Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The butcher strikes back

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan itt a március vége, amikor újra döntenem kéne, visszalépek az állami rendszerbe vagy maradok magánban: azt mondta decemberben a kormány, hogy mostanra meglesznek a döntést segítő eljárási szabályok. Nem látom őket. A jelenlegi jogi szabályozás pedig nemcsak…..
The butcher strikes back 2012.03.14 20:12:58
@Blogger Géza: Persze, persze, aztán felébredsz :)
The butcher strikes back 2012.03.14 20:20:16
@Laciii: "Komcsik anno nagyon jó üzletet csináltak, haverok vastag százalékért kaptak egy rakat pénzt ráadásul úgy, hogy veszteségesen forgatják akkor se tehetsz semmit, igen, ez nekik nagyon jó üzlet volt. "

Ezt felismerem, ez az állami nyugdíjrendszer, nem? :D
The butcher strikes back 2012.03.14 20:37:59
@Blogger Géza: majd miután választottál, ellehetetlenítették az egész MANYUPot egy ügyes kis törvénnyel :) Ezt a részét kihagytad a történetnek :)

Mindegy, leszarom igazából az egészet, nektek van igazatok, legyen úgy, ámen. Ha minden igaz, jövő nyárra össze tudok gyűjteni annyi devizát, amennyi elég egy új élet kezdéséhez egy másik kontinensen, aztán dobbantok :)
Ez az egész manyup-ányup harc csak egy újabb politikusi trükk, hogy egymás torkának essünk, amíg ők talicskázzák ki a lóvét a hátsó ajtón :) Jegyezzétek meg gyerekek, az egésznek ennyi a lényege: Divide et impera :) Lefossák, hogy az államisoknak, vagy a magánosoknak lesz-e nyugdíjuk, az a lényeg, hogy nekik már rég megvan, és most az ükunokáiknak lopják a pénzt :)
Jelen tanulmány rövidített változata az Élet és Irodalom, LVI. évfolyam, 10. számában jelent meg 2012. március 9-én. Előfizetéssel letölthető EZEN A LINKEN. A tanulmány publikálását a Publius blogon az Élet és Irodalom szerkesztősége jóváhagyta. Köszönet érte.   *…..
The butcher strikes back 2012.03.14 18:18:16
@Pendemonda: "Az első ábra(OECD-GDP becslések) alapján a visegrádiak átlagos növekedési ütemétől való eltérésünk 0,5%-ot csökkent. (2,4-ről 1,9-re)"

Én csak egy icike-picike mérnök vagyok, állítólag egész jó képzelőerővel, de dögöljek meg, én az általatok emlegetett táblázatban csak annyit látok, hogy az adatoknak a 3/4-e fikció :D
The butcher strikes back 2012.03.14 18:21:51
@bigthereal: sör, pina, focimeccs? ;) :D
Idén is március 15-én rendezik az utcai politika országos kupa-döntőjét, amelyen ezúttal soha nem látott rangadó várható. Ugyanabban az időpontban, egymástól mindössze egy kilométerre lép fel az újra formába lendült Real és a tavalyi szezont fölényes megnyerő Milla. A…..
The butcher strikes back 2012.03.14 15:40:26
@Trompf: Óóó, az nem jó, túl bonyolult lenne megcsinálni a képeket, aztán rájuk ereszteni teszemazt egy watershed algoritmust :) Még a végén kiderülne, hogy nem 8 milliárdan voltak, hanem csak 7.5 milliárdan :)
Miről szól ez az ünnep? Szerintem arról, hogy nagy "Ü"-vel írjuk. Nekem sajnos ez most nem megy.Nem megy, mert amivé mára ez lett, az minden, csak nem Ünnep. Nem arról szól, hogy kik és mit tettek annak idején, mit áldoztak fel, milyen eszmét éreztek maguknak. Ezekről…..
The butcher strikes back 2012.03.14 13:50:44
@Dreyfus: "...és vidd el a fiadat olyan helyre, múzeumba ami a politikátol mentes..."

Na igen, ez a legnagyobb probléma. A hétvégi telken, meg a horgásztavon kívül hol talál az ember politikamentes helyet március 15-én? :)
The butcher strikes back 2012.03.14 14:28:35
@Dreyfus: @zsombordeak: Király, köszi a tippeket :) Akkor csak pénteken megyünk pecázni :D
Győztünk! - sálálá - csicseregte ez a mi Kusza Szemünk - a kormány zsenialitását elismerték, a kettős mérce már csak egy sosevolt emlék valahol az eufória lágyan lengedező rózsaszín ködén túl, a nemzeti érdekünknek pont megfelelő döntés született, úgyhogy valóságos…..
The butcher strikes back 2012.03.14 12:01:56
Annyira uncsi már, hogy folyamatosan hülyének nézik az embert...  A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerint az ellenzék és holdudvara "gyűlölködő csetepatét kíván csinálni" a március 15-i nemzeti ünnepből. Kovács Zoltán így reagált arra,…..
A nőnapi ajándékozás – ahogy minden más hasonló alkalom – az egyik legnagyobb fejvakarást eredményező esemény, ahol a társadalom férfi tagjainak minden tehetségét össze kell szednie az ellenkező nem megfelelő ünneplésére. Ebből a szempontból kevés kellemesebb…..
The butcher strikes back 2012.03.09 15:53:01
A malajziai háziasszony egy bébicápa gyomrában találta a 14. századi medált, amelyen II. András dédunokája, Portugáliai Szent Erzsébet látható. A Kuala Lumpurtól 120 kilométerre délre eső Klebangban élő Suseela Menon a helyi halpiacon vette a bébicápát, amit ebédre akart…..
Egy érdekes olvasói levelet olvastam az egyik újságban ma. Így szólt: Egy újabb törvénymódosító indítvány a devizahitelesek megsegítését nem az ingatlan 30 millió forintot meg nem haladó értékéhez, hanem az eredetileg felvett, 30 millió forintot meg nem haladó összeghez…..
The butcher strikes back 2012.03.09 10:39:04
Időről időre beszámolunk arról, hogy a játékfüggőség újabb áldozatokat szed, általában a Távol-Keleten. Ilyen hírek a nagyobb hírportálokra is eljutnak, de az elmúlt években ezek olyan rendszeressé váltak, hogy a sajtó már rezignáltan veszi tudomásul az újabb eseteket,…..
The butcher strikes back 2012.03.08 17:47:44
"Sőt, amikor a rendőrök megjöttek, legtöbben tovább játszottak, fel sem álltak a székükből."

Népszerűtlen leszek a véleményemmel, de mégis mit kellett volna csinálniuk, spontán siratókórust alapítani, és úgy kísérni a halottkémeket a tetemhez? Persze ha az egyik gémer személyesen Jézus Krisztus volt, akkor bizony őt fel kell jelenteni feltámasztás elmulasztása miatt! :)
Egyébként aki már látott "friss" hullát, az egyet fog érteni velem abban, hogy huzamosabb szemlélődés nélkül, ha csak egy pillantást vetünk a másikra (tegye fel a kezét, aki internet kávézóban, kocsmában, hasonló helyen azzal kezdi, hogy végigstíröli jó alaposan az összes többi vendéget, nem, nem csak a csöcsös lányokat, az összeset. Naugye :)), nem olyan egyértelmű megállapítani valakiről, hogy meghalt (kivéve persze, ha mondjuk hiányzik a fél feje, stb. de az itt nem állt fenn).
Egyébként meg:
@an hero please: ja, ennyire érzéketlenek. Történelmi, kulturális, és szociológiai okai is vannak, hogy nem tekintik nagy cuccnak a halált (bár megfordíthatnám a dolgot, így is igaz: történelmi, kulturális, és szociológiai okai is vannak, hogy mi az úgynevezett nyugati kultúrában összefossuk magunkat az élet egyetlen biztos eseményétől :) ).
Arról nem is beszélve, hogy ismerek pár volt WoW-os klántársamat, akik még hugyozni, vagy az anyjuk sikoltására se állnak fel a fotelből, ha raid van :P :)
Publius Vérciki 2012.03.06 16:20:00
Orbán Viktor interjút adott a Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung nevű német konzervatív lapnak - adták hírül a hétfői lapok. Amikor elolvastam, hogy mit is mondott a miniszterelnök úr, teljesen elállt a szavam. Nem baj, reménykedtem, biztos csak a szociálliberális sajtó…..
The butcher strikes back 2012.03.06 20:08:00
@vladys73: Hát, ahogy alakulnak a dolgok mostanában, Dobzse László uralkodása igazi sikertörténet volt ezekhez képest :D
Március 17-én 5 milliárd forintot, 21-én 2 milliárdot, 26-án 4,5 milliárd forint lejáró hitelt kellene a BKV-nak 3 különböző banknak visszafizetnie, aztán áprilisban még 15 milliárdot. Az óra ketyeg, a BKV-finanszírozása még ugyanúgy a homályban lebeg, mint az…..
The butcher strikes back 2012.03.06 19:03:53
@a sötétség seregeinek vezénylő tábornoka: "Ez kb. olyan, mintha egy púposra kivetnék a púpadót. "

Csitt! Ne adj nekik még ötleteket :D
És persze minimum egy ilyen ismerősöd van:  ..
The butcher strikes back 2012.03.06 08:12:11
@The butcher strikes back: "kényeszeres" ->kényszeres
A közszolgálati televízió műsora évtizedeken át legfeljebb annyira volt értékes és érdekes, mint a teleshop: csak az m1 nem hasizomgépet és késkészletet akart ránk sózni, hanem a kormány politikáját. Az első tíz megrendelő most bónusz adóemelést és kórházreformot kap. A…..
The butcher strikes back 2012.03.05 16:12:29
@NYJetsTD: :D Az év ötlete :D Utálom a Forma 1-et, de ha tényleg beültetnék kommentátornak a Reiszt, élőben nézném az összes futamot :D
„Egy bizonytalanka hercegnő, akinek egyszerűen ilyen a stílusa, jól áll neki, és ez olyan ari... És ha a pasi netán sérül, az kérem, járulékos veszteség” - a csaj már az első randin szerelmet vall a pasinak, de utána mégis eltűnik. Amikor hetek múlva a lerázott pasi…..
Kép:csepelinfo.huA kormány leszállítja a tankötelezettség korhatárát 16 évre. Titkos hatástanulmányuk szerint ez kallódó szakképzetlen fiatalok tízezreinek megjelenésével és több ezer pedagógus elbocsátásával fog járni!Találós kérdés: melyik kormány tesz olyan lépést,…..
The butcher strikes back 2012.03.04 12:28:13
@The butcher strikes back: Ja, elfelejtettem, van még egy harmadik út a versenyképességre: a tömeges képzetlen olcsó munkaerő. Magyarországon ezzel egy bibi van: a "tömeges".
The butcher strikes back 2012.03.04 12:34:56
@d.hardman: Nem, ez a "reform" ugyanarról szól, mint az eddigiek: még kevesebb pénzt kelljen beleölni az oktatásba. Semmit nem reformálnak meg, egyszerűen kivesznek még egy zsák pénzt, aztán szevasz. Oké, tegyük fel, hogy tényleg "hülyülnek el" a gyerekek, de akkor meg ki kéne építeni egy normális szakmunkásképzést, hogy nekik is legyen normális szakmájuk. A szakképzett munkaerő nem csak a mérnökökről, atomfizikusokról szól: egy jó asztalos, vagy kőműves ugyanúgy képes bevételt hozni, mint az előbbiek, és nem kell megtanulnia hozzá teszemazt a Laplace-transzformálást :)
A kormánytöbbség a múlt héten mindenfajta hozzászólás vagy magyarázat nélkül szavazta le, hogy az országgyűlés napirendre vegye Schiffer Andrásnak a rendszerváltás előtti ügynökök listáit és jelentéseit nyilvánosságra hozó törvényjavaslatát. Az államszocializmus…..
The butcher strikes back 2012.03.02 19:21:26
@Napkutya: "Tényleg, ma, hány szálon, hány alkalommal zsarolható a jelenlegi magyar hatalmi struktúra, -ha ismert tény, hogy a jelenlegi stabilitást az adja, hogy ők is EGYMÁS golyóit szorítják, a hatalomért?"

Konstans zsarolhatóak, és zsarolják is őket, illetve egymást :) Mit gondolsz miért nem tudják pl. már a középvezetőket sem kiszórni az állami cégektől, hivatalokból (nemhogy a felsővezetést)? Kb. felük-2/3-uk valakinek a valakije volt valamikor, ha hozzájuk nyúlnak, akkor borulnak a dominók, és a dominósor legvégén nem szaros kis irodavezetők, meg manágerek állnak :) NAV, rendőrség, BKV, MÁV, körül lehet nézni: mindenhol legalább 2 közvetlen felettese van még a legutolsó irodistának is.
Egyszerűen a jelenlegi politikai elitnek (pártfüggetlenül) nem érdeke a "megtisztulás", mert azzal az egész holdudvaruk menne a levesbe, és ők (a konkrét politikai vezetés) is megtizedelődnének (feleződnének?).
Ez egy ilyen játék: A. szorítja B. heréit, B. markolja C. golyóit, ésatöbbi, és a végén Z. szorítja A. zacsiját. Ha akármelyikük úgy gondolná, hogy leszakítja a másikét, azonnal letépődne mindenkié, a sajátját is beleértve :) Amíg nincs herélés, addig is lehet talicskázni a lóvét, és ez mindenkinek jó. Mármint nekik, mi meg szopjuk be az újabb adókat, meg a strukturális átalakításokat, mégis egyre több és egyre nagyobb lyukakon folyik el a pénz a költségvetésből, mert egyre több embert vesznek be a heretekergetésbe, és egyre több herecsavargatónak kell pénzt adni, hogy NE kezdje meg a herecsavarást. Néha, ha nagy a baj, egy-két strómannt beáldoznak,(Zuschlag, Hagyó, Hunvald, néhány kitűnő példa a közelmúltból a zsiványbecsületre, ők sem fognak beszélni, nekik is satuban a golyójuk), de kb. ennyi.
The butcher strikes back 2012.03.02 19:26:48
@Lizarazu: A fidesz tagok átlagéletkora 49-50 év. Ezzel szorosan az MSZP mögött loholnak a 2. helyen.
Gaudi Nagy Tamás igazi emblematikus figurája lett a Jobbiknak. Ő képviseli a "miért ne szavazz ránk" vonalat a pártban, remélem a frakció és a szimpatizánsok maradéktalanul elégedettek. Tegnap a Corvinuson az ellenzéki politikusok létező összes hibáját elkövette, a…..
The butcher strikes back 2012.03.02 15:10:26
@klacus: Túlságosan optimista vagy: a politika tele van ilyen alakokkal :)
Sorkizárt Kézmosó, nem piszoár! 2012.03.01 17:20:00
Még a sörrel teli húgyhólyagom is zavarba jött, amikor megláttam egy kocsma slozijában ezt a kiírást. Nem tudtam szó nélkül hagyni a tulajdonos felhívását, még a vizelési ingeremről is megfeledkeztem egy pillanatra. A kulturális kihívásokkal küszködőknek ez bizonyára fontos…..
The butcher strikes back 2012.03.02 08:07:13
@Rasid al-Maghribi: Akkor Magyarországon minden második férfi (és lassan minden második nő is) sebész :D
„Felesleges indokokkal nyomozgat utána és ha meglátja a kocsim Dia háza előtt, másnap kivágja nála a balhét” – választós menettel indítjuk a tavaszt. Mindkét lánynak megvannak az előnyei / hátrányai, ám az egyik hölgy erőszakos exbarátja esetleg megkönnyíti a…..
A március 15-i tüntetéseket a kormány úgy próbálta megakadályozni, hogy Budapest összes tüntetésre alkalmas terét lefoglalta. A felháborodás után február 17-én a KIM, a Főváros és az Egymillión a magyar sajtószabadságért civil mozgalom megállapodtak, hogy mégis megkaphatja…..
The butcher strikes back 2012.02.29 17:51:35
Tisztelt Munkahelyi terror! Az egyik munkatársammal már hónapokkal ezelőtt megromlott a viszonyom. Mivel azonban szakmai téren nem tud belekötni a munkámba ezért más módokat eszel ki arra, hogy negatívumokat találjon ellenem, és így, nem kevés örömére, megkeserítse a…..
addict Bazi nagy cigány lagzi 2012.02.29 11:50:00
A Bazi nagy, görög lagzi című film óta nagy divatja van a lakodalmas filmeknek és műsoroknak. Ezek között nem egy egészen furcsa is van a nemzetközi mezőnyben, köztük a Channel 4 egyik érdekes műsorával, amelyben látványos cigány lakodalmakat mutatnak be félig dokumentarista,…..