Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyugyo1111

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három évig működött az a titkos földalatti fegyvergyár, ahol a dolgozóknak naponta kellett mesterséges napfényfürdőt venniük.  Rafkóság a köbön (Fotó: http://www.onjewishmatters.com)..
gyugyo1111 2018.04.23 16:23:06
 A közelmúltban a médiát,  ha nem is uralta két orosz hír, de nem lehetett kinyitni egy híroldalt, vagy beleolvasni a haditechnikai/politikai fórumokba, hogy ne került volna szóba (vérmérséklettől függően) a Szu-57-ek szíriai bevetése, a Putyin "évértékelő beszédében" belengetett  orosz…..
gyugyo1111 2018.03.06 18:45:10
@molnibalage: Ha utánanázel kiderül, hogy oroszországnak nincs saját fejlesztésű harci repülőgépe. Ami van, annak a prototípusa még a 91-es szovjet összeomlás előtt levegőbe emelkedett. Két dolognak futottak neki önerőből. Az egyik a MIG 1.44, a másik a SZU-47 Berkut. Mindkettő már az internet korában készült és visszanézhető az ostoba orosz propaganda, amiből semmi nem valósult meg. "háromszoros hangsebességgel plazmaburokban repül" és társai. Minden hónapban elvetnek egy morzsát amire az érdeklődők felkapják a fejüket, és téma lesz. Csinálnak egy mutatós sárkányszerkezetet, és harcászati eleketronika és fegyverzet nélkül bukfekcenznek vele a bemutatókon. Ennél tovább sohasem jutnak, eljátszanak 5-10 évig és beszüntetik a programot.
A PAK-FA, másnéven SZU-57 et már most úgy tálalják, mint a Raptorgyilkost, 5+ generációs gépet, holott sehol nem tartanak vele. Nincsenek gépek, hajtómű, fegyverzet, pilóták, taktika, karbantartó.
Most rendeltek belőle 2020-ig 12 darabot, hogy le legyen MIG 1.44 feeleng, de nagyon erőtlen a kezdeményezés. Az indiai oldalakon lehet jó cikkeket találni, hogy mekkora hulladék a gép. Belső szerkezeti itt ott már feltűntek régi szovjet gépeken és az egész nem más, mint elavult technológiák kombinálása.
Az AL-41 es hajtóművet 1982-óta farigcsálják, soha nem sikerül megugrani az aktuális elvárásokat, amit tolnak maguk előtt.
Jelenleg 30%-kal kellene lejjebb vinni a fogyasztást és feltornázni az 1000 órás üzemidőt. Itt tartanak most.
gyugyo1111 2018.03.07 18:50:07
@molnibalage: Én kérek elnézést. Azt hittem ez egy nyilvános fórum, ahová leírhatom a véleményemet. Gondoltam valaki talán elolvassa. De ha úgy érzed, hogy mérgezem a légkört, akkor nyugodtan tiltassál ki innen, letisztul majd a felület. Még egyszer elnézést.