Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A nagy Ő

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Viccnek hangzik, pedig nem az, Ágnessel pont ez történt. Meg még egy csomó minden más. T. Homár! Két hete vettem egy új telefont (Nokia3), de máris vacakol: a megnyitott böngészőoldalakat magától bezárja, illetve visszalépked az előzményekhez. Hozzá sem kell érni a telefonhoz, ezt önállóan…..
A nagy Ő 2017.10.11 20:53:21
@The Good Boy: Én céges telefonnak kaptam két héttel ezelőtt, egyszer ejtettem el, a nappaliban, vastag szőnyegre és rögtön tört. Ennyit az anyagminőségről.
A 15 nap vállalás meg egyszerűen botrányos egy kvázi új cuccnál. A fiamnak vásárolt force feedback kormány ugyanennyi volt. Három hét után ment tönkre, pont 15 nap alatt cserélték. Szerintem ha valamit veszel több tízezer forintért akkor a minimum, hogy ne három hétig használják zökkenőmentesen, de ha gond van azonnal cseréljék.
Most jöhetnénk azzal, hogy Lars még itt is képes pontatlan lenni, de minek, ez nem erről szól, hanem a poénról: bent jártak Jummy Fallonnál a Tonight Show-ban, és Robin Thicke-het, Mariah Careyhez, Madonnához és Adele-hez hasonlóan gyerekhangszerekkel toltak el egy nótát, az Enter Sandmant. És…..
Szia. 24 éves vagyok, lány, és 3 éve alkoholista. Nem annyira az emberek "szórakoztatása"/okítása, de inkább a magam, és a sorstársaim segítése miatt kezdem el írni ezt a blogot. Sok korombeli fiatal küzd ezzel a problémával, akár úgy, hogy bevallja magának, akár úgy, hogy nem. Szeretnék nem inni.…..
A nagy Ő 2016.09.30 19:28:42
"Aki ballib, az csak feltétel nélkül, lihegve imádhatja a menekülteket, aki meg jobbos, az csak szittya indulattal gyűlölheti őket. Baromság" - szólt szívemből nemrég Geszti Péter a menekültügy kapcsán. Az utóbbi hetekben gyakorlatilag az egész világ a menekültekről beszél.…..
A nagy Ő 2015.09.19 13:53:26
@Megadodo: +1
           A magyar újságíró tipikusan egy másik magyar újságírót olvas,  foszlányokat az interneten, facebookon körbejáró szövegeket, nagyjából ugyanazt, mint a magyar újságíró olvasója. Most a Charlie Hebdo állítólagos címlapja ment körbe a neten, és írtak róla…..
Ha egyszer díjkiosztót rendeznek majd flashjátékoknak, akkor abban a legtöbbször lehúzott rókabőr díját a Monkey Go Happy sorozat kapja majd, nem is tudom hányadik felvonás már a Monkey Go Happy Dragon. Ha valaki esetleg eddig egy kő alatt élt volna, annak újdonság lehet a kis…..
A nagy Ő 2014.09.18 14:21:14
Ovasónk kellemes hétvégi biciklitúrájához csak egy új felnivédő meg egy belső kellett volna. Ezeket felvarázsolni egy kerékre tényleg kb. 15 perces munka egy rutinos bicikliszerelőnek. Azt simán el tudjuk képzelni, hogy szombaton zárás előtt 10 perccel mégsem fér bele…..
Vöröshajú lányok A titkárnő 2014.06.09 06:00:00
..
A nagy Ő 2014.06.11 22:55:28
Vöröshajú lányok Mia Sollis 2014.06.08 06:00:00
..
A nagy Ő 2014.06.11 22:51:38
@magyar bucó: megborotválkozott, azért van olyan ocsmányul kopattogva.
De szép nő és pozitív, hogy nincs Photoshop.
Vöröshajú lányok Alyssa F. 2014.04.25 06:00:00
..
A nagy Ő 2014.04.26 10:41:48
@Kis ördög: jó pár kiló :)
Vöröshajú lányok Pepper 2014.04.26 06:00:00
..
A nagy Ő 2014.04.26 10:39:39
Vöröshajú lányok Rókabunda 2014.04.16 12:00:00
Sziasztok! E rovatban felmerült reakcióitok alapján némiképp elbizonytalanodtam a rovat jövőbeni sorsát illetően, mivel viszonylag visszafogottan nyerte meg a tetszéseteket. A fellelhető felhozatal lényegében megegyezik a rovatban eddig megjelentekkel, azaz ugyan vörösnek éppen…..
Amikor elkezdtem ezt a blogot, azt terveztem saját felfedezéseim mentén írok majd társadalomról, gazdaságról, kultúráról, fejlődésről, fejlesztésről. Egy gyorsan fejlődő demokráciáról. Az élet felülírja a terveket. Nem jön át nekem a sajtóból, hogy Magyarországon…..
A nagy Ő 2014.03.03 21:31:10
@mojoking77: Rendben, remélem vágod, hogy az "állam" szót nem úgy értettem, mint pl. az USA valamelyik állama, vagy az Orosz Föderáció tagköztársasága, hanem úgymint földrajzi határokkal bíró, egységes politikai vezetés alatt álló ország :)

Gazdaságilag mindenképp orosz érdekszféra, az olaj- és gázvezetékek miatt is és a kereskedelem miatt is. Politikailag meg egyrészt a földközi tengeri orosz flotta miatt, másrészt meg azért mert a fehéroroszokkal együtt egy kvázi üközőpont az EU és NATO tagországok és Oroszország között.
A nagy Ő 2014.03.03 21:52:50
@mojoking77: Én ezt nem hiszem, bár életemben eddig csak kétszer jártam Ukrajnában, ráadásul először még az Szovjetunió volt, úgyhogy semmiképpen nem látok bele az ukrán néplélekbe. Szerintem, ha lehet általánosítani, az átlagos ukrán szeretne úgy élni első körben mint egy átlagos magyar, majd mint egy átlagos osztrák, később úgy mint egy átlagos svájci. Mint minden normális ember a világon, akár az oroszok is. Természetes, hogy ezt a jólétet nyugaton látják és onnan is várják.
Egy 16 éves fiúra ráhívta a kórház a rendőrséget, miután drogfogyasztás miatt rosszul lett. Levélben kérjük az Országos Tisztifőorvosi Hivatalt, hogy utasítsa a kórházakat: ne értesítsék a rendőrséget a betegek kábítószer-fogyasztásáról, ez ugyanis jogsértő és káros gyakorlat. ..
A nagy Ő 2014.02.14 13:57:34
@Kámasuka: én meg nem értek egyet a fogyasztás büntetésével, ergo ezen törvényekkel sem :)

Az "igen-igen enyhe" büntetés is, egyrészt hosszú procedúrával, sokszor megalázó helyzetekkel jár egy felnőttnek is, nemhogy egy fiatalkorúnak. Másrészt pedig "igen-igen" benne marad a priusz a nyilvántartásban - megjegyzem, tudom, hogy egyszer ki lehet váltani eltereléssel.
A nagy Ő 2014.02.14 13:59:45
@Kámasuka: Több mint húsz évig voltam rendőr, úgyhogy tudom jól, hogy a Gézukán kívül még jó pár vonalon el lehet indulni.
A nagy Ő 2014.02.14 14:30:41
@Kámasuka: Igen beavatlak. Gondolom Mosonmagyaróvár nem egy London, de még csak nem is Budapest. Ha nem csupa egy hónapja felszerelt rendőr dolgozik a helyi kapitányságon vagy a megyei főkapitányságon, akkor ők elég jól ismerik a helyi viszonyokat ahhoz, hogy bármilyen drogügyben el tudjanak indulni. A megfelelő embereknek kell a megfelelő kérdéseket feltenni a megfelelő módon. Ugye milyen egyszerű? :)

Fentebb írtam, hogy igaziból semmi baj nincs azzal sem, ha gyereket meghallgatják (NEM begyanúsítják és rabosítják) de látatlanban is állítom, kérdéses az eredménye. Mire gondolok? Egy 16 éves gyereknek sem kialakult értékrendje, sem személyisége, sem felnőtt ítélőképessége nincs. Honnan volt a drog? Havertól kapta - nem mondja meg, nem akarja felnyomni. Valaki rendszeresen hordja be az iskolába - nem mondja meg mert fél tőle vagy a társaitól. Hazudni fog valamit attól függően, hogy a szüleitől, a társaitól vagy a rendőrtől fél jobban. Emellett jó szar helyzetbe is hozza a yard mert a fél iskola kérdezgeti majd tőle, hogy mi volt a rendőrségen. Aztán a hazugság lelepleződik, újra kell idézni, megint, megint stb.
Úgyhogy gyereket vegzálni ilyen tulajdonképpen pitiáner ügyben teljesen felesleges és úgy hiszem káros is.

A másik hozzászólásodban a felfüggesztettre gondolhattál, de a pénzbüntetésen kívül bármilyen büntetés priusszal jár, ha a bíróság nem mentesít.
Rákay Philip a nemzeti együttműködés sikerembere, és erre nem csak az utal, hogy selyem nyaksállal hordja a polgári értelemben vett pinaszakállt, hanem, hogy fogalmunk sincs, hogy mégis miért olyan sikeres. A nézőknek tizenöt éve lendületes mozdulattal beintő Viva-VJ egyszer csak…..
A nagy Ő 2014.01.09 13:01:37
@EurovisionFan: Látom, fogalmad sincs róla, hogy mi a különbség az MTV és az ATV között (Mindkettő ugyanabból a dobozbú gyün nem? Ha az egyik csinálhassa, akkor a másik mé nem?) de akkor nem értem, hogy mi vesz rá arra, hogy tévé kritikával foglalkozó blogot olvass és kommentelj. Javaslom, a Wikipedián kattints a finanszírozás bekezdésre.
Még mielőtt elfogultsággal vádolnátok, megjegyzem, hogy kár a fáradságért igazatok lesz. Egyrészt utálom a Fidesz sunyi rendszerét, másrészt életem egy szakaszában voltam annyira szerencsétlen, hogy személyesen is kapcsolatba kellett kerülnöm Rákay Kálmival, akire azóta sem tudok emberként visszagondolni, mivel szerintem csupán egy két lábon járó szar.
A nagy Ő 2014.01.09 13:11:29
@segantini: Mi köze a Napkeltének ehhez?
Már majdnem egy éve, hogy a VLC project elindult a Kickstarton, és azóta folyamatosan csak ígéreteket kaptunk, hogy majd jön, egyszer lesz, de jó lesz és a többi. Egy év elég hosszú idő ahhoz, hogy egy kicsit belefáradjunk az egészbe, most azonban végre úgy néz ki, nem csak a…..
A nagy Ő 2013.12.03 23:35:20
Érdekes irányba megy a kommunikáció a WP Centralon és ezen a blogon is. Mintha direkt akarna rámutatni a Win a gyengéire és elhallgatni az erősségeit.
Folyamatosan ez a húúú meg hóóóó ilyen meg olyan alkalmazás jön, az Instaakármi már jajj de jó, hogy van.

Én már használtam mindenféle telefont és tudatosan választottam a WP-t. Egyszerű az indok, a telefon azt csinálja, amit én akarok. Ezer féle droidos telefonom volt és azt kell, hogy mondjam a Huawei Y200 ugyanaz a rakat szar mint a Samsung Galaxy S4. Most is van egy céges HTC, a hideg ráz amikor megjelenik előttem az android. Előbb-utóbb, de inkább előbb, mind eljut odáig, hogy már a tárcsázó indításakor is lefagy. Lehet, hogy csilli-villi a YouTube, csak éppen a negyedik kattintásra indítja el. Van több ezer alkalmazás, csak éppen használni nem lehet. A kétszázezres telefonon talán. Egy darabig. Mondjuk fél napig, ha nincs töltő a zsebedben.
Pontosan azért használok WP-t, mert ha a böngészőre kattintok, akkor rögtön elindul, a a facebookra az is, ha meg telefonálni, SMS-t, e-mailt küldeni akarok, az is minden akadály nélkül menni fog. Nem kell előtte kivennem az aksit a telefonból, mert pont valamelyik alkalmazás halálra fagyasztotta.

Az Instagram pont nem hiányzott nekem, hasonló értékű alkalmazásokkal tele a piactér. Filmet vagy moziban vagy TV-ben nézek, nem is tudom ki nézi telefonon. Az éjjeliőrök vagy kik? De ha mégis, akkor is kiválóan lehet VLC nélkül is. Face van, Twitter van, index van, HVG is, Foursqare is, hogy csak a saját igényeimet vegyem figyelembe.

Aki a sok ingyenes alkalmazásért sír, annak eleve nem WP-t kellett volna vennie. Sokkal olcsóbban kap bármilyen középkategóriás Androidot. Aztán küzdjön vele.

Ennyire használható és tényleg kényelmes telefonom, csak az iPhone 4s volt korábban, de az meg azért nem kell, mert annyira jaszkari telefon lett, hogy rendesen rosszul vagyok tőle. A telefon egy használati tárgy és ennek az egyszerű kritériumnak eddig a WP felelt meg a legjobban, sokkal jobban mint bármelyik Android és sokkal szerényebben mint az iPhone.

Talán hasznosabb lenne erre domborítani és nem folyamatosan azon derpegni, hogy nincs Insta, meg Vine meg akármi más haszontalan app.