Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lilakáposzta

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyelőre csak fogyatékosan működik a közszolgálati tévék szakrális átalakulása. Történt, hogy ma a Formula-1 közvetítés megkezdése után rájöttek, hogy baromira nem jó, ha a balra pozicionált új m1 logó belelóg az eredményekbe, ezért röpke 55 perc alatt sikerült átpakolniuk a jobb oldalra - tudósít…..
hogyvolt Társas/Játék 1x01 2012.06.01 10:00:00
A Társas/Játék a magyar HBO saját gyártású sorozata, amely a hogyvolt írója szerint (egy kis elfogultsággal) új kezdetet nyitott meg a honi sorozat- és filmgyártás előtt, mert bemutatta, hogy itthon is készülhet igényes, profi sorozat, és vannak olyan színészeink, akik képesek…..
Ismét felbolydult a londoni ingatlanpiac, a legdrágábban eladott luxuslakás címet ugyan egyelőre nem fenyegeti veszély, de százmillió font felett mostanában ott is igen ritkán kínálnak ingatlant. Olyat meg különösen ritkán, amelyik a szupergazdagok lelőhelye, márpedig a One Hyde…..
lilakáposzta 2012.05.18 20:07:25
Renly táborában nyitunk, a katonák izgágáskodnak a mezőn, hogy mi értelme kardod csörtetni a sötétben az nem tiszta, de mit értek én a hadviseléshez. A király Catlyn Starkkal tárgyal a sátrában, csak egy testőr védi, a manusgádzsi Brienne, mondjuk Catet elnézve elég is, tán…..
lilakáposzta 2012.05.02 08:39:52
@Tájfájter: Asha =/= Osha , Osha a Deresben lakó vad nő, akit Branék szedtek össze az erdőben. Asha pedig eredetileg Theonnak a húga, csak átnevezték Yarára. Biztos azért, mert nagyon hasonlít, főleg hallás után.
A zsűri egyöntetű döntésével továbbjutott a legnépszerűbb brit televíziós tehetségkutató műsorsorozat, a Britain's Got Talent következő fordulójába a Face Team nevű magyar akrobatikus kosárlabdacsapat. Az öttagú férficsapat az ITV kereskedelmi csatornán évente megrendezett,…..
Várható volt, hogy az HBO nem fog sokat szarakodni egyik presztízssorozata újabb évadának berendelésével, s lőn: a második évad nézettségi sorozatrekordot felállító premierepizódja (3,9 millió néző) után a második rész 3,8 millió nézőt érdekelt, ez pedig bőven elég volt…..
A nálunk Csillag születik néven ismert Britain's Got Talent idén megint belenyúlt a tutiba, úgy látszik, a brit vidék kiapadhatatlan forrása a felfedezetlen, de operaénekesi adottságokkal bíró tehetségeknek. Kezdődött mindez Paul Potts walesi telefonárussal, aki 2007-ben megnyerte a…..
Az HBO április 2-án, egy nappal az amerikai permier után mutatja be nálunk a Trónok harca című fantasy sorozat második évadát, és jó szokásuknak megfelelően kódolatlanul teszik, hátha rákap a jónép a cuccra. Aki tehát nem rendelkezik HBO-előfizetéssel, az is megnézheti az…..
lilakáposzta 2012.03.13 19:23:46
@juhaszvik: mondjuk azt, hogy ez egy blog :D