Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pan Tau

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Derűs napot kívánok önnek! Stardmüller Kálmánt vagy kedves párját keresem. Szíves figyelmébe ajánlanék egy a kerületben induló középfokú angol-nyelvtanfolyamot.Esetleg a kedves családjában vagy lakókörnyezetében valaki? Megkérdezhetem, van nyelvvizsgája?Felajánlanánk…..
Modorosblog Az Örökmozgó 2012.04.23 06:00:00
Sorry, de én már csak ilyen kis emberi perpétum mobile vagyok, nem bírok megülni a sejhajomon. Folyton tennem-vennem kell valamit, gyűlölöm, nem állhatom az emberi tehetetlenséget, teszetoszaságot, tutyimutyiságot. Most komolyan, emberek képesek munka után hazamenni, és első…..
Pan Tau 2012.04.25 13:51:59
@Orson Wellness Jr.: Új nick? Visszaadja ám a kitiltott nicket valamennyi idő után! Persze megértelek, h. azt már nem akarja használni az ember, amit kvázi megbecstelenített. (de a büszkeség is legyőzhető olyan praktikus indokokkal, mint hogy képtelen vagyok ennyi kamu mail címet kezelni)
Oszt elfagyott otthon az alma?
Pan Tau 2012.04.25 14:37:52
@Ernoke: hm, részsikerek. Valóban nem ért még szexuális erőszak, de fiaim helyett egy lányom van. Ő még csak két éves, így van egy pár gondtalan évem, utána meg nem megy sehova, otthonmarad szépen tanulni, szolfézs, hímzés, hajasbabák fésülgetése. Azért én sem vagyok állat, szerelmes verseket olvasgathat, még ha nem is része a kötelező iskolai tananyagnak.

Amúgy értem mit írsz, és 100-ból 95 ribanckodásnak nincs következménye (10 év múlva már más lesz a véleményem), csak mi van, ha ilyen nigériaiakkal futsz össze.
Pan Tau 2012.04.26 15:39:59
@Ernoke: ..."az meg egy plusz érdekes tény (én sem értem, h miért van, egyszer valaki majd biztos megmagyarázza:)), h az emberek sokkal kedvesebbek és udvariasabbak egymással ott, mint a való életben, nagyon frusztrációmentes az egész. (egyébként a sziget volt ilyen még 98 körül, emlékszem, hogy csodálkoztam ezen akkor.) "

Mert a kokain drága, így kevesen használják, a többitől meg nem leszel agresszív! Egy fél bélyeggel az arcban, 2-3 gramm füvet már eltolva (de esély sincs rá, h. az első 12 órában átüsse, így csak az íze kedvéért) nem nagyon akar senki kötözködni, erőszakoskodni, alányulogatni.
Na most már ezt is tudod!:-)
Te amúgy tisztán veszel részt (akarom mondani az elévülési idő előtt vettél részt) ezeken az eseményeken?
Üdv, Ezt dobtam össze ma délután munka helyett, mert ilyen még nem volt. Ha nem teszitek ki, beégek az öcsém előtt, szóval előre is kösz. /Ez eleddig a legszebb kérés, amit valaha kaptunk. - M.T./ Sadwick   Modoros forgatás Gyönyörű fővárosunk utcáit járva gyakran…..
Pan Tau 2012.04.24 15:03:35
@vészmadár (pica pica): Ez igaz, de ezt magaddal kellene egyszer megbeszélned...persze csak akkor, ha ez nem tűnik egy fingszagú szánalmas erőlködésnek!:-)

Senki nem léphet túl a saját árnyékán. - ez a csillag vezéreljen utadon!
Pan Tau 2012.04.24 16:06:00
@Ritchard Börtön: Akkor is szükségtelen az a puccos kamera!
Ha Rocco Siffredi azzal a kis kézikamerájával olyan gyönyörű felvételeket képes készíteni, akkor nem kellhet más!
Pan Tau 2012.04.24 22:32:31
@Nadiposzi: Na csak gyorsban, mert még így éjszaka is eurómilliókkal kell dobálóznom!

A Rocco csinibabái minden idők legszebb alkotása, a kitágult ánuszrózsák olyan kompozíciója kerül bemutatásra, hogy az már egy művészien megkomponált szimfónia magasságait ostromolja.

És itt hadd tegyek egy kis személyes kitekintést: az alkotás első jelenetében (ami gyakorlatilag a kompozíció origójának is tekinthető) feltűnő fekete hajú gyönyörűséggel (ő az aki kéreti magát...egyébként az iparág átlagát tényleg fölülmúló hölgyről beszélünk) volt szerencsém személyesen is találkozni Békéscsabán, sajnos teljesen ártalmatlan szituban egy baráti társaságban (volt olajszőkítők, kidobók, számlagyárosok, orgazdák és egyéb becsületes népek).
Disclaimer: a poszt 2011/2012 fordulóján született, amikor is az ellenzéki mozgalmak internetes penetrációja a legijesztőbb és legaránytalanabb méreteket öltötte. A publikálással így kicsit megkéstünk, tk. okafogyottá vált az egész írás, de korlenyomatnak talán még…..
Pan Tau 2012.03.20 14:07:07
@Vedere' Lavór: Most miért, a Modor Tibi nem lehet lány? Mert szerinted csak a férfiak blogolhatnak?
ad 1. Először is, hadd gratuláljak a Zuwachshoz (mi, svábok csak így mondjuk). Szaporodjon, sokasodjon a Magyar ezekben a nehéz órákban. Felőlem akár keverék is lehet, csak neveld jó magyarnak. Persze az europid-keresztyén vérvonal mindig örömtelibb IMHO, de most nem ez a lényeg. A…..
Pan Tau 2012.03.08 11:35:36
@Brother Love: Kénytelen vagyok valamelyest ellentmondani tanult és általam negyrabecsült kollegámnak, bár talán helyesebb, ha azt mondom bizoyos kérdésekben más plátformra helyezkedem, mikor azon véleményemnek adok hangot, h. súlyos hiba lenne ezt a pusztán gazdasági - bár társadalmi hatásrendszere azt gondolom tagadhatatlan - kérdést ideológiai síkra helyezni, felvállalva ezzel azt a kellemetlen kockázatot, hogy e praktikus ötletet éppen elvi rágalmak, alaptalan kritikák mételyezzék.

Pártközpontból irányított fedeztetés ötletével nem tudok azonosulni, valamint felveti azt a gyakorlati problémát is, h. a GT tv. - a jelenlegi elmaradott formájában - nem veszi figyelembe a tenyészidőszak ciklikusságát és rövidségét, így kedvezőtlen tulajdonosi szerkezet esetén a döntéshozatali eljárás elhúzódása miatt a kívánt eredmény elmaradhat. Mert azt kijelenthetjük, h. kényszerfedeztetésnek nincs helye a modern Európában, bár elismerem csábító a javaslatodban szereplő "központi intézetek" integrálása, hiszen így - persze jól átgondolt, célzott programokkal - végre fogást találhatnánk a hiányszakmák problematikáján is.

Javasolnám viszont a gyermekek kézi záloggal való terhelési lehetőségének biztosítását, mellyel a forráshiányos társaságok javíthatnának likviditási helyzetükön, a bebukó hitelek mögött lévő zálogszemélyeket javaslom egy - a jövőben létrehozandó - állami eszközkezelő intézményéba "becsatornázni", majd innen kisebb társadalmi ellenállással megvalósíthatóak az általad definiált - a rád oly jellemző csalhatatlan realitásérzékkel meghatározott - magasabb rendű, és vitán felül álló szociálpilitikai, ideológiai célok!
Szia Tibi! Eddig csak read only-ban olvastam a blogot, melyhez ezúton is szeretnék gratulálni. Most vettem a bátorságot, s összedobtam egy szösszenetet, belátásodra bízom mi lesz a sorsa. További sok sikert! Maradok tisztelettel, Firestarter18    –…..
Pan Tau 2012.03.07 11:58:23
@Pan Modry: ékes cáfolat erre a szigányok példája, akik általában szegények, lusták, semmirekellők és buták, bár jó a ritmusérzékük és zenében nagyon jók, meg meg tudják különböztetni a kerítésen át a kert végében a spiátert az alamíniumtól!
Pan Tau 2012.03.07 13:05:23
@Brother Love: Na jó de neked könnyű, orvosok a szüleid!
(a másik evergreen: te miért nem lettél orvos?)
Pan Tau 2012.03.07 14:38:50
@Brother Love: Nos, az a bizonyos 10x10-es sátortetős (tavaly alakítottuk át egyébként mediterránra, ismersz, h. nem sajnálom a pénzt ha arról van szó, még kőoroszlánok is vannak, meg az eresz alatt ledvilágítás körbe, a két utcafronti ablak közé meg a falba süllyesztettem egy kis oltárt) na szóval azt mi építettük kalákába, ott kevertük a maltert bazdmag, a szemembe belefröccsent az oltottmész, egyedül mentem be Várdára az ügyeletre kilóhatvannal, mert már bennevoltunk az őszben és mire jön a hó fel kelletett rakni a kúpcserepet.
Amit anyám megkötött azt mit gondolsz ki adta el? azért kaptam a kadettot is, h. azzal menjek vásározni, minden nap négykor keltem, felmálháztam a tetőre a sátor vasait és hajts, nem kérdezett senki semmit, h. akarod, nem akarod.
Te tanulhattál, én nem, pedig nem voltam buta gyerek, olyan gyenge négyes.
Könnyen osztod az észt, meg ítélkezel, de nekem lehetőségem sem volt arra, h. válasszak a lehetőségeim közül!
Neked könnyű, most is ülsz a meleg irodában, kommentelgetsz, kapod majd a jó nyugdíjat, rólam meg az utolsó bőrt is lehúzzák, ilyen engedély, olyan illeték, a gázolaj meg az egekben!
Hello! A szövegben szereplő jellemrajzok és események pusztán a képzelet szüleményei, semmi közük a valósághoz. Ha tetszik, hajrá, addig is keep up! Modor Pisti /mondtam én, hogy egy nagy család vagyunk - M.T./  A reklámos Komolyan mondom, tele van a tököm ezekkel a…..
A gyepmániás (vagy nyersebb nevén a gyepbuzi) a családi házas ember egyik nagyon durva és elfajzott kategóriája. Nem mindenki születik gyepmániásnak, de nagyon sokuk válik észrevétlenül azzá. Ez sokszor teljes hátraarcot is jelenthet. Vigyázat! A teljes tagadásból a…..
Pan Tau 2012.03.05 14:36:33
@fairwolf: Jól hangzik ez az agyatlanazás pont a te szádból, aki a "PRIVÁT" nevű mappába teszi a mocskos dolgait és még az asztalra is kiteszi!
A feleséged tudja, h. milyen cuccokat szedtél le az xhamsterről? ...most majd jössz, h. kamuzok és blöffölök, de mi ketten tudjuk mi az igazság ugye?!
Fúj baszdmeg, tyúkkal?

Mindenesetre a raiffeisenes egyenlegedet átlőttem a ciprusi számlámra!:-)
Pan Tau 2012.03.05 14:57:03
@fairwolf: Mi az hogy "még te is"?
Mindent tudok a kompjúterekről, fejlesztőmérnök vagyok Berlinben az SAP-nál, amikor éppen nem a haverekkel deszkázom a brandenburgi előtt és szívok, meg tarhálok...szóval kurvára értek hozzá elhiheted nem túlzok.

De én jószándékú cyber-punk vagyok, nem érdekelnek az anyagi javaid, a lóvédat is visszaadom és mögéírok egy nullát, lásd kivel van dolgod. Ha bárkinek beszélsz róla, meg kell, h. öljelek!
Pan Tau 2012.03.05 15:21:54
@Nadiposzi: hogyne vóna! Asian, white, black, latino, russian.

Én mondom tiszta betegek! most mi különbség van a magyar, meg a ruszki között?
Szerintem valami négy mancsos szarkavarás lehet a háttérben!:-)
Hi, Ha kitolod, akkor szerintem ne .........ként, hanem mondjuk: Egy jó asszony csak Jimmynek bocsájt meg néven menjen.   Sirályné besokallt   „Tényleg csak pár centire vagyunk a semmitől ide, Milliárd fényév a mindenség, innen is látszik, milyen szép Magyarázd,…..
  Kösz, HáZsé. Ez kellett, főleg az eredeti meg hácsé után. Akik 1990 után születtek, azok valódi hősök, olyasféle igazi hollywoodi mindent túlélő fenegyerekek. De tényleg! Gondolj csak bele, az 1990 után születettek, azaz MI, kész csoda, hogy életben vagyunk. Nekünk…..
Pan Tau 2012.03.01 15:27:45
@Szigi.: Mi vidékiek vagyunk,...de tiszták!
@Brother Love: Jaaj, kibonthatatlan fémkupak, hát mindjárt megsajnállak, h. de szar volt régen. pepszi kóla /Pannónia Sörgyág Pécs/ azt bezzeg bírta a beletek. Egyébként nem volt azzal semmi gond, kicsit meg kelletett gyengíteni a kés hátával, esetleg ráfogni egy csőfogóval...de nektek mindent úgy kell készen elétek rakni, mindennek a könnyebbik végét megfogni.

Egyébként faszé nem lehet ma már semmi piát (még a sör tartja magát, de ez a sok aludoboz is felbasz...egysezr még felgyújtok egy tescot ezért) megvenni normálisan üvegben, térdig járunk itten ebben a sok petpalackban, mer ennyi kínai trikó nem kell, h. ezt mind felvegye.
Bezzeg a dajcsok!
 Köszönjük, Styxx. Már mi is kurvára unjuk a magukon hősiesen emberkísérletező, oknyomozó újságírókat, akik elcsábulnak, és a Culinarisban nem tudnak ellenállni egy csomag jóképű beef jerkynek. 47 ezerből éljen meg az Anyád! Most tényleg felháborodtunk. Kár, hogy nem a…..
Pan Tau 2012.02.29 15:09:39
@Brother Love: Evvel a zsírós máró témával nem lehet megfélemlíteni a városi nethuszárokat, mert 3 évenként egyszer eszik Villányban a veresbor mellé és baszottul ízlik neki, szinte bánja, h. ritkán hódol a szenvedélynek.
Nem tudjuk elképzelni milyen lehet élni az Ózdi kistérség egy falucskájában valami parabolás putriban és várni a postást, h. hozza a csládit, meg a rendszeres szoc. segélyt...oszt bemenni egyszer egy hónapban Ozdra, a VÁROSBA, a Tescoba és ott bevásárolni egy csomó luxusárut (pia, dohány, saját márkás termékek). Ebben a cipőben lehet nekem sem lenne kedvem "okosan élni".

Apropó zsír: ha új aljat üt a S&P500, megjelennek a pesszimista hírek, háborúk , éhínség, járványok, kaosz, stb., ilyenkor a blogokon előjönnek az okos kommentelők jószándékúan - néha tényleg hasznos és akár működő - tanácsokat adnak vegyél gyertyát, kalasnyikovot, tészta, vizet, cukor, só, 3 gázpalack, ZSÍR...mire a városi picsa megnyugszik, h. "de jó, épp most sütött ki libacombot és milyen frankón elállt a speizban a lábosban saját zsírjában...na ő majd otthon nyugiban kihúzza, amíg végetér a háborúsdi!"

Összegezve: Csak a filmekben tud szerepet cserélni a borsodi cigánygyerek és a frankfurti bef. bankár péntek este, h. akkor hétfőtől te itt én ott.
Na jól van, akkor beszéljünk komolyan. Két éve próbáltalak némi humorral dorgálni, de csak elröhögcsélted - vagy nem értetted, nem akartad megérteni. A faszom kivan már veled. Idejössz gyönyörű országunkba, a Földanya szívébe-méhébe, a világ legszebb, legvagányabb…..
Pan Tau 2012.02.28 09:44:55
@keptelen kepkeret: Nincs semmi baj az angolokkal a nők tüzesek és temperamentumosak, ugyanakkor hűségesek és ragaszkodók, alakra is tökéletesek alacsony kis vékony, pont ott kerek ahol kell típusok. A férfiak kérdése nem iylen egyszerű, mert két csoportjuk is van: az egyik a pálcikaember, aki kitűnő alakját megőrzi az évek során legfeljebb egy giga pókhasat fog felszedni az elbaszott gesztenyeember testére, a másik típus a mokány, bikaszerű testalkatú fullszőrös húsagyú igazi nagy bunkó. Közös bennük a döglött halra emlékeztető kifejező tekintet, az ápolatlan fogazat és büdös száj, amelyik mégsem ilyen az buzi. Ha esetleg azzal jönnél, h. sok jólápolt angol férfit ismersz, akkor csak azt bizonyítod, h. sok a ratyi köztük...vagy esetleg a pakisztáni.

Sok boldogságot!:-)
Pan Tau 2012.02.28 11:07:25
@Brother Love: Vagy ott van a fvanszia! Hát fújja ki a taknyát mielőtt megszólal...makog itt orrhangon, meg szipog, krákog...hát tiszteljen már meg, érted...arról nem beszélve, h. ha normálisan tudna beszélni lehet, h. megérteném!
  Hogyan gondozd a pasidat? - Atergó Annamari férfikezelői rovata Ugyan már, te pont így vagy jó, ahogy vagy; téged így szeretlek; mások lehet, hogy csak mondják, de én komolyan gondolom; én csak azt akarom, ami neked is jó, csak a többi pasi vágyik ilyesmire; stb. - ugye…..
Pan Tau 2012.02.24 14:16:43
@vészmadár (pica pica): Az élet nem arra van, h. te mindig faszán érezd magad!
Szarul szop (ha esetleg olvasnád Andikám semmi gond nnincs, csak a példa kedvéért) de dícséred, viszont te sem kúrsz úgy mint a tévében oszt mégis úgy néz rád, mintha te lennél Konan a barbár. Ezt a részét (is) egyébként mi megbeszéljük és széles körben alkalmazzuk a nyíltságot egymással szemben, de nyilván vannak a léleknek olyan terhei, amit nem adunk ki, hanem egyedül dolgozzuk fel.

Hidd el nem lenne jó az, ha mindent a másik szemébe mondanánk!
Az őszinteségben a megfelelő arányokat kell megtalálni, melynek neve: MŰKÖDŐ PÁRKAPCSOLAT!:-)))
Pan Tau 2012.02.24 15:01:23
@Styxx: Áljunk csak meg egy pinanyalatra! Az írástudó ember felelőssége szólal meg bennem, mikor azt mondom: ÁLLJ! Hát, h. a lófaszba lett volna palacsinta, bizony pite volt az...na jó max lepény...vagy rétes?
Mikor ér haza Eszterünk a munkából, kiváncsi lennék már az ő véleményére is, lehet, h. a tanár úr visszaél valami vélt intellektuális fölénnyel és presszió alatt abuzálja a párját.
Pan Tau 2012.02.27 14:38:38
@la paloma de la rosa: Amíg egy bizonyos populáció nem érti meg a les, mint kialakult játékhelyzet jellegzetességeit...nos az inkább hozza be a sörömet, mert értelmes párbeszédet úgysem lehet folytatni vele!
Modorosblog A zeneipar fejfájára 2012.02.27 06:00:00
Nem epigramma, inkább szomorú, elégikus nekrológ lesz ez egy igazi zenerajongótól.  Kijelenthetjük bátran - vagy akárhogy -, hogy 2012-re a klasszikus zeneiparnak mint olyannak véglegesen vége. A profi, igényes, jó minőségű muzsikát retrórajongók és vájtfülűek egy szűk,…..
Pan Tau 2012.02.27 13:39:10
@Nadiposzi: Jelen!

@vészmadár (pica pica): Minek ahhoz pénz?:-)
Pan Tau 2012.02.27 13:45:09
@vészmadár (pica pica): Milyen könnyedén terelsz!:-)

Mit szólsz ehhez az időjáráshoz? hát meg kell bolondulni, egy hete még röpködtek a kemény mínuszok, most meg itt a tavasz!
Pan Tau 2012.02.27 13:57:09
@vészmadár (pica pica): Ja! Az embernek nem is volt kedve kimenni abba a hidegbe, inkább otthon a nővel üzekedni, mondjuk most meg jön a tavasz, ilyenkor meg megnő a férfiember étvágya.

Egyébként ezek az új zenék már semmitérőek...a gregorián énekek az igen...esetleg keverni egy kis metálval!
Írta: emil. Tiszteletem, csókolom a kis kezét, jó napokat kívánok! Molnár Mihály vagyok , ő pedig itt szintén Molnár Mihály, méghozzá az ifjabbik. Mint ahogyan arra bizonyára tetszik emlékezni, nem első alkalommal járok itt… Most azért tértem be ide a becses fiatalemberrel…..
Pan Tau 2012.02.26 21:05:57
@Frengi: Örülj, h. nőnek születtél! Sokszor én is meginnék egy radlert, de nem tehetem, elvégre nem vagyok én manöken!

Könnyű nektek nőknek, nektek mindent szabad! Pedig sokszor nekünk is jól esne egy kis kényeztetés...most nem kell nagy dolgokra gondolni...egy-két csinos ruha, nem azok a tavalyi rongyok!

Természetesen vicceltem, igazából nem szeretem a radlert, felpuffaszt, mint azok a büdös sörök általában...én maradok az éva vermutnál!
Pan Tau 2012.02.26 21:08:16
@pocaklakó minimanó: 20 üveg...valamikor aludni is kell!
Amiről te beszélsz az a tálca (nem láda) dobozos sör!

Istenem, de nagy türelem is kell a műveletlen emberekhez!
Modorosblog A erősember 2012.02.23 06:00:00
Csíragyerek! A sok nyavalygásod után most már tényleg itt az ideje, hogy helyre legyél rakva a kurva anyádat! Unlak már! Folyamatosan pofázol, ugatsz, pedig ÉN meg a többi haverom gecire nem kíváncsi a siralmaidra. Állandóan elsírod, hogy a politikusok átbasznak, pedig…..
Pan Tau 2012.02.23 10:14:42
@Styxx: Ha van 2.0 menyország, akkor már a kapuban vizsgálni fogják az előéletet, aki bebocsátást nyer, azok békében fórumozgatnak, arab és izreali rakétatudósok - immár tét nélkül - cserélnek tapasztalatokat.
Aki viszont vét a nyugalom ellen azt a webi kitiltja, és irány a pokol...na ott lesz a testre tetoválva a korábbi munkásság
"Igeen baszdmeg, te fenyegettél, h. megtalálsz az IP alapján és mokkáskanállal eszed meg az unokahúgom agyvelejét, jó sok bugaci mustárral (persze előtte szúrtad volna a fosóját)? Te tanácsoltad 2008-ban, h. 7ezren vegyek otépét?"

Élelmes informatikusok figyelem: álljatok össze egy korrupt pappal (most nem feltétlen csak katolikusra kell gondolni), szerezzetek kórházi kapcsolatot és jó pénzért vállaljatok takarítást!
Pan Tau 2012.02.23 11:46:00
@lárvalányhaj: az alap, nem kell külön jelezgetni folyton!
Aki nem kurvázik, az csóró, szerencsétlen, komplexusos kisbuzi!
Pan Tau 2012.02.23 19:30:30
@eastern sugar: Ne haragudj, de nincs igazad!
Ötezerből ma már nem lehet jól szórakozni, eleve ugye - mint ahogy az köztudott - az alap úgy 10-15-ről indul, erre jön rá az anál, mint extra tetemesnek mondható, mintegy 5000 forintos költsége. Ez bizony egy huszas. Legközelebb ezeket ajánlom átgondolni, mielőtt felelőtlen kijelentésekre ragadtatja magát az ember!
Tamás kavargó érzelmekkel, elrévedő tekintettel mered a telefon földön árválkodó darabkáira. A hátlap műanyagja deformálódott, a szürke szín az elhajlásoknál erősen elhalványul, szinte fehéresbe csap át. A nemrég még vidáman villogó, most már szilánkos…..
Szia Tibi,Az alábbiakat hoztam össze egy elég érdekes csoportról - ha megfelelőnek találod, örömmel látnám a közlését.Üdv:acabq A politikai kinevezettDisclaimer: Az emberi hülyeség és szervilitás politikafüggetlen; a leírt jelenségek előfordulása nem köthető konkrét…..
Pan Tau 2012.02.22 15:44:40
@Frengi: Tisztelt Szalainé, drága Eleonóra!

Remélem levelem jó egészségben találja! Örömmel olvassuk - mert azt hiszem beszélhetek a megmaradt tagság nevében - h. sikerült beilleszkedni a birodalmi Németországban. Sajnos sokunk sorsa nem megy ilyen jól mostanság - van olyan társunk, aki menedékstátuszt kért Kanadában (menni kell a piaccal) - ezért is bátorkodunk kérésünkkel zavarni. Mi megértjük, hogyne értenénk hisz amint elkezdett csepegni a barna eső, sokan sietve távoztunk, viszont keénytelene vagyunk jelezni, h. a kakaóbiztos számítógépek számlázásakor létrejött pufferről valamikor beszélnünk kellene. Találkozzunk egy hét múlva Bambergben az Altes Rathaus előtt délután négykor! Te nem ismersz, én foglak megszólítani, jelige: "Kovács Pisti gyógykezelésére gyűjtök!"

Ja még valami: Kutz is a mi emberünk (aki figyel az láthatja, h. sosem tolt még posztot szombaton), otthon kaftánban jár és a TV-je tetején is egy hétágú gyertyatartó van az Izsó Miklós Búsuló juhász replika mellett!
Modorosblog Filmzsemle 2012.02.20 06:00:00
Szeretettel gratulálunk Hauab Tóbiás magyar filmművésznek, aki roppant életszerű és fontos témát boncolgató alkotásával, a zsűri egyhangú méltatása közepette elhódította a tamperei filmfesztivál Arany Sertés díját. Az öröm közepette szeretnénk további, égetően fontos…..
Pan Tau 2012.02.20 08:22:01
Mókás lehet ahogy az esti híradó (szerkesztőségi értekezlet) után felbőszülve, fortyogó busszúvágytól vezérelve elhatározzátok, h. revansot vesztek a megélhetési rettegőn!

Gyerünk-gyerünk csináljuk gyerekek, mindjárt lapzárta, pörögjünk már fel egy kicsit!

@Brother Love: A 3. is fantasztikus a maga egyszerűségében és időtállóságában, ezt meg lehet csinálni olyan sejtelmes, gondolkozósra, h. a végét egy kicsit nyitva hagyjuk, h. a nagy kavarásban a két család között már-már ott van egy wife-swap lehetősége...de az 5-ös egyszerűen gyönyörű! Majd 2014-re megcsináljuk az Eperjessel a TV ostrom analógiájára.
Szívén viseli, figyelemmel követi, átérzi, átéli, azonosul vele, együtt lélegzik a közélettel, médiával, sportélettel. Az együttes neki játszik, a politikus neki ígér, a celeb neki öltözködik és szavazza ki a másikat a villából, a csatár neki szerzi a gólt, a rendőr neki…..
Pan Tau 2012.02.19 17:35:32
@médiafigyelőbété: Most nézdmegeztbaszdmeg! Ki tervezte ezt? Valami Horváth akárki! na ez se látott még malterosvödröt az hótziher...néz meg egy tizes válaszfalat tervezett a szarószobára, hát egy nagyobbat fingani sem lehet, mer a konyhában kiesik a krendcből a tányér! De az hagyján... hát hogy az anyámba véssem meg ezt a vékony szart, hát normális ez, hát ebbe vezessem a vizet?
Most legszívesebben iderángatnám baszdmeg, hogy akkor tessék mutasd meg, h. hogyan, lássuk mit tanítanak az egyetemen!

Ezek olyan hülyék hogy félelmetes, de a naaagy lóvét azt el tudják kérni a nagy semmiért, a vonalhuzogatásért!

Egyébként a poszt nem biztos, h. a kompetenciahatárok személyes meghatározásáról szól, bár persze vannak átfedések az intellektuális öblös és a posztban megjelenő homo democraticus között...mert kedves barátaim lássuk világosan, h. a szerző a közügyek iránt érdeklődést mutató, hovatovább azokért akár felelős magatartás megvalósításának kísérletétől sem visszariadó kisember hétköznapi vergődését kárikírozza ki.
Persze a Parnassusról letekintő modoros ítészek mondhatnók, h. ez szánalmas és megmosolyogtató, de bazdmeg aki nem képes megdögleni a pályán ha kell, aki nem tesz meg mindent a győzelemért, aki csak alibizik a nagy dohányért, akinek semmit nem jelent a TAO által átengedett adóbevétel a látványsportok felé az ne húzza fel a fradi mezét, mert egy ilyen semmi ember ne játszon nekem az üllőin zöld-fehérben!
Pan Tau 2012.02.19 22:53:40
@Nadiposzi: Ahogy mondod. Teeeeeeeeljesen felesleges, inkább a jövővel törődnének az okosok!

@combo_: Fokozódik a helyzet! Mostmár a klónnak is klónja van, azistennyiláját neki! Kurtz bazeg nézd át az Afrika-Korps Panzerwagen makettjeidet...az lenyugtat!:-)
Nem vitás: történelmi időket élünk, és bizony a bérletpénznek: a havi, fejenként 4-10 ezer forintnak a családi költségvetésben sokkal jobb helye is lehet. Ennyi pénzből elvihetjük kedvesünket egy romantikus vacsorára a környéken, de a gyerekeket is elküldhetjük moziba, ha…..
Pan Tau 2012.02.17 23:04:02
@Professor Pizka: Nade doktor úr! egy diesel lexussal kilincsel előre? mégiscsak benzines bajor lesz az!...bár létségkívül kitűnő antré, ahogy a Mark Levinson® Premium Surround-ból üvöltő Wagner-nyitányra TJ Hooker farolással beérkezik a T.Városi Bíróság parkolójába - közvetlenül a bíró lízingasztrája mellé - a folyosón felkapva a a Bateman-jelmezt, a felperes jogi képviselőjeként az utolsó pillanatban beesve, ám mégis könnyed magabiztossággal csak lazán: "Tisztelt Városi Bíróság! Keresetemet az írásban beadottakkal egyezően, változatlan tartalommal fenntartom és kérem az örökhagyó cselekvőlépességét kizáró gondnokság alá helyezését!" Teljesítési igazolás, számla...squash, szauna, kurvák, cocain...running around my brain.:-)

na félre a tréfát: ez a kilóötven feletti tempó, csak úgy működőképes, ha az összes többi szereplőt egy racionálisan működő tereptárgynak vesszük, csak sajnos a Sanyi bácsi - akinek a körzeti 70 évesen megadta még 4 évre a jogsit, mert rossz a lába - nem egy nikilauda, vagy csíkos bólya. Mondjuk egy jó autóval rá lehet kattanni a real-time videojátékra, csak ha belegondolunk sokszor hazárdjáték az egész. Ahogy egy művelt kollegám megjegyezte volt, aki alapítványt, vagy autót vezet, az fél seggel mindég a börtönpriccsen ül.
Pan Tau 2012.02.17 23:30:05
@évuska: abszolut tiszteletre méltó a hozzáállásod/otok. Valahogy az én ('79) sőt az előttem lévő generációk is felnőttek saját autó nélkül (anyám mondjuk menőnek számított az osztályban mert volt_saját taxijuk_) pusztána tömegközlekedésre, vagy ami még jobb a saját lábukra hagyatkozva.

Ma ez már elképzelhetetlen és az emberek úgy adják elő, mintha Alaszkában laknánk, ahol létszükséglet az autó...ennek érdekében akár eladósodnak (mertakkormárújautókell) színházjegy, könyv helyett kuplungtárcsát vesznek havi nettó százból! Aki pedig ebben nem hajlandó részt venni, arra szánalommal tekintenek, h. úristen ezek mennyire csórók lehetnek, h. még a suzukit sem tudják megvenni 120 hónapra!
Pan Tau 2012.02.17 23:51:39
@Professor Pizka: érdekes dolog ez az átlagsebesség, egy jó hugyhólyag és egy kellően nagy tank párosítás sokszor megközelítheti az 540I eredményeit.

Nekem ez a Bartók téma nem jött be, pedig próbáltam ideggyógyászati megfontolásokból, de a 2,5 órás távon 10 perccel javítottam
Tisztelt Tibor! Fél órája gondolkodom, hogy milyen modorosság-mentes bevezetőt írhatnék. Igazából ez a blog életem meghatározó pontja, amióta olvasom, rájöttem, hogy nem vagyok egyedül. :) Szóval gondoltam írok valamit, ha tetszik, használd egészséggel. /Köszönöm, ezt már…..
Pan Tau 2012.02.17 09:22:11
Mihálybát amúgy mély misztikum övezi: múltjáról legendák keringenek az iskolában, mint frontot megjárt katonatiszt (na jó ma már nem, az én időmbe mér neccesen, bár nem reálisan), Komlón bestofevör vájár, esetleg híres feltaláló, akitől elvált a felesége, vagy menő nb1-es focista, aki elitta az agyát, de már '90 után nem sikerült kocsmát kapni gebinbe (tegnap olvastam, h. Plotár Gyuszi egy általánosban gondnok). Nyilvánvalóan viselkedése, szokásai határozzák meg a róla szóló mondák irányát, ha a tesiórán a tornatanár Gabibával spanol, akkor csak egykori olimpikon lehet, ha pattogósan üvölt, akkor meg Rommel balkézről született leszármazottja középút nincs, a gondnok nem középszerű ember, átlagos életúttal. A valóság ezzel szemben az, h. a gondnokot, mint csecsemő a biológiaszertárban találták '56 novemberében, és az akkori igazgató (meg a tantestület) nevelte fel, aztán ittragadt, állítólag a sarki kisboltnál tovább még sosem ment, hiába állítja az a hazudós kis Keskeny, h. látta a városban!

Viszont bárki is vagy a kapun kívül, az iskola területén a gondnok az úr...mert mehetsz te az igazgatóhoz megbeszélni a TAMOP keretében beszerzendő IT eszközök műszaki specifikációját, de addig nem nyomja meg az ajtónyitó gombját, míg egy pár információrészletet el nem ejtesz. Egy XY vagyok az igazgató asszonyhoz jöttem nyitásra egy érzelemmentes és magabiztos milyen ügyben? fogadással válaszol. A hazai pálya miatt nem jön zavarba attól sem, ha azt mondod az igazgatóasszony kérte, h. jöjjek...igen?meg van beszélve?mikorra? ühm, értem mondja mégegyszer a nevét!...XY...érdekes nekem nincs felírva!na jó menjen! ezután míg végigmész a tablókkal tapétázott folyosó falai közt végig érzed óvó tekintetét a bal lapockádon.
Miután nem dobtak ki azonnal (pedig ő készen állt, ha kell) kifelé menet már bratyizik és úgyis arra van dolgom szerű ráutaló magatartással kikísér, hátha megtud valamit a bent folytatott beszélgetésből, elvégre az információ hatalom.