Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FaithNoMore

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már a köztévére költözés előtt lehetett tudni, hogy Fábry Sándor, az RTL csütörtök estéjének egyik állandó darabja átalakítja műsora formátumát, sokkal kevésbé lesz bulváros, inkább értékeket próbál közvetíteni - bármit is jelentsen ez Fábry esetében. A megújult…..
Két Oscar-díjas filmet is műsorra tűz az HBO ebben a hónapban, a Félszeműt, ami egy John Wayne-klasszikus remake-je a zseniális Jeff Bridgesszel és Matt Damonnal a főszerepben, a másik pedig a Király beszéde, amiben a nem kevésbé tehetséges Colin Firth - Geoffrey Rush páros…..
Ha így folytatódik, kiválóan szórakozunk majd az Éden hotel második évadán, itt van menten Nikolett, akinek az arcára egy különösen kegyetlen plasztikai sebész varázsolt csalánszájat, a kozmetikus barátnője meg egy centi vastag szemöldököt hegesztett a homlokára, gondolom…..
FaithNoMore 2012.02.16 15:57:51
@shitgun: Amúgy ez tényleg érdekes kérdés... Szerintetek csak ezek jelentkeznek, vagy egyszerűen ezeket választják ki a nagy nézettség reményében? Mert ha az utóbbi, akkor sztem nagyon alábecsülik a nézők szintjét. Pl. kövezzetek meg érte, de nekem amúgy ennek a játéknak a tematikája kimondottan tetszik, tehát ha kicsit szerethetőbb karakterek lennének benne, akkor kifejezetten tetszene....
FaithNoMore 2012.02.17 15:26:56
@shitgun: Igen, valószínűleg ott van a kutya elásva, hogy normálisabb csajok nem jelentkeznek egy ilyen műsorba. Ergó a merítési lehetőség is gyenge és ebből még a szerkesztők is segítenek kiválasztani a legalját :(
Egy, a Trónok harca második évadának forgatásáról készült újabb videóval lepte meg az HBO a rajongókat, a helyszín ezúttal is Izland, nem nehéz kitalálni, melyik vidéket helyettesíti a szigetország, ugye. Bemutató április 1, hogyvolt erről a sorozatról is lesz megint. ..
FaithNoMore 2012.02.16 15:14:10
A Megasztár a Tv2 egyetlen igazán sikeres terméke, már ha elfogadjuk azt, hogy a Tények bármilyen sikeres is, valójában nem hírműsor. Csak egy vándorcirkusz kopott előadása nap, nap után ugyanazzal a fakó bundájú kétfejű kecskével, ugyanazzal a szakállas nővel, és ugyanazokkal…..