Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyjozsi16

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt a strandszezon, nem csoda, hogy ilyenkor a legtöbben odafigyelnek arra, mit esznek. Szerencsére azonban ebben az időszakban sem kell lemondanunk a palacsintáról, hiszen készíthetünk belőle egy szuperegészséges változatot, amihez még liszt sem kell. Csupán két banánra és két…..
Ez most más lesz. Most mi állítunk ki autókat, s várjuk, hogy jöjjenek a nézők, lehetőleg jó sokan. Volt már ilyen az Oldtimer Expókon – akik még emlékeznek a TC-standokra – de most nem úgy csináljuk. Összesen ötven körüli autó lesz kint, jelen pillanatban 52 sor van tele az…..
Soha ilyen sok amerikaifutball-közvetítés nem volt még a magyar sport- és egyéb tévéken, az alapszakaszból 76 meccset láthatunk majd, ami azért elég tisztességes szám. Igen, a rájátszás minden meccsét és a Super Bowlt is látni fogjuk, szóval összesen 88 kerül képernyőre,…..
Földrengés Magyarországon, háromszáz felett az euró, de a netre ragadt egyszeri polgár számára mégis a nap híre, hogy már nálunk is működik a Google Street View. Míg az átlag felhasználó vicces jeleneteket keresett, mi az autóink után kutattunk. A képek tanúsága szerint…..
Javában tart a német rali, a világbajnokság 9. futama, melyet nagyon nagy valószínűség szerint 9. alkalommal nyer majd meg Sebastien Loeb. Ha csak nem történik vele bármi váratlan, akkor szinte esély sincs arra, hogy bárki más nyerné a futamot. Martin Prokop, ha nem is az abszolút…..
Hirtelen nem is tudom, létezik-e a blog.hu keretein belül olyan blog, amelyik ilyen ki- és összetartó olvasóközönséggel rendelkezik. Ráadásul olyannal, amelyik nem rest vállalni arcát-hangját (sőt, hajnaltájt egyéb aljasságokat is) most már tradicionálisnak mondható éves…..
A tanulság: száz japán mérnök megfeszített munkájánál, ötven japán tesztelő több százezer kilométernyi próbájánál nem ér többet a spájz hokedliján dolgozó félművelt barkácsoló tudása. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A Chevrolet Magyarország meghívására hazánkba érkezett Rob Huff, és egy jó hangulatú rendezvényen népszerűsítette a márkát. Többek között gokartba is ült, és rajongókkal valamint klubtagokkal mérte össze tudását. A Túraautó Hírblog sajnos (meghívás hiányában, és egy…..
Nem lett igaza a Survivort féltőknek, vagy lekutyázóknak, a CBS veterán reality-je (a 24. évad kezdődött el múlt héten) sokkal jobb epizóddal nyitotta a One World alcímű etapot, mint amilyennek az előző indult - ráadásul még Redemption Island sem lesz az évadban,…..