Regisztráció Blogot indítok
Adatok
imaware

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minimál költségvetésű első rész sikere után James Wan összetrombitálta a szereplőgárdát, megszerezte a szükséges büdzsét és hozzálátott a második részhez. A Lambert család rájön egy régi, ijesztő gyerekkori titokra, amely a szellemvilággal kapcsolatos. ..
Horror-Mirror Maradandó élmény 2013.05.24 17:56:43
Amikor felröppent a hír, hogy a maga nemében zseniális Maniac-ot feldolgozzák Frodó úrfival a főszerepben, nem kicsit kiakadtam. Aztán jött egy biztató előzetes, és azon kaptam magam, hogy kifejezetten várom a megtekintését. A végeredményre azonban még én sem…..
Visszatérve a kényszerszünetből rögtön két nézhetetlen filmet mutatok be, hogy lássátok mennyire szeretem a drága olvasókat (kac-kac). Az eltűntek háza - Toolbox Murders (2004) Rendezte: Tobe Hooper Azt a tényt, hogy Hooper-nek a Texasi láncfűrészes mészárláson, a…..
Ha van valaki, aki az utóbbi években maradandót alkotott a horrorpiacra – szigorúan mindennemű morális és erkölcsi értéktől mentesen – és nem szerb nemzetiségű, akkor minden rutinosabb olvasó egy személyre gondol: Lucifer Valentine-ra. Egy ideig online is megtekinthető volt a…..
imaware 2013.04.29 22:57:17
Akaratlanul is tematikus hétvégét sikerült összehoznom, mivel most is egy poszt-Fűrész darabbal lesz dolgunk. Mondjuk elvégre HÚS-vét van, haha. Would You Rather (2012-2013) Rendezte: David Guy Levy A film a jó öreg "mit tennél egy kisebb vagyonért?" kérdéskört feszegeti.…..
imaware 2013.04.20 04:41:10
Már március idusát éljük és még nem írtam idei horrorról, ejnye. Sokan nyilván most a Mamára gondolnak (mindíg meg-megállva), de él bennem a parányi remény, hogy valamilyen formában itthon is bemutatják (aztán persze előbb-utóbb úgyis feladom). Így viszont az első egy nagyon…..
imaware 2013.04.20 00:51:25
Erre a darabra már többen is felhívták a figyelmemet, nem véletlenül. Tekintve, hogy rég volt filmkritika, így csapjunk is egyből bele a közepébe! Vile (2011) Rendezte: Taylor Sheridan A kezdés nagyon megkapó: egy lekötözött, pánikban lévő férfit látunk, akit…..
A legtöbb rendező rendelkezik egy olyan filmmel, ami alapján az emberek rögtön be tudják azonosítani, hogy "igen, ő az". A szerencsésebbek, tehetségesebbek többel is. Vannak akiknek még akkor se tudnám a nevét hova tenni, ha már több munkáját is volt szerencsém látni. Mary…..
imaware 2013.03.04 17:55:14
imaware 2013.03.04 17:58:29
@Garott:
Elköveti.Őszinte leszek nekem egyértelműnek tűnt,de több helyről is kaptam az íveket hogy nem így van,hülye vagyok,ezért elbizonytalanodtam.Utánanéztem.
*spoiler*
A rendező azt mondta,hogy nekik meg sem fordult a fejükben hogy valaki azt fogja hinni,nem történtek meg a gyilkosságok.És hogy aki ezt hiszi az meg sem értette a filmet.
Sajna már ez régebben volt,pontosan nem tudom.
2009-ben a The Collector egy egyszer nézhetős, Fűrész-utánérzésként tört be az amcsi mozikba. A Fűrész hatása nem véletlen, hiszen eleve annak az előzményének szánták, csak aztán végül egy saját filmet faragtak belőle. Viszont felmerült bennem a kérdés, hogy mire fel a…..
Szülinapunk alkalmából úgy gondoltam, illetve gondoltuk, hogy érdekességképpen össze lehetne hozni a szerkesztőség kedvenc horrorjait. Az enyém ugyan közismert, de mivel már hatan (!) szerkesztjük a blogot, így azért mégis csak más. Először is, nem állítjuk, hogy ezek…..
A 2012-es toplistámnál írtam, hogy bár megnéztem A jelenést, időhiány miatt nem tudtam róla írni. Pedig már csak  a bloghoz köthető múltja miatt is "muszáj" kifejtenem róla a véleményemet. Még a nyáron "megjósoltam", hogy el fogják hozzánk hozni a téma és a Warner…..
imaware 2013.02.03 20:44:50
...és azt hiszem ezzel mindent el is mondtam, amit tudni érdemes. A színész, aki minél iidősebb, annál rosszabbul játszik, idén legalább hat (!) filmmel fogja ostromolni a filmkedvelőket. Vélhetően egyik se fog hazánkba kerülni. Ha szerencsénk van. ..
Régen jelentkeztem box office-szal, ennek oka egészen egyszerű. Nem volt horror az új bemutatók között, de most befutott a The Collection, amely épphogy befért a top 10-be. Marcus Dunstan és Patrick Melton 3 évvel ezelőtt szállította le a The Collectort, amely 1325 moziban volt…..
Az emberi százlábú folytatása után Tom Six belevágott volna a harmadik felvonásba is, csak épp tavaly év elején kissé összezörrent a franchise sztárjával, a Dr. Heitert alakító Dieter Laserrel. A gond a forgatókönyv környékén adódott, ugyanis Laser saját szakállára átírt…..
Fontos! Mielőtt belevetnétek magatok a listába és őrült módjára végig görgetnétek, hadd osszak meg Veletek néhány gondolatot. A 2012-es év igen termékeny volt horror terén. Idehaza jóval több ért el a mozikba, mint 2011-ben. Csak sajnos nem feltétlenül a legjobbak... Ráadásul…..
Ketyeg az óra és hamarosan köszönthetjük az újévet. Én pedig meg fogom írni a már hagyományos mondható top-listámat az idei év legjobbjairól. Ehhez pedig minél több filmen kell átrágnom magam - sajnos az utóbbi időben feleslegesen. A mostani négyesfogatból se kerül majd egy…..
Horror-Mirror Mozi: Sinister 2012.12.06 19:58:00
Szokatlan dolog Mikulás napjára horrort vinni a mozikba, de kit érdekel? Örüljünk annak, hogy egyáltalán van. Mielőtt neki kezdenénk, hamut szórok a fejemre, amiért nyáron úgy kalkuláltam, hogy az alábbi filmet nem fogják nálunk bemutatni. Erre tessék. Több ilyen meglepetés is…..
imaware 2012.12.17 01:47:41
A naptár szerint már tél van, mi pedig folytatjuk a hagyományt, felkészülve a karácsonyra. Az ünneppel kapcsolatos horrorfilmekről lesznek kritikák. Íme idén az első, ami ráadásul 2012-es is egyben.   Barricade (2012) Rendezte: Andrew Currie Apuka elviszi a gyermekeit a…..
Egy kissé merész kijelentés, nem? Bár az előzetest elnézve talán nem is annyira alaptalan... ..
imaware 2012.11.21 02:30:13
Gőzerővel darálom az idei termést, amibe óhatatlanul is becsúszik 1-2 silányabb darab. Jelen felsorolásból akadnak nézhetőbbek is, de az már biztos, hogy egyik se lesz benne az év végi TOP 10-ben. Meglátjátok, hogy miért. 1. Vérfarkas: A szörny köztünk van - Werewolf: The…..
imaware 2012.11.12 00:59:34
@lecsapok: egyetértek!a sorozatbemutatóktól én is kivagyok,ráadásul mindjárt vagy 4-5 sorozat szerepel itt a palettán.én egyiket sem nézem,nem érdekelnek.

ez egy jó poszt!
Sorozatomban olyan filmeket mutatok be, amelyeket a rajongók nagyon vártak, ám a megjelenésük csalódásokat okoztak. Anno a The Ward-ban nagyot csalódtunk, hiszen Carpenter készített egy olyan filmet, ami vagy tíz évvel ezelőtt tudott volna ütni. De! Ő legalább tisztességesen…..
A cím nem túlzás, mert ha van horror, amire az utóbbi időben mindenki felkapta a fejét, akkor az a The Cabin in The Woods. Őszintén szólva korrekt akartam lenne a forgalmazóval, hogy megvárom a hazai DVD megjelenést (szeptember 26. - 1990 Ft lesz!), de mivel már minden létező…..
imaware 2012.09.03 14:56:23
Marcus Dunstan és Patrick Melton A dög B kategóriás, "only DVD" horrordarabbal indította pályafutását, amit egyes helyeken felettébb kedveltek az emberek, így az alkotók meg sem álltak a harmadik részig. A duó a Fűrész franchise-ba is becsatlakozott, a harmadik felvonástól kezdve…..
1978-ban látott napvilágot az I Spit On Your Grave horror, amely talán mai szemmel gagyinak hathat, mindenesetre klasszikussá vált, majd 2 évvel ezelőtt befutott a remake. A két film tökéletesen illeszkedik a rape and revenge vonalba, azaz a főszereplőt meggyalázzák, megkínozzák,…..