Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szendétlen

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ütős kezdés, nemdebár? Majdnem fél év hallgatás után dukál is az ilyesmi. Az összeesküvés-elmélet rajongókat azonban ki kell ábrándítanom: nem, nem valószínű, hogy Whitney-t a vízbe fojtották volna, vagy más módon erőszakkal vették volna el az életét. Viszont ha alaposan…..
szendétlen 2012.02.16 19:25:16
@Ébredj Fel: "Pszichológiai betegségek? Egy beteg társadalom beteg tagjainakj fizikai tünetei. Egy végletesen összezavarodott társadalomé, mely teljesen elvesztette gyökereit, értékeit, mely hazugságokra építi a jövőjét, mely teljes figyelmét kifelé fordítja, ahelyett, hogy a hibákat és a megoldásokat magában keresné" - TÖKÉLETESEN EGYETÉRTEK! Nem hiszek ezekben az általánosításokban, kollektivizmusban, erre egyenként kell RÁÉBREDNI, s ehhez az ilyen általánosításokon alapuló MOZGÓSÍTÁS nem segítség, hanem annak megerősítése, csak annyi módosul, hogy egy másik igazságot tuszkol oda, ahol az embernek saját felelősségét és saját teendőit - szóval saját szerepét és szabadságát kéne felismerni.
szendétlen 2012.03.19 10:29:27
@teGergő ChemtrailsBp: Csakis belső okokban hiszek. Azt hiszem, húsz-harminc évembe még belekerül önmagam tökéletesítése, aztán majd elkezdek másokat kifatragni :))) - hacsak rá nem jövök addig, hogy minden az én gondolatom, még a "ketrec" is. :) A világban minden okkal olyan, amilyen, benne megtalálható az én feladatom is, magammal, ezzel van dolgom. Elnézést kérek, ha azt a látszatot keltettem, hogy vitázni szeretnék. :)