Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fülöp33

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amíg kormányunk itthon csatlakozik a fiskális unióhoz, addig Szájer József Európában folytatja a szabadságharcos hakniturnét. Olyan érzése van az embernek, hogy Szájer csak fut az események után, és amíg az iPadjával szöszöl a vonaton addig nem figyel az odakint változó…..
  A kormányzó pártok egy Selmeczi Gabriellának öltöztetett Ágh Péter bevetésével sem lennének képesek olyan erős tartalmak előállítására, mint a maroknyi, ám a köztársaságért mindenre elszánt Demokratikus Koalíció. A Balcsi Talcsi energikus kezdés volt, az avasi…..
Bármit is hazudozzon a fideszes kommunikációs gépezet, saját pártcsaládja, köztük két fideszes képviselő hagyta cserben Brüsszelben az Orbán-kormányt. Először is jelezzük, mit adott ki hírként az MTI: „a voksolásra három határozati javaslatot is beterjesztettek, és ezek…..
Azért szeretem Kövér Lászlót, mert egy kivénhedt bajuszmetált nyomó rockert juttat eszembe. Aki már ugrálni nem bír, egy rendes szólóhoz már nem elég fürgék az ujjai, de a régi idők kedvéért még a gitárt a színpad széléhez verdesné, - ha lenne hozzá közönség - és…..
Fülöp33 2012.02.20 14:02:35
@Rodeo36: Igen, de nem fogok neked most szövegértésből órát adni, ha nem haragszol.:)
 Bajnai Gordon írása a Bertelsman Alapítvány felkérésére készült 2011. októberében, és angolul jelent meg egy, a válság társadalmi következményeiről szóló tanulmánykötetben idén februárban.  Az Európai Unió 60 éves történelmének…..
Új közellenséget választott magának a jobboldali többségű Európai Parlament. Tegnaptól hivatalosan is Orbán a rézfaszú bagoly és a drótos tót, akivel a rosszcsont uniós nebulókat riogatni fogják az európai polgárok. A három szörprájz feliratú csomagból az bontották ki,…..
 A Lehet Más a Politika január végi kongresszusát felfokozott érdeklődés kísérte. Az érdeklődést magyarázza, hogy az LMP-t eddigi politikája alapján minden erőlködés ellenére sem sikerült egyértelműen besorolni a magyarországi bal vagy jobboldalra. Ezt tulajdonképpen…..
Fülöp33 2012.02.17 12:03:35
@lukácszoltán1: Pontosan. Az LMP az utóbbi időben az egyszerű fogalmazás mellett tette le a voksát. Kétséges, hogy vajon van-e mögött gondolat is.
Te szent atyaúristen! Egy fideszes képviselőt kérdésekkel provokált a Központi Hírgyár! Intézkedést azonnal, országos hisztit, hülye nyilatkozatokat és mosakodást! Most, baszki, most! Támad a SZÍENEN, kérdésekkel gyarmatosít a rohattnyugat, puccs szaga terjed a levegőben!…..
Fülöp33 2012.02.16 15:38:04
@felebarát: nincs néppárti többség, csak az a legnagyobb frakció.
Fülöp33 2012.02.16 15:39:24
@felebarát: senki sem veszi szarba az EU-t. A nem kötelező érvényű ajánlásokat nem kötelező betartani, pont ezért hívják így őket, hogy te és a kis pajtásaid is megértsék. Úgy tűnik sikertelen a törekvésük.
Fülöp33 2012.02.16 15:45:47
@felebarát: bocsánat a cinikusságért, de érthetetlen számomra, hogy miért mondják egyesek a fehérre, hogy fekete. na mindegy.

az EP-ben azért ez elég relatív, hogy mi a "jobboldali" többség. (Bokros kvázi jobboldali frakcióban ül). A mai balos javaslatot azért szavazták meg, mert a zöld-liberális-szoci-komcsi négyesfogatnak együtt többsége van sajnos. Na nem mintha lenne jelentősége.
Na, nem nálunk, hanem egy lényegesen fejlettebb demokráciában, egész pontosan Szíriában. Pedig ott aztán a nép igen egységesen ítéli meg az ország vezetését. Legalábbis erre utalnak Szíria moszkvai nagykövete, Rijád Haddad szavai, aki szerint a szíriai társadalom minden rétege…..
Gréczyblog Kuncze, Martonyi 2012.02.16 06:36:00
Vártam egy napot, hogy Selmeczi Gabriella, netán Szíjjártó Péter kirohan egy közleményben, amelyben bejelenti, hogy Orbán Viktor nem hibás 2300 komáromi munkahely elvesztéséért - de nem történt semmi. Sehol egy hazaárulózás, nem is értem. Alszanak ezek? Sebaj, a hallgatás -…..