségben vannak a nők, míg a másikban a férfiak ööö... ööö...  Azt hiszem, a másik irányból megközelítve jobban…..
GasztRoland Bajnokok reggelije 2014.01.26 19:20:35
Szeptember eleje óta lelkesen járok konditerembe. Lassan fél év elteltével kezd látszani is valami, de ehhez kell a megfelelő fehérje bevitel is. Ha nem is a tökéletes kombináció, de nekem ez a bajnokok reggelije. :) Sonka és tükörtojás.  Pofon egyszerű kaja, csempészünk…..
sammydavis 2014.01.27 16:37:27
GasztRoland Ínyenc hagymaleves 2014.01.19 18:57:47
Hagymaleves. A kedvenc leveseim közé tartozik. A Jamie féle recept alapján most csináltam első alkalommal. Egy tejszínes verziót szoktam csinálni, majd annak a receptje is következik... egyszer... :) Na de most nézzük a mostani ígyenc verziót :) A főzésben sok esetben alap…..
Elkezdődtek a rájátszás meccsek az NFL-ben, az amerikai profi football ligában. Ilyenkor a szombat és vasárnap esti bulik, randik lemondásra kerülnek, lefő a kávé és a koffeintől dübörögve le lehet huppanni a TV elé. Ma este 7 órától is egy remek mérkőzés lesz. Ehhez pedig az…..
Nem túlzás azt állítani, hogy ezek a srácok uralják az eget. Nem titok, hogy én a védelmek szerelmese vagyok, de akár hogy is nézzük egy hatalmas passz és az azt követő elkapás engem is talpra szökkent mindenféle harci kiáltás kíséretében... :) Mi kell a jól működő passz…..
Munkakerülő játékok Golfkártya 2012.02.24 08:00:00
Érdemtelenül ritkán vannak a blogon kártyajátékok, pedig aki leült már egy pasziánsz elé, az tudja, milyen iszonyatosan addiktív tud lenni a "csak még egyszer megpróbálom, nem igaz, hogy nem sikerül!" életérzés. Tegnap éjjel így jártam a Fairway Solitaire-rel, éjjel…..
VK blog Virágot Algernonnak! 2012.01.23 12:12:00
A regény (összefoglaló a Wikipédián) főszereplője Charlie, egy visszamaradott férfi, aki egy csodás beavatkozás nyomán erőteljes fejlődésnek indul, ám egy idő után kiderül, hogy az így elért eredmény nem tartós. Szellemi képességei rohamos hanyatlásnak indulnak,…..
Egy nagyon ismert sportág, nagyon aranyos megközelítése a Sports Head: Football Championship. A játék amennyire egyszerű, annyira szórakoztató is. A cél, hogy a kiválasztott csapatoddal nyerd meg az angol bajnokságot. Minden mérkőzés egy perces, amely során fejjel illetve lábbal…..
sammydavis 2011.12.09 09:36:36
@bioLarzen: Sztem is fejlődnek menet közben, ill. vannak olyanok, akik eleve elég jól nyomják (pl. Man Utd), ÉS még mákolnak is. :D

A visszaesést én is tapasztaltam, amikor az ugrálást fejlesztettem - na, akkor összevissza repültem, amíg rá nem jöttem, hogyan érdemes ezzel is taktikázni, de addig meg olyan szép zakókat szedtem össze, öröm volt nézni! :P
A minigolf nem az a műfaj, amitől megugrik a pulzusom, de a Wonderputtra gondolkodás nélkül adtam az ötöst. Ezt az unalomig ismert zsánert ugyanis nagyon feldobták a fejlesztők, csodás grafikával és flashjátékhoz képest elképesztően szép animációkkal érték el, hogy mindig el…..
Nem szép, de ötletes játék az Experimental Shooter, amelyben minden pályán fehér golyókat kell kilőni, de minden pályán máshogyan: van, ahol megadott sorrendben, van, ahol véges számú lövéssel, és van, ahol nem is a golyókat kell kilőni, hanem a falakat, mielőtt a golyók…..
Elnézést a kisebb kimaradásért. Bizony, még öt szerzőnél is van olyan, hogy senki nem ér rá posztolni – itt a jó idő, kezdődnek a nyári szabik, Stöki szemét meg éppen műtötték (azt üzeni, hogy már semmi baja, hamarosan ő is visszatér). A rövid szünetet az utóbbi…..
Nem sűrűn találkozhatunk fantasy témájú kártyás flashjátékokkal. Most akadt egy ilyen gyöngyszem a Tyrant, amelynek sikerül megújítani egyes játékelemeket, például újszerűen párosítja a küldetéseket a történettel és van autofunkciója. A fejlesztők arra törekedtek, hogy…..
sammydavis 2011.05.20 10:34:45
@taffer: ha lehet küldeni egymásnak lapokat, szívesen küldök gravity nymph-et, de félek, elvenném az életcélod. ;D
Bocsánat, hamut szórok a fejemre, elnézést kérek mindenkitől, egy betegség és egy túlórás hét kombója miatt elhanyagoltam a blogot. De nem haltunk meg, sőt a munka közelgő ünnepére nagy revivalt tervezek, lesz poszt holnap is, meg a héten minden nap, mára meg itt a Space Is Key,…..