Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barlangi troll

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Fekete péntek 2012.08.10 15:17:35
Közlemény Három hónappal ezelőtt úgy döntöttünk, hogy a magánéletünk közös útjai szétválnak. Mindketten úgy gondoljuk, hogy tartozunk annyival a minket szerető, és támogató közönségnek, akik életünk boldog pillanatainak is tanúi voltak, hogy ezen tényről is…..
barlangi troll 2012.08.11 11:59:50
@mákosnudli: :-))))))) énis úúúúgy utálom a sikeres és boldog embereket!! :-D
Egy normális jogállamban a rendőrség szerepe arra kellene, hogy korlátozódjon, hogy a társadalmi normák felett őrködjön. A törvények betartatása és az ésszerűség egymást átölelve kellene, hogy érvényesüljön cselekedeteikben. Ozora. Lehet hallani az ozorai fesztről ezt-azt.…..
Modorosblog Az őszinte randi 2012.06.11 13:10:00
-Imádok kirándulni, táncolni, jókat főzni, elmerengeni a világ dolgain, bámulni a felkelő napot - én, ha megkérdezem valakitől, hogy hogy van, azt nem formalitásból teszem, hanem tényleg érdekel. (...) A személyes találkozás többet mond ezer szónál.Na itt álljunk meg,…..
barlangi troll 2012.06.12 08:14:27
@tff: ugyan, még az alapkiképzést sem élnék túl, 2 nap után sírnának, hogy nem mehetnek haza a laptopjukhoz :-DD
Abból is lesznek gondok, ha egy város lakosságának jelentős része hirtelen úgy dönt, hogy a gépkocsiról átáll a kerékpárhasználatra. Az urbánus közlekedésszervezés új típusú kihívásai Magyarországon egyelőre síkon maradnak, de azért már Budapesten is akadnak olyan…..
Indexes kolléganőm, Hajnal extrém napszemüveg-gyűjteményéből bemutattuk már a visszapillantó tükrös napszemüveget. Mai műtárgyunkat nem rég találta valamelyik belvárosi utcán, de aktualitását egy magyar filmes évforduló is erősíti.  Idén harminc éve, hogy a…..
Egy átépített Ladán mindenképpen megakad az ember szeme, pláne ha az a Tuning Show első olyan autója, amelybe be is ülhetett. Teljesen más világ ez, mint a központi standon bőgetett Koenigsegg, és a mellette tanácstalanul toporgó riporterlány – de erről majd később. A…..
Az Audi megcsinálta a maga szuperdízelét, ki is próbáltuk és kijelentettük, hogya BMW felkötheti a derékszíjat… Nos, a BMW nem kötötte fel, hanem félbehajtotta és odasózott. A csatos végével. Hadd fájjon. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A viharos XX. század szörnyű kataklizmái ráébresztették az európai embert az addig történtek tarthatatlanságára, arra, hogy paradigma-váltásra van szükség. A kapitalizmus kegyetlenül kizsákmányoló kezdeti formáját Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban lassan…..
Kezdjük azzal, hogy gyűlöllek és egy undorító féreg vagy. Nem, nem rád gondolok, aki hirtelen rosszul lesz egy felelőtlen aluljárós büfézés vagy egy pusztakoktélos (Mecseki itóka!) átmulatott éjszaka után, nem. A klozett pontosan azért van ott a munkahelyen, hogy ilyen…..