Regisztráció Blogot indítok
Adatok
efkovacs

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kilenc hónapnyi félelemmel vegyes várakozás után 2014. májusában megszületett Bence. Az édesanyja még a kórházba is nagytáskával érkezett, hiszen az újszülöttnek szánt ruhákat is vitte magával, hogy majd együtt térhessenek haza otthonukba. Bence problémamentes születése után a csecsemőt az édesanyja…..
efkovacs 2016.04.01 17:18:39
@gchg: Az itt hozzászólók többségének?? Sajnos teljesen felesleges.
kisrigók igazi 2016.03.17 12:17:13
"Csak ez a nő itten, a metrón meghittenCsak ez az egyetlen, csak ez igaz ittCsak ez a Judit, esetleg Edit.Csak ez igaz itt."   én olyan jól kitaláltam ezt, hogy én leszek az igazi, mert az igazi az a jó, az a szép, az nem hamis, az valódi, az értékes. és a szülőanya meg szülőanya lesz, "a néni aki…..
A fél ország megörült és megőrült a kormány év végi bejelentésével kapcsolatban, aminek a lényege az volt, hogy ha kellően patent leszel az ország családpolitikájába, akkor megdobnak téged egyszer 10 millió forint vissza nem térítendővel, másrészt hozzád vágnak államilag támogatott hitelt 10 millió…..
efkovacs 2016.01.06 21:32:17
@de Karatna: Az említett kifogásolt mondat annyit jelent, hogy sok családban már a 2 gyerek is több annál, mint amennyit tisztességgel fel tudnak nevelni.
Üzenet jő, reagálás az írásomra, mély, „magyar és emberi” érzelmeket megírva röviden, tömören. Egyre több ismerősöm fogalmazza meg felém, hogy oké, segítsük a menekülteket, de ezek állatok, ezek nem emberek és most már Magyarország határait támadják! …és mint…..
efkovacs 2015.09.17 21:02:34
@cca.: Ezt azért nem mondanám. Nagyon sokunkat érdekel.
Sokaknál kiverte a biztosítékot Maksa Zoltán Hír TV-s szereplése, ahol sikerült egy meglehetősen érzékeny témában elsütnie egy borzalmasan rossz viccet a megerőszakolt egyetemista lányokkal kapcsolatban. A Nőkért Egyesület például annyira felháborodott, hogy a médiahatósághoz…..
efkovacs 2015.01.04 09:06:33
@unionista: Élvezed, ugye?