Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Okkoskka

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Svédségek Kényszerleszállás 2017.02.23 00:49:17
A mai posztom nem igazán svédség, de azért valami kapcsolat van - erről majd később. Amikor Amerikában éltem, egyszer megkérdezte tőlem valaki, mi szerintem a legnagyobb különbség az amerikaiak és a magyarok között. Rövid gondolkodás után az jutott az eszembe, hogy az amerikaiak mindig azt keresik,…..
Orbán természetesen lendületeseket lódított Tusványoson (a legszebb mégiscsak az volt, amikor szembeállította gyermekeink lehetőségeit a nyugati fiatalokéval, de úgy, hogy mind a tíz ujjunkat megnyalhatjuk utána, csoda, hogy nem nálunk perspektíválódik már minden holland és német gyerek), hanem…..
Okkoskka 2016.07.24 09:22:21
"A szerző elegánsan "tényként kezelt téveszmének" nevezi a bevándorlás növekedése és a terrorizmus közötti összefüggést."

Mert az. Nézz ide:
www.datagraver.com/thumbs/1300x1300r/2016-03/terrorism-western-europe.png

És íme egy érdekes felvetés: nem lehet, hogy a terrorizmus és Nyugat-Európa Moszkvával való viszonya között van összefüggés.

Többit nem olvastam.
A frissen megválasztott Justin Trudeau kanadai miniszterelnök a múlt héten mutatta be kormányának tagjait. A harmincfős kabinetben orvos az egészségügyi, szegénységgel foglalkozó közgazdász a családügyi, Nobel-díjas a tudományügyi, nő a nőügyi, asztronauta a közlekedésügyi…..
Mert erre adott utasítást valaki az MTV belső szerkrendszerében, írja a 444.hu. A képen jól látható, hogy a "migráns" témájú szegmenshez azt a megjegyzést fűzte az Ismeretlen Köztévés Szerkesztő, hogy  NE LEGYEN GYEREK A DEMON!!! ami, még mielőtt, nem azt jelenti, hogy ne…..
Okkoskka 2015.08.25 18:01:38
@netrion: igen, hónapok óta ki van adva, hogy menekültet ne mondjunk
Okkoskka 2015.08.25 18:30:51
@ErrOr: '56-ban is el kellett volna utasítani az USAnak a magyarokat.
Okkoskka 2015.08.25 18:31:36
@ErrOr: '56-ban is el kellett volna utasítani az USAnak a magyarokat.
Kirúgták az MTVA-tól Hoffmann Györgyöt. A rendező nem értett egyet az M1 új struktúrájával, a döntés állítólag nincs összefüggésben a március 15-ei napon történt M1-összeomlással.  5 éve van fideszes II/III.és a posztkomcsi atv-n szereplő prominens posztkomcsi kálmán olga magas beosztású férje…..
Ők pedig a műsorvezetők, a női egyenjogúság nevében egy hölggyel. Indulás március 15., csodálatos nap lesz! A Facebook-oldal itt.   ..
Mielőtt elkezdenénk összekeverni a szólás szabadságát a nettó, alpári, öncélú mocskolódással, érdemes megnézni a lentebbi gúnyrajzokat. Csak hogy értse az ember, mi bajuk a radikális iszlamistáknak a prófétájukon gúnyolódó firkászokkal. (Szentháromság - 2012. november…..
Martin Freeman ugye az Office eredeti, brit verziójában alakította Timet (ha valaki nem látta volna a Ricky Gervais féle változatot, pótolja), A Hobbit-trilógiában meg Zsákos Bilbót, szóval ha van olyan mashup-paródia, ami ül, az ez. Ráadásul tényleg nagyon vicces lett a…..
Mandiner blog Wunderwaffe 2014.12.10 11:11:00
„Ukrajna kérdésében az utóbbi időben pozitív nyilatkozatok hangzottak el. A kormány eddig is megtette, ami szükséges, de nem beszélt erről, mostanában már nyíltan is állást foglalnak.” (André Goodfriend nyilatkozata a Népszavában) Történt, hogy Kr.e 394-ben Marcus Furius…..
Egyre furcsább dolgokat produkál az állami pénzben dúskáló közmédia. Nem elég, hogy Vida Ildikó kitiltásáról szóló riportot az adás végén mutatták be, ahol általában az állatkertes sztorik kapnak helyet; legutóbb már a szerkesztőség saját véleménye is megjelent a…..
Okkoskka 2014.11.18 12:46:37
@Gyingizik: mert a Fidesz mindig is nevetséges volt, amit csinált, csak ti elvakult szektások nem veszitek észre
Az elmúlt napokban a fél ország az elcseszett tankönyveken röhögött. (A ballib "kösz, Orbán!"-kórus mondjuk alaposan mellényúlt, mivel a legtöbbet idézett "nyugatimádós" kötetet már 2010 előtt használták az oktatásban, pedig akkor Magyarország még Ajrópa volt.) Hogy lássuk,…..
Okkoskka 2014.09.05 14:04:00
@tralalala: valóban tök ugyanaz, amikor van a piacon egy szar könyv a sok közül, mintha a piacon szart kell venni, mert nincs más.
Az ötletre lecsapott a közmédia, Jáksó László készítheti a sorozatot. „Rengeteg gratuláló üzenetet kaptunk már a sötét kép alatt, stabil 38%-os közönségarányt értünk el vele, alig egy órával később pedig az MTVA bejelentette, hogy megvenné a jogokat, mert hatszor…..
Média 2.0 Itt a médiaarmageddon 2014.06.06 09:19:54
A kormány támadások sorát zúdítja a magyar médiára: befolyásolják a piacot és csorbítják a sajtószabadságot. Hétfőn ismét előkerült a reklámadó tervezete (ami ellen még a fideszes lapok is szót emeltek), kedden pedig jött az újabb csapás, az Origo főszerkesztőjének,…..
Családellenes marxista összeesküvés, az emberi természet ellen küzdő genderfeministák és a családot tagadó baloldali ideológia. Frivaldszky János írta a Pázmány jogi karán használt jogelmélet tankönyvet, ebből szemezget Németh Ádám Géza, mai vendégszerzőnk. Akik „csak"…..
Okkoskka 2014.02.04 18:52:51
@Hannibal ante portas: és? buta emberek butaságokat csinálnak; nem ugyanaz az itt tárgyalt téma és az állatokkal szexelés; a homoszexualitás különben se arról szól hogy egymással szexelnek melegek. hanem hogy egymáshoz vonzódnak, egymásban keresik a társat.
comment:com Állítólag 2014.02.01 18:32:42
Meglepő, konkrétumok nélküli formát választott a Magyar Nemzet vagy a mögötte álló erő a politikai üzengetéshez  közélet tisztaságáért aggódásnak. Állítólag? Képviselő lehet? Feltehetően? Vélhetően? Vethet fel? Egy biztos pont van a cikkben: a vezető szocialista…..
Okkoskka 2014.02.02 00:52:36
@Negyven Rabló: vannak olyanok, amikor tényleg vannak források. A Magyar Nemzet viszont az ujjából szopja :)
Egy évig terjedő szabadságvesztéssel lesz büntethető, aki mások becsületének csorbítására hamis, hamisított vagy valótlan tartalmú hang-, illetve képfelvételt készít. Aki elérhetővé teszi, két évig, aki pedig nagy nyilvánosság előtt vagy jelentős érdeksérelmet okozva…..
Tegnapelőtt, azaz az Úr kétezer és tizennegyedik esztendejének január havának nyolcadik napján jelentkezett először a Magyar Nemzeti Televízióban a Szabadság tér '89 című műsor, amit Rákay Philip Úr, a televízió alelnöke vezetett, természetesen a költséghatékonyság…..
Okkoskka 2014.01.10 16:57:42
@Vanunu: elolvastad egyáltalán?

"Verebes apróbb-nagyobb hülyekérdéseiből minden héten összejönne egy poszt, lehet hogy ettől kezdve sorozat is lesz belőle."

"Agyatlan beszélgetés ingyenpromóval megtűzdelve, mindez a közszolgálati csatornán, ez eleve elég lenne ahhoz, hogy az egész Napkeltét úgy, ahogy van, átemeljék a Budapest Tévére, ami meg lehet, hogy amúgyis megszűnik"

"Szeretjük a Nap-Keltét, még szombaton is megkacagtatják a nézőt. Aki szánalmas iszapbirkózást, szarpaszírozást akar látni, és nincs jobb dolga, az feltétlenül kattintson ide és tekintse meg szerencsétlen Fábry Sándort a Kereszttűzben. Eleve, a Kereszttűzbe csalni a humoristát vicces dolog, hiszen mit akarnak rajta számonkérni, azt, hogy politizál? Rohadt fideszes, most jól megszopatunk. Ennél már csak a Kinn-padon lett volna durvább."

"Ráadásul épp fordítva szokott lenni, tegező viszonyban lévő emberek szoktak a rend kedvéért magázódni a tévé stúdiókban, többek között pont azért, hogy ne ilyen röhejes, egymás hátát lapogatós interjúk szülessenek."

"Merthogy már évek óta, minden reggel lefekszenek egy kis buksisimiért a baloldalnak, Orosz József alig tudja megállni, hogy ne kérjen autogramot a mellére a stúdióba látogató miniszterektől, Bakács Tibor mindig jól megdicséri Szili Katalin kiskosztümét, Verebes meg ugye élő adásban tegeződött össze Gergényi Péterrel. Még azt mondd meg, kedves rendőrfőkapitányom!"

"A lényeg, hogy az MTV nyitott egy nagyot, persze ehhez a mindig progresszív, forradalmi Nap-Keltére, a kultúra faltörő kosára, a nép páncélöklére volt szükség."

"A lényeg, hogy az MTV nyitott egy nagyot, persze ehhez a mindig progresszív, forradalmi Nap-Keltére, a kultúra faltörő kosára, a nép páncélöklére volt szükség."

"Azért az önfeledt nyaralásban, vízibiciklizésben, strandlabdázásban, Sziget utáni lábadozásban álljunk meg egy pillanatra és mélázzunk el néma vigyázállásban azon, hogy 20 éves a mi Nap-Kelténk, igen, húsz éve tartja magát, húsz éve kapaszkodik a képernyőn, mint valami odaragadt félig rágott donaldrágó."

"A főcím lényegében semmit nem változott. A snittek, meg az animáció persze cserélődött folyamatosan, de a Nap-Keltét fémjelző, két évtizeden fényesen átívelő gagyiság megmaradt."

"A Ma reggel pont olyan, mint bármelyik magazinműsor a Magyar Televízióban, ugyanaz a pár éve még friss képi világ, ugyanazok a visszafogottan illedelmes beszélgetések. Csak hát a hideg, zaccos Napkelte után, ez olyan, mint egy dupla latte macchiato a Starbucksból. Az MTV egy hétvége alatt jobb műsort dobott össze, mint amilyet Gyárfás, Lakat T és Verebes évtizedes rutinnal bármikor is képes lesz. Mert legyen bármilyen pazarló állami gépezet is az MTV, azért az egy televízió, a Napkelte pedig csak egy bartervállalkozás."

"Reggel kicsit belenéztünk a fikuszokkal, meg barterezett bőrgarnitúrákkal zsúfolt politikai prosztatamasszázsba, és máris jobban indult a nap: önfeledten tudtunk örülni annak, hogy nem születtünk Verebes Istvánnak, vagy mondjuk Szekeres Imrének."

"Híreket, információkat, vagy bármi olyasmit, ami reggelente jól jött volna, garantáltan nem kaptunk a Napkeltétől, csak alapzaj volt, éppen úgy mint a bekapcsolva felejtett szájzuhany. Ennek ellenére, ha felkelés után rögtön bebootolt a humorérzékünk, még akár hiányozhat is a műsor: a hajbókoló (értik, haj-bókoló!) Lakat T. Károly vagy a kifulladva össze-vissza kérdező Verebes instant poénforrás volt, én például sötét téli reggeleken gyakran ezt szedtem C-vitamin helyett."

2. Egyrészt eleve helytelen "ha szar ne nézze ne írjon vele" kritika-kritika, másrészt ez a közszolgálati tévében azért sem állja meg a helyét, mert állami pénzből gyártanak szart.
Okkoskka 2014.01.10 19:34:30
@Partjelző: Tudom, hogy provokátor, de nem zavar, megírom neki az igazságot. Nem azért, mert azt hiszem, hogy ő elhiszi, hanem azért, hogy a többi ember aki elolvassa ne gondolja, hogy igaza lehet.
Mondjuk igazából nem a mémeket fedezték fel, csak az Indexet, a Cinket meg a 444-et. A csütörtöki híradóban leadták "Az egész internet a baloldalon nevet" című, nem feltétlenül hamis, de azért elég alacsony hírértékű összeállítást, amiben a Képviselő funkyra, Szily…..
Okkoskka 2014.01.10 19:07:54
@űrszelvény: nem az a probléma, hogy az MTV közvetíti az "internet- véleményét", hanem az, hogy szelektíven teszi ezt. Az internetes mémek nagyon nem szívlelik Orbánt, mégse került egyszer se szóba egyetlen Orbános mém sem.
El-eltűnődöm a politikailag elkötelezett újságírásról. Bőven akad rá példa. Mégis azt tapasztalom, hogy a jó újságíró lehet ugyan pártos, de ha ad magára, előbb-utóbb kiharcolja a függetlenségét. A nyilvánosan megfogalmazott véleményünk alapján amúgy is tudhatja…..
A Riporterek Határon Nélkül nevű nemzetközi gittegylet év végére egy nagyszerű kis videóval lepte meg a világot, amelyben a sajtó szabadságát korlátozó főgonoszokat szedték össze. Az összeállítás remekül demonstrálja, mennyire szükség volna valóban független sajtóra –…..
Okkoskka 2013.12.23 19:53:45
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: Én csak rámutattam, hogy nincsenek a cikkben érvek. Sőt arra vannak érvek, hogy Obama és Cameron is felkerüljön. Miért ők hasonlíthatóak a többiekhez?
A Vasárnapi Híreknek van egy munkatársa, akinek adok a véleményére. Bálint Orsolyának hívják, felkészült kulturális újságíró, aki érdekesen írja meg az élményeit. Ezúttal a Story4 nevű Sanoma-televízió Hír24 című adásáról tűnődött. Az új vállalkozást a…..