Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nusser Tamás

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt héten rengeteg blogbejegyzés, komment és tweet az „Információtudomány és média a 21. század elején” című kurzus első órájával kapcsolatban. A téma számomra igen érdekes és elgondolkodtató volt: „Információs társadalom. Modellek, gazdasági és…..
Annak ellenére, hogy azt állítjuk magunkról, információs, tudás alapú társadalomban élünk, ez nem feltétlenül igaz. Számomra így foglalható össze egy mondatban „Információtudomány és média a 21. században” című kurzusunk első alkalma. Ollé Tanár Úr a…..
Mácsai Anita - Hamis Éden 9342? 2012.02.26 21:31:00
Heti témánk az információs társadalom. Nem a tudástársadalom, még csak nem is a tanuló társadalom – és ez nem véletlenül van így. Nehezen lehetne 12.000 karaktert írni a tudástársadalomról – amennyiben a szerző nem sci-fi író. És ez nem irónia. Amikor a tudástársadalom…..
Az eddig született blogbejegyzések igen különbözőek, egy téma – nevezhetjük vesszőparipának – azonban a legtöbb helyen visszaköszön. Ez a téma lecsupaszítva a „hogyan fogom tudni én ezt megcsinálni?” kérdéssel jellemezhető. Nem tagadom, ez a kérdés,…..