Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Imi36

6 bejegyzést írt és 114 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A ZF filled for life egységként kezeli a 6HP26, 6HP28 váltókat, de a life persze sokkal rövidebb, ha nincs karbantartva, az utóbbi időben enyhítettek is a gondozásmentes jelzőn és kijött egy ajánlásuk, ami szerint 35.000 és 160.000km között ajánlott a váltó olajat cserélni,…..
TComment Darwin-díjas útdíjaink 2015.03.18 07:34:52
Öt-hat autósnak kell megszívnia, hogy egyetlen jól járjon.A legnagyobb baj az, hogy ez az egész útdíjasdi rossz irányba visz. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
  Van egy örökérvényű igazság Hollywoodban: semmi sem igazi. Éppen arről beszélgettem egy amerikai barátommal, hogy ő szereti a Halálfos Iramban sorozatot, én meg utálom. Az autók -  szólt az érv, az én érvem meg az, hogy a sorozat mindannak a szépségnek és technika iránti…..
Hosszú és rögös utat tett meg az egyik legnépszerűbb hazai autós tévéműsor (perszehogy a legnépszerűbb, de ha meg azt írjuk, akkor tuti lesz valami gyökér, aki bekommenteli, hogy elfogultak vagyunk), a Totalcar, hiszen Winklerék annak idején a TV2-n kezdték az ipart, aztán jött a…..
Imi36 2014.11.04 15:59:27
@Rocko-: Köszönjük, remekül megragadtad s egyben remekül összefoglaltad egyetlen egy kommentben a lényeget.

@queensryche: Engem ugyan nem érdekel, hogy nincs másik, amíg ez az egy így ebben a formában van. Van az Istenes(?!) valakinek is valami próbálkozása, a jóisten :) ne verjen meg érte, de az valami borzalom.
Bochkor Gábor a Music FM-hez igazolt, de egyedül, Boros Lajos, akivel 12 éven át melózott együtt, nem ment vele. Boros a Borsnak azt nyilatkozta, ez az ő döntése, még ha hívnák, akkor sem menne, mert  (...) két év alatt Vogával felépítettünk egy másik brandet. A BorosMegaVoga…..
Imi36 2014.09.25 14:59:51
@ethan blow: Inkább feküdtél volna le.
Imi36 2014.09.25 16:08:36
@ethan blow: Köszönöm, hogy kijavítottad. De legalább beláttad mi lett volna a megoldás az esetedre.Én egy szóval nem mondtam, hogy bejönnek nekem. Sem mint magánember, sem mint rádiós műsorvezetők. Bár volt, hogy hallgattam őket.
Agyhalott talán nem lehetek, mivel tudok gépelni és gondolom, hogy ezt egy agyhalott nem tudja kivitelezni. Bár ki tudja, a mai modern technikával mi minden kivitelezhető.
Már csak egy dolgot nem értek. Mit keres itt, egy a Borosékkal foglalkozó posztnál, egy ilyen ember mint te? Mármint nem úgy értem, hogy egy bunkó komplexusokkal teli, majdénmegmondomatutit kis ratyi, úgyhogy nehogy megsértődj! Hanem úgy értem, hogy mit keres itt egy olyan ember aki ki nem állhatja őket. Miért olvas ilyen posztot el? Miért érzi, hogy neki ebbe bele kell szólnia? Miért? Ja, MEGVAN! Azért nem értem, mert agyhalott vagyok. Áhá. De ugye nincs harag? De hisz' nem is haragudhatsz rám, mivel egy zöldszemes ostorosnak is többe esze van mint nekem.
Végleg lelepleződött az idei Festival of Speeden. Mert ennyire ember nem lehet ott gyors, semmivel, soha. Oké, hogy azt az autót neki építették, rendben, hogy erős és könnyű. De hogy ennyire megverjen mindenkit, gyorsabb-erősebb autókat is, legalább olyan legendás pilótákkal... na…..
Belsőség Semmi nem véletlen 2014.07.04 12:17:23
A sárvédő sem véletlen.Ahogy az sem, hogy nem véletlenül kellene a keréknek alatta maradnia.És nem kilógni oldalra. Sem az utcán, sem egy amatőr versenyen. Nem kell nagy tempó a nagy eséshez, bőven elég a nyolcvanas tempó. ..
Belsőség Mai feladványunk 2014.05.22 17:11:04
Próbáld megfejteni ennek a sportnak a lényegét pár szóban! (Vattaúj a Charger, szétküldeni jó lesz?) ..
Imi36 2014.05.22 21:29:43
Lapaj szerint Senna Magyarországon 2014.05.07 12:28:19
Majdnem azzal kezdtem ezt a megemlékezést, hogy annyiszor, és annyi mindent írtam már az elmúlt harminc év alatt Ayrton Sennáról, hogy abból akár könyvet is írhattam volna…, de még idejében eszembe jutott, hogy hát könyvet is írtam. Méghozzá kettőt is, igaz, az egyik csak…..
Autóépítés A hurka ünnepe 2014.05.06 20:26:32
Régebben mesélték az etnikás' fickót, aki kivonult a többiekkel hurkát és kenyeret követelni, de amikor megtudta, hogy munkát és kenyeret a rendes jelszó, lelépett. Azóta tudom, hogy a műhelyszomszédok is a hurka ünnepét ülik... meg a kolbászét... meg az…..
    Videó: wtccblog.hu Kép: wtccblog.hu..
Tegnap ott felyeztem be, hogy lett alapjárat, szép egyenletes. Boldog lehettem, de azért nem túl sokáig. Már előtte is sejtettem, hogy a kuplung nem százas, de mivel a motor nagyon szarul szólt, és ment, ezért nem bántottam, illetve alig használtam. Jóformán csak a szerelőtől…..
Szóval ott fejeztem be, hogy elhoztam. Úgy ahogy odavittem, igaz vékonyabb pénztárcával. Az alaphiba továbbra is bőszen fennált, nem mondom, hogy jól teltek a napjaim. Alig vártam, hogy munka után hazaérjek, és ujra, immáron ezredszer is nekiessek. Végső elkeseredésemben, szépen…..
Hejj de sokminden történt azóta. Máriával elbúcsúztunk egymástól. Nem mondom, hogy megutáltam, maradjunk annyiban, hogy nem szerettem meg. Bár tette a dolgát, jött ment, kivéve ha néha kettétört rajta ez-az, mint tudjuk. Közben szépen, lassan alakult az Alfa is. Került…..
Belsőség Ez szól ma a Totalcaron 2014.03.26 15:36:53
Ma, ha bármibe belekattintasz és megtalálod a Deezer-hirdetést, akkor tudd, hogy mi szól, ha rákattintasz a lejátszás-gombra. Nincs köztük sem technó, sem rave, sőt, valójában csak olyasmi akad itt, amit ún. hangszereken játszanak. Szóval nincs Prodigy sem, bocs. Lehet, hogy kicsit…..
Olyan kemények és olyan sok volt az ugrató, hogy hátfájdalmakkal kórházba kerültek.Olyan köd volt, hogy csak a navigátor irányította a pilótát, a maximálisnál több bizalom kell ilyenkor.Olyan szűkek voltak az utak, hogy alig fértek el. És a nevek? Hányat ismersz közülük?A…..
Mégis megpróbálják lenyomni a torkunkon 3 milliárd forintos lehúzást. Közben előkerült egy kiskapu a törvényben. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Imi36 2014.01.31 21:13:31
@JaniR5: Mielőtt írtál, már eldöntöttem, hogy megfellebbezem. Szerencsére van ügyvéd barátom is, ha kell, én is továbbmegyek.
Imi36 2014.01.31 22:33:26
@HERMSGERVØRDENBRØTBØRDA: Szerintem egyszerűbb lenne, ha az egész fizetésünket megkapná az állam, és mi kapnánk(néha) jegyre ennivalót. No, nem sokat, csak annyit, h ne dögöljünk éhen, mert ha meghalunk nem dolgozunk, ergo nem fizetünk be a nagy közösbe. De azért az elgondolkodtató nem, hogy az adózott nettó jövedelmemből, miután azt illetékért leveszem a bankszámlámról, és megveszem az autómat, ami számomra nem befektetés, nem vagyontárgy, még csak nem is péniszméretnövelő, majd miután befizettem a regadó, az első forgalombahelyezésit, mellesleg mindekttő nettó lehúzás, még a nyakamba varrják azt is, hogy fizessek vagyonszerzési, vagy átíratási, vagy nevezzük bárminek adót/sarcot/védelmi pénzt. Ennyi erővel be kell vezetni mobiltelefonra, mikrókra, tv-re, aranyra, nagyértékű gumikra (20-22"). Tudod, itt nem azzal van a baj, h milyen címen húzzák le az emberről a bőrt, hanem azt, hogy nem hagynak lassan élni.
Egy furcsa meghívó érkezett ma a szerkesztőségbe. Tisztelt Szerkesztőség!A Magyar Kerékpárosklub és  a Bringázz Sopron Egyesület szeretettel várja a sajtó képviselőit sajtótájékoztatójára.A sajtótájékoztató keretében a Magyar Kerékpárosklub a Bringázz Sopron…..
Mint az előző posztból kiderült van egy Mareám is, akit hihetetlen nagy kreativitással csak Marinak/Máriának hívunk a családon belül. Hálás kis gyösz. De annyira azért mégsem. Illetve ez annyira nem igaz, de a minap belopta magát a szívembe, Pénteken reggel ballagok befelé…..
Ma este sikeresen kölcsönkértem/szereztem egy hivatalos, űberfasza 2013/2 release-ű AutoCom diagnoszta kézikészülléket, akarom mondani berendezést. Nem akarom dicsérni, de hogy ez mekkora egy szar. Szóval kezdődött ott, hogy ez az Örömlány úgy jár, mint egy MTZ, de a jobbik…..
Vöröshajú lányok Tia 2014.01.02 07:04:00
..
Imi36 2014.01.02 16:56:27
@Kis ördög: Ezen nem segít csak a flex.
@Secnir: Photoshop fail.
@Ádám: Szerva ott ;)