Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rella5002

53 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Osztályom tiszteletére beállítottam a Times New Roman betűtípust: ) Tegnap találkoztam Enivel, szétsétáltuk a lábunkat, meg beszélgettünk. Meg persze elhozta nekem az SZJG 7-et. Hát, ma meg holnap még repkedni fogok a könyv világában, aztán hétfőn bemegyek az osztályba, és…..
kamaszok: )) Kedves sulim! 2012.10.30 22:16:48
Készülünk a szamáravatóra, és megkértek rá, hogy a Majka - Belehalok c. számára írjak másik, a sulival kapcsolatos szöveget. Meg is alkottam a refrénre... Kicsikét szűk a suli nekem…..
kamaszok: )) No problem 2012.10.11 20:08:48
Na szóval, egész jó dolog ez a komolyság, nem rég óta próbálkozom vele, de úgy érzem, mintha évek óta csinálnám. Amúgy észrevettétek hogy mindenki kurvára leszarja ha jó történik veled? Na de ha már valami gáz sztori, egy baklövésed, vagy egy bonyolult dolog amibe…..
Zsuzsi úgy döntött, hogy megkomolyodik, így rendszeresen oltogat, hogy maradjak nyugodtan. Ja. Okos ötlet, viszont így mi a farkamról beszélgessek vele? Mindegy. Hát megkomolyodok ha kell, bár nem szívesen. Az egyetlen jó dolog a napjaimban a nevetés volt, mert attól felszabadultabbnak…..
kamaszok: )) Egyre jobb az élet 2012.09.30 18:29:01
Fasza a suli, fasza az osztály. Egyre több Tamarás durva pletykát hallok, ő meg csodálkozik hogy lekurvázzák, mikor tényleg egy kurva. Mindegy. Nem akarok sokat írni, az a lényeg, hogy összebarátkoztunk a césekkel, és nagyon jó fejek. Frida és B.Franci is aranyos, meg Timi: ) Na…..
kamaszok: )) Telnek a napok 2012.09.17 18:42:53
Az a helyzet kedves emberek, hogy nem kívánok mindent részletesen leírni. A lényeg az, hogy hétvégén nagyon fáradt voltam, de főleg szombaton, de azért a mai napom jó volt. Pongráccal megbeszéltük, hogy elhozza a Prince of Persiát (PS"-re) memóriakártyával együtt, mert nem tud…..
kamaszok: )) Osztálykirándulás 2012.09.14 20:45:14
Na. Hát érdekes napom volt. Megbántottam pár embert, ami épp nem volt szándékos, de rontott a hangulatomon. Az elsőtől személyesen bocsánatot kértem, a második meg nem valami haragtartó. Ma olyanok is kicsúsztak a számon, amiknek nem kellett volna, és nem tudom miért. Furcsa kicsit…..
kamaszok: )) 1.hét 2012.09.14 20:22:58
Kedd                   idő:meleg, kicsit párás                 hangulat:kimondhatatlanul jó: DDD Nagyon jó napom volt, eleve mert végigaludtam az éjszakát: ) Én voltam az első. Szokás szerint kinyitottam az ablakokat, utána elkezdtem firkálni a kémiafüzetem…..
kamaszok: )) Sulikezdés 2012.09.03 14:00:31
Kedves hazai, kaotikus pályán futó, és kedves szebb vizekre evezett barátaim!: ) Mivel 9.-től a tanulás keményebb lesz, nem lesz időm felrakni minden nap az aznap történteket, így a megoldás az lesz, hogy hétvégén rakom fel a blogomra a héten történteket. Így én is jól járok,…..
kamaszok: )) Kegyetlenség! 2012.09.03 13:59:46
Hát, ezennel túléltem első napom a kilencedikben. ma csak négy ofői óránk volt, a helyem az ablak melletti leghátsó padban van, Zsuzsi mellett: ) Kínhalál lesz a félév, leírom az órarendemet, amiben persze benne van az emelt angol és magyar, de...hú. HÉTFŐ: 0.áhitat  1.ofő…..
Múlt héten egy táborban voltam Szarvaskőn. nem is hittem, hogy ilyen nagy hatással lesz rám. Először el sem akartam menni. a végén meg hazamenni nem akartam: P Nem szándékozom elmesélni pontról pontra a dolgot, de felidéznék néhány pillanatot: ) Érkezésünkkor - mivel…..
kamaszok: )) Nyár 2012.08.08 17:32:22
Azt hiszem, már kicsit unom a nyarat. Bár igaz, jövő héten megyek táborba, de ez a meleg - oké hogy ez a nyár lényege - meg minden... szerdán elkezdtem olvasni a Büszkeség és balítélet-et, péntekre végeztem vele: DD Az Íliász meg menjen oda ahová kívánom, mert érthetetlen,…..
kamaszok: )) Mi a szar? 2012.07.06 16:33:00
Feljövök, és látom ezt az új megjelenítést, szerintem nagyon szar, átláthatatlan, borzalom!!! Jó régen nem írtam. Na szóval Eni és az én utam elvált örökre. Amúgy sem jöttünk ki jól már, én Zsuzsira támaszkodtam, ő meg Vera személyében új, jobb barátra lelt, így hát…..
kamaszok: )) Túl a vizsgán! 2012.05.08 10:27:01
 Végre! Túl vagyok az irodalomvizsgán, bár elég szar tételt húztam, a kettest: Jókai írásművészete A kőszívű ember fiai című műben, a mű cselekménye, szálai, befejezése, jelleme. El se olvastam! De azért elmondtam...Pár napja (vasárnap) feltöltöttem a dalvideóm a…..
kamaszok: )) Fiúk, lányok... 2012.05.04 19:31:33
 Ah, Ez a hét! Franciska jár Martinnal, bár én nem bízom a fiúban. nagyon nem. Mert ugye Martinnak Fióna tetszett, Franciska egyik barátnője, csak Fiónát nem érdekelte Martin. Ez ilyen: ha nincs ló, jó a szamár is... De esküszöm, ha Francit meg meri bántani Martin bármivel,…..
 Reggel hétkor keltem, csináltam reggelit magamnak, és mivel még mindenki aludt, felhoztam a szobámba. Kiolvastam a Jane Eyre-t. Utálok befejezni egy könyvet. Olyan elszomorító...: (Délelőtt elkezdtem tanulni a Nem tudhatom...-ot, Radnótitól. A vers amúgy szerintem gyönyörű, de…..
 Ma elmentünk a telekre, hogy a nagyi és az én szülinapomat megünnepeljük. Persze mindkettőnknek jövő héten lesz, de a hosszúhétvégét kihasználva úgy döntöttünk, hogy jobb lesz így. A telekre mentünk… de jó. Megérkezésünkkor nagyi odajött és megölelt,…..
Eszméletlenül jó, nyári idő van! Az ég kék, a nap tűz, meleg a szél is... kell ennél több?: )Ma délelőtt anya, Márti és én - apa suliba ment, kell a vizsgája miatt  - elmentünk szemüvegkeretet nézni, szerintem szép, amit kinéztünk, és anya ki is fizette előre az…..
kamaszok: )) I don't like to... 2012.04.27 14:47:07
 Bocs, a Sakáltanya című film hatása alatt vagyok. Ne gondoljon senki semmi rosszra, ez nem OLYAN film. Egy lányról szól aki dalokat ír... mint én. Igen, pont mint én. Csak az film, és végül sikerül valamit kezdenie, nem úgy, mint nekem.Mai napom egyébként nem volt rossz.…..
kamaszok: )) Temészet... 2012.04.26 17:36:07
 Unokabátyámnak válaszolnék a tegnapi kommentjére: álneveket használok, és lehet, hogy nem Miklós nap van, de annak akinek szólt az üzenet, névnapja volt.Ma reggelem gyönyörű volt. Beleszerettem...a természetbe. Azt hitted mi? HAHA, dehogy. Az van, hogy voltam egy kicsit…..
kamaszok: )) Na,.. 2012.04.25 11:46:00
 Csináltam egy másik blogot, ahová a könyvemet írom le. Itt van, ha valakit érdekel: az-elteurok-harca.blog.hu Jó olvasást: )Amúgy teljesen jól vagyok, csak néha hapcizok, de amúgy semmi különös, szerencsére. És még antibiotikumot sem szedtem be: )) BOLDOG NÉVNAPOT…..
kamaszok: )) Itthon: S 2012.04.24 14:23:27
 Az a jóslatom, miszerint beteg leszek, beigazolódott. Reggelre a torkom eszméletlenül fájt, é amúgy lázas voltam, csak a sok algopyrin, amit tegnap magamba nyomtam, teljesen levitte a lázamat, és amúgy a lázmérőnk is elromlott.Anya úgy döntött, elküld az orvoshoz…..
kamaszok: )) Ezen is túl vagyok. 2012.04.21 14:48:00
 Na, ez a nap is eltelt, jobban mint gondoltam. Az alvásom mostanában egyszerűen tökéletes, olyan jól alszok, mint két és fél évvel ezelőtt, a régi szép időkben. Úgy látszik, lenyugodott a lelkem. Vagy csak megtanultam aludni...Amúgy kiolvastam az Üvöltő szeleket, és…..
rella5002 2012.04.21 17:54:29
rella5002 2012.04.21 18:07:00