Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leonhard Euler

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Mindegy, csak fizessen lehetőleg minél többet mindenki, aki Budapesten él, dolgozik vagy épp turista minőségben tartózkodik a fővárosban.  A dugódíj már régen terítéken van, most újabb Tarlós-verzió került elő, a hídpénz. Lehet, hogy mégiscsak belenézett valaki a…..
Ott vagyunk már? Ott vagyunk már? Ott vagyunk már? Hogyhogyhol? A szellemi középkorban, ott. Vagy úgy érzitek van még hová bandukolni, mert az utcán még nem köpdössük le egymást, megelégszünk a köztéri szobrok basztatásával, és a félhülyék tisztes távolból…..
Leonhard Euler 2012.05.17 09:58:17
elítélem a szobor rongálást. Rossz követendő minta. Valójában lennének demokratikusabb eszközök.
De: bejelentette, vállalta az arcát, nevét. Nem kapucniban, sállal eltakarva, fekete szemüvegben. Tudta, hogy kártérítés lesz és valószínű vállalta ennek következményeit. Mennyit is fizettek 2006-ban a TV székház ostromlói? csuklyában. Ki tett disznólábakat a dunaparti emlékműbe? röhögve otthon, hogy mekkora hős.
Én nem vagyok történész, nemmtudom időben és helyben tárgyilagosan értékelni Horthy munkásságát,de szerintem már bűn amikor rendelettel összeírták származás és vallás alapján az embereket. A vonatot megállította. lehet. De addigra már vagonon voltak. A nevek, címek egy dossziéban átadva. Utána meg elfordulunk, ha elindul a vonat. Mert nem ő indította el.
Azt gondolom, legyen egy vidéki emlékháza, az udvarán a szoborral és aki le akarja róni tiszteletét tegye meg. Ne egy 500 fős somogyi települést zavarjunk meg ezzel, megbélyegzést adva nekik mindkét oldalról.
A vitézi bálhoz, mint kapcsolodó eseményhez annyit, hogy csinálják. Hagyományörzés. De a felszolgálók bőgatyába legyenek mezítláb (a főpincér lehet csizmában), a lányok bő szoknyában fonott hajjal és a konyhai lengőajtóban egy kakastollas úr adjon egy hatalmas nyaklevest, ha valaki nem úgy teszi, ahogy ő akarja. A fizetés a maradék. Ez is része a folkrólnak.
Azután meglehet kérdezni ki hogy érezte magát
Fontos a bronzérem megszerzése  2012.04.21. 10:53 F. Kapus  ..
Sorozatszakító mérkőzés vár ránk  2012.04.18. 11:34 F. Kapus..
Van itt kérem összehangolt kormányzati politika! Hónapok óta könyörgünk, hogy üljenek már le velünk tárgyalni a "védőháló" ügyében. Meg vagyunk sértve, hogy hiába várja kijelölt magyar küldöttség tágra szabott mandátummal az EU és az IMF delegációját,…..