Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Na

0 bejegyzést írt és 411 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bevallom őszintén, még mindig nem vásárolok PC-s magazinokat, szóval még egy kihajtható aktportrét is belerakhatnának egy kiadásba és én nem tudnék róla. (Vicc volt, nem készült rólam soha. Pedig meggondolandó lenne, az én 3D World Boxingos testemnél...) Szóval köszönöm…..
Lehet örülni dolgoknak, de ez azért már rohadtul túlzás. Első gyerek meg egy Pokemon kártyától kapott korai magömlést... ..
A mester nem semmi akciót talált ki. Bár nem szeretném tudni, neki (és gyanítom jó pár segítőjének) mennyi olvasnivalója lesz... Stellás nyereményjáték a köbgyökön...(Kösz Fingós. Matekérettségim kettes lett anno.Az is világszenzáció volt)Szerintem elég hamar meg fogják…..
Na 2008.07.21 09:46:17
Hogy b@asznám meg a YouTube-ot... Csak 2 másodpercet jástz le minden videóból! >:( :@
Ahogy már korábban írtam, többrészes videókat eggyé szerettem volna összevágni, azonban nem is olyan egyszerű az, mint gondoltam. Sokszor olyan szusszal beszélek a videók végén, hogy elég nehéz folyamatossá vágni. A Heat és a Deathbringerekből már megvan a 2-ből 1, de még…..
..
Na 2008.07.11 22:35:54
Mi a f@szért NEM töltenek be a videók?!? Se YT, se sz! :@
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.07.08 17:34:00
1. Youtube visszaírt (el sem hittem), de csak a standard blabla. És mivel visszaeső vagyok (kb 2 éve egyszer már leszedtek egy nagyon felháborítóan durva videómat [Egy 10 mp-es Simpson jelenet, ahol ráadásul a tv-képernőyt filmeztem. Alig lehetett látni valamit, de eleve csak egy hang…..
Először is, annyira snassz már, hogy mindig ilyenkor jönnek elő a dublőrjeim, azt beszélik a nagy szart. Ne dőljetek be az ilyennek. Most jöttem csak haza, reggel írtam az utolsó kommentáromat. Az ál én-t bannoltam, már biztos van vagy a 6. ilyen nagyon vicces kölök. Amikor reggel…..
Na 2008.07.08 17:54:04
Ndani hívta fel figyelmemet a techline.hu-nak a viszonylag aktuális cikkére, ahol a szerzők összeállítottak egy Top 10-es listát. Bár nem játszottam egyik játékkal sem, azért elég szigorúak voltak szerintem. Ha ez a 10 legrosszabb, én mi a fenével töltöttem eddig az időmet? De…..
Most már teljes az életem. A hülye bolt eladási ranglistáján vezet a MESTERLÖVÉSZ! Egy 2002-ben megjelent játék, 2008-ban a lista élén. Ezt nevezem. Gondolom, nyílván az ár miatt van ott ahol, de szerintem én miattam is valamelyest, szóval kicsit büszke vagyok :)Aki személyesen is…..
Majdnem kész a videó, holnap be fogom fejezni. Csak este tudom befejezni és beleszámítva a youtube-os feltöltési és elfogadási időt, nem kizárt, hogy csak kedd reggel tudom kirakni a blogra, de ezen már nem fog múlni szerintem.Utóbbi heteim/hónapjaim zűrösre sikerültek, de…..
Poénosan bizarr jelenetek a klassz Assassin's creedből. Itt van rögtön egy...hát...hogy is mondjam...Glory hole? Itt meg imádnivaló az aktus közben hallható hang ..
Érdekes üzenetet kaptam Ábeltől:Az új Nesquik, Chocapic és Cookie Crips gabonapelyhekhez adnak egy focis játékprogit, és a 4ből az egyik a Football Generation!!!És valóban, kis kutatás után ezt találtam a Nestlé honlapján. Elvileg azt mondanám, hogy ne próbáljátok ki azt, amit…..
Nem semmi breakelést fogok bemutatni. A Margit híd alatti srácok csak leshetnek... Akitta egy "Oblivion" csontvázat, ZomBeez meg az Assasins Creedből küldött egy jelenetet Új videó állása: Tegnap reggel óta taknyos vagyok, úgyhogy orrhangon nem fogok mikrofonba…..
Nos, hát a felén már túlvagyunk. Nagyon meglepett, hogy eddig ennyi beadvány érkezett. Egészen pontosan 74-nél tartunk, igaz párat töröltem, mert nem a nyereményjátékhoz kapcsolódtak.Megint igen nagy bajban leszek kiválasztani a győztest, mert csak új fejből van simán 20 videó,…..
FIFA 08-al kapcsolatban már tényleg volt sokminden, de ez azért eléggé durva, amit "csepii" küldött nekem... Ez még poénnak is rossz. A FIFA08-ban botlottam egy érdekes játékosba az ifi akadémián. Mikor először megláttam, nem akartam hinni a szememnek. Mellékeltem egy…..
"Dot" (az Alba*Teamtől) nem szarozott, több mint öt perces videóját teletömte jó játékok bizarr, vicces, frusztráló és hátborzongató bugjaival. Vannak bugszörnyek is és érdemes végignézni, befejezésül egy kocsimosást csodálhatunk meg ;) ..
Kifogyhatatlan. Kész, el kell fogadni, hogy ez már csak egy ilyen játék. Mondjuk pont ettől "jó". Kezdjük Blackhawk képeivel, ahol a kedves fejlesztők elfelejtették megrajzolni a rendőr bácsi lábát. Mindez a gigantikus üldözéses bejátszásban csodálható meg.…..
Na 2008.04.30 19:36:12
Múltkor ugyan volt már egy olasz melós cikk, de ez egy másik. És szerintem egy lényegesen jobb írás. Köszönöm Tom Bizkitnek. Az általam bemutatott játékokról készült cikkeknek mindig örülök, egy másik véleményt olvasni tényleg érdekes. A szülinapi különleges videón…..
        Most a leglazább rajzfilm szereplők következnek a blogon, belőlük akad rengeteg, megpróbálom a leggizdább, legjobban megrajzolt karaktereket kiválasztani. Nem lesz teljes a lista, hiszen számtalan kreatív ember firkál össze-vissza,…..
Na 2008.04.10 19:46:10
Soundtrack: Hot Butter - Popcorn Játékot köszönöm SzTomcat-nek. Fraps valamiért megint csak lassítva vette fel a játékmenetet.  *Akkor olvasd, ha láttad a videót* Ennél a játéknál tényleg teljesen tanácstalan voltam... Sok futam után állandóan kikaptam, igaz még nem…..
Igen...Folytatom Néha adtok nekem játékokat, amelyeket aztán mégsem mutatok be, különböző okok miatt. A Panzer Elite-ről már anno írtam egyszer (a kedves tulajnak már fél éve próbálom visszaadni a játékot, de nem reagált egy e-mailre sem), aztán volt az RPM Tuning, amely…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.04.07 15:07:00
Voltak már mélypontjai a blognak. A Football Generation körüli hercehurca, mikor nem ment a videókészítés technikai gondok miatt, mikor hülye youtube miatt nem lehetett órákig megnézni a videókat, pedig megígértem... De a tegnapi volt aztán az armageddon...Ne tudjátok meg, milyen…..
Rastata freddyD folytatja? 2008.04.07 14:45:00
Na 2008.04.07 17:19:07
TÖRÖLT VIDEÓ(Miért kellett ezt a videót is törölni? Ez egy alapmű pedig!)..
Na 2008.04.07 14:23:40