Regisztráció Blogot indítok
Adatok
C4rt3r

4 bejegyzést írt és 316 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Jesse Pinkman karakterét a Breaking Bad első évadának harmadik része után ki akartéák írni a sorozatból, merte eredetileg csak annyi szerepe lett volna, hogy elindítsa Waltert a lejtőn, megmutassa neki a metamfetamin kotyvasztás rejtelmeit és kalap. Aztán Aaron Paul az első…..
 ..
C4rt3r 2017.11.20 11:20:02
@szánmonoxid: Szolnokon és környékén közlekedek a legtöbbet és nyomát sem látom annak a sok veszélynek :D Én azt látom, hogy amit beleteszel a vezetésbe azt kapod vissza.
Botka visszalépett, a Momentum mérhetővé vált, ha nem is dübörög, de érezhetően felpezsdült a politikai közélet az ősz megérkezésével. Mindenki vár valamire, senki sem tudja igazán, hogy mire. A FIDESZ szimpatizánsai érzésem szerint örülnek a nehezen követhető káosznak ami az ellenzék és a kihívónak…..
Bosszantó érzés, amikor megvásárolsz egy prémium vagy közép-felső kategóriás telefont és a gyors, hatékony működés így is csak illúzió marad számodra. Az alkalmazások későn töltenek be, akadoznak a játékok és nem tudsz rajta egyszerre több feladatot elvégezni. Bizonyos  esetekben, még az email…..
C4rt3r 2016.12.22 09:56:02
@Void Bunkoid: "Gyors" ... Ja :D Abban a másfél évben, amíg be nem lassítják az újabb ios verziók. És ha el tudod fogadni, hogy nem azonnal, hanem késve reagál az érintésre. Akkor igen, gyors marad, teliszarva is.
Crazy IT A 10 legsikeresebb blogger 2016.10.13 07:52:07
10 ember, akit a blogja tett dúsgazdaggá!   A blog egy tökéletes platform, hogy megoszd a tapasztalataidat, élményeidet. Ráadásul nem csak arra jó, hogy leírd az ötleteidet, hanem arra is, hogy elég szép bevételt szerezz belőle.Természetesen blogok milliói találhatóak meg az interneten, de van…..
Az egyik legkézenfekvőbb trükk, ha a rezsifogyasztáson próbálunk meg spórolni, ezzel ugyanis akár tízezer forint is összejöhet havonta. Elsőként nézzük meg, hogyan csökkenthetjük az áramfogyasztásunkat: Amikor kilépünk egy szobából, kapcsoljuk le magunk után a lámpát. Ez alól kivétel, ha olyan…..
Világszerte nagyon sokan ismerik Warren Buffettet, és ez nem véletlen. Warren Buffett az egyik leggazdagabb ember a világon, aki a vagyonát beruházások segítségével kereste meg. A könyvében adott néhány könnyű, bár hasznos tanácsot. Azt nem tudom mondani, hogy ezek a tanácsok segítenek majd neked…..
Nem mindegy, hogyan kommunikálja egy mobilszolgáltató az áremelést. Egy rossz érveléssel nem csak a hatóságok figyelmét vonhatja magára, de a márkájának is árthat. Ha viszont a népharag már a céltáblájára tűzött, nincs helye a trükközésnek, az előállt válsághelyzetet…..
Ha azt mondom, hogy az Alföldön ritkábban túráznak az emberek, azt hiszem nem járok messze a valóságtól. Ennek oka nem bonyolult. Az alföldön sokkal kevésbé lehet változatos tájon haladni, így pedig kényelmetlenül monotonná válik a túrázás. És az is hozzátesz ehhez, hogy…..
Olvasóink többségének biztosan nem kell bemutatni a OnePlus céget, sem telefonjukat, a Oneplus One-t (de persze azért megteszem): ez az az Oppóból kisarjadt shenzeni illetőségű startup, ami a szociális média hatalmára alapozva, új üzleti modellel azt tűzte ki, hogy legyártják…..
C4rt3r 2015.03.15 11:13:12
@chabusch: Ezért kell a 64 gigásat venni!
Fáczán László mutatja ma be ötletes alkalmazását, a Contacts2-t, mellyel egyszerűen lehet kiexportálni az iOS készülék címjegyzékét. Szeretnénk bátorítani a jövőben minden fejlesztőt, küldje el nekünk az app bemutatását, hogy ki tudjuk tenni, bemutatni a közönségnek! A…..
Jómagam mindig is Windows-os gépeket használtam. Mind asztali, mind hordozható gépek esetén csak ilyenekkel kerültem kapcsolatba. A jelenleg használt Toshiba laptopom még 2008-ban lett beszerezve, eredetileg Vista operációs rendszerrel. Azóta történt egy s más, és mostanra eljutottam…..
A Galaxy S5 bemutatója óta (pontosabban már azelőtt) zsizseg a pletykagépezet, hogy a Samsung valami nagyon dolgozik, és hogy az S4 Active mintájára készül egy különkiadás is a legújabb csúcstelefonból, ami igazi luxusváltozatként orvosolni fogja a legnagyobb panaszt, ami a…..
A Windows Phone facebook csoportunk egyik olvasója úgy döntött, hogy elkezd használni egy Lumia 625 telefont. Szerencsére megoszotta velünk tapasztalatait, mi pedig megoszthatjuk Veletek. A következő néhány napon egy mini sorozatban olvashatjátok Kovács Zsolt ismerkedését a 625-ös…..
C4rt3r 2014.08.13 19:51:19
@JoeX: gyanítom ez életem legpontatlanabb kérdése volt, azért lett ilyen a válasz :) Tehát a windows phone 8.1 rendszerre való alkalmazástelepítés érdekel. Azt írod mindenhol így működik, emiatt nem tudom melyikre gondolsz: az android-iskolára, vagy az iOS-ra? A kettő gyökeresen különbözik.
Androidon pécén kiválaszthatod a marketban az alkalmazást és onnan tudod egyből telepíteni a készülékre, nem kell a telefonon matatni.
iOS-on mindenképpen a telefonon kell bohóckodni egy telepítéshez, nem tudsz kényelmesen kattintgatva telepíteni.
A windows phone 8.1 rendszer melyikre hasonlít? Vagy miben tér el ezektől?
C4rt3r 2014.08.15 15:14:50
@JoeX: Pontosan erre gondoltam, köszönöm a részletes leírást! Cserébe fel tudom ajánlani iOS tapasztalataim, ha kérdés merül fel valamikor.
NapiApp Dark Weather+ 2014.08.14 08:00:00
Új hagyományt szeretnénk megvalósítani a NapiApp oldalon a jövőben. Titeket, olvasóinkat szeretnénk rávenni, hogy írjátok meg kedvenc appotokat bármlyik platformra, hogy közzétehessük, ezáltal is jobban árnyalva a képet. Az első írást Csaba89 küldte, akinek ezúton is…..
Gondolkodtak már azon, hogy mi közös Magnum Ferrarijában, és Columbo Peugeot-jában? Egyik autó sem központi eleme a sorozatnak, mégis, nem keveset hozzátesznek a főszereplő karakteréhez, szimbolizálnak valamit. Ritkán kerülnek előtérbe, néha egy-egy üldözés, vagy a kocsi…..
][-][alo kolléga már kivesézte a hétvégén még csak pletykaszinten ismert új Motorola-masinát, de ma reggel Londonban (és más helyeken is) hivatalosan is bejelentették a kicsikét. A Moto, mint már írtuk, sajátos filozófiát választott az óriások harcában: nem a nagyobb, több,…..
C4rt3r 2014.05.13 17:27:34
@Yarner: Mire nem elég a 3G, amit te használsz? Tisztában vagyok vele, hogy nagyjából ötször gyorsabb az LTE, de mégis, mi az, ahol számít, hogy ne 80, hanem 20 legyen a ping?

@][-][alo: Na, ezekkel a speciális igényekkel tényleg nehéz lesz jót találod, talán lehetetlen is. Nekem nagymamám (70 év) 1 perc után úgy nyomkodta az indexet a mobilon, öröm volt nézni és kijelentette, hogy akar egy ilyet :D Például neki is számítana a magyar menü
A HP-ról eddig is tudhattuk, hogy elfogadhatónak tartja, hogy az Androidos az asztali (elegánsabban deszktop) munkatérben is helyet kapjon, de az eddigi próbálkozások ebbe az irányba inkább afféle biztonságos félmegoldásoknak tűntek: Az all-in-one monitorokba szerelt Android azért…..
Apple felhasználóként, evangélistaként és részvényesként örömmel olvastam Libretto iPhone melletti tanúságtételét. Ámen! Apple részvényes (illusztráció) Szeretném támogatni a Falhoz Vágom blog szellemiségét az Apple néhány idegtépő húzásának felsorolásával, de a…..
C4rt3r 2014.04.28 22:40:40
@Az Időmilliomos Apuka: ibooks/playbooks-t nem használom, az lehet, hogy jó.
Telitalálat, windowst használok és minden héten, de mostanában inkább hetente többször merül fel, hogy milyen jó lenne osx-et használni: lenne imessage (windowson nincsen) lenne notes&reminders alkalmazás (windowson körülményes/nincs) lenne normális icloud mail támogatás (outlook nevetséges)
Biztosan adnék esélyt az itunesnak is, de ahhoz meganyitott elme lenne szükséges, annyira elképzelhetetlennek tartom...
De amíg egy erős középkategóriás új asztali gép 65 ezer ft, egy négy éves használt mac mini meg 80 ezer és ssd sincsen benne, akkor el kell gondolkozni sajnos. "nem a mac drága, te vagy csóró!"
Annak ellenére, hogy az androidosok nagy százeléka valamelyik speciális ízesítésben fogyasztja a Google operációs rendszerét (Samsung, LG vagy éppen Sony fazonban), az ínyencek között egyre népszerűbb a vanília íz, azaz a gyári Google kinézet. Ezzel leginkább a Nexusokon, meg a…..
Almások, figyelem! Gyertek, gyertek, de csak óvatosan, nehogy elhagyjátok a kukacotokat, vagy kilötyögjön a levetek! Ha eddig nem tudtátok volna, a Google megkezdte az alap alkalmazásainak frissítését. S hogy mi közötök ehhez? A funkciókban is bővülnek az appok, de a lényeg most…..