Regisztráció Blogot indítok
Adatok
georgenius

0 bejegyzést írt és 156 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dénes csomagja november közepétől egy hónapon át tekergett a futárszolgálat különböző futárjai és depói között. A nyomkövetés szerint többször is megpróbálták a kézbesítést, ám Dénes szerint ennek egyszer sem volt nyoma. Vajon mi történik ilyenkor a valóságban? Begurul a cucc az ülés alá? Update: A…..
georgenius 2020.01.09 19:53:29
@FDToth: Neked nemi örömöt okoz, hogy ékezet nélkül írsz? Ha nem magyar a billentyűzeted, akkor állítsd át!
Először is szögezzük le a legfontosabbat: előválasztani fontos és jó dolog...
georgenius 2019.06.24 20:38:47
@Nincs közöttünk csicska: Vidéken még ékezetek sincsenek az ékezetes betűkön? Ez biztos nemi örömöt okoz.
Miután 2012-ben megválasztották a belgiumi Gent alpolgármesterének, és ő lett a város közlekedésének és közterületeinek felelőse, Filip Watteeuw gyökeres átalakításokról döntött. A nehézségekről és a bámulatra méltó eredményekről az Európai Közlekedési és Környezetvédelmi Szövetség éves…..
georgenius 2019.05.01 15:16:44
@croc: Itt csak egy "kis"város közlekedésről van szó. Gent nagyobb, mint Budapest kivételével bármelyik magyar város. Gentnél kisebb magyar városokban (Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Győr, Nyíregyháza, Kecskemét) is lehetne hasonló módon, vagy a meglévő közlekedés módosított változatán gondolkodni, persze a helyi adottságok figyelembe vételével. Nekem tetszik a "behajtani tilos övezet", és az egyes övezetek közötti áthajtási lehetőség. Ezeket valószínűleg ellenőrizni is tudják. Egy 100-200 ezer közötti lakosságú városban először a főútvonalakat, majd a mellékútvonalak is fel lehet újítani 6 év alatt. (Gentben is 6 évig tartott az átállás.) Szóval nekem tetszik, s Budapest középső részén én is támogatnám, de ezt még nem gondoltam végig.
georgenius 2019.05.01 15:39:36
@lenörd hofstadter: Gent lakossága 10x akkora mint az V. kerületé. A pesti oldalon az V. kerülettel szomszédos összes kerület (6. 7. 8. 9. 13.) lakossága azonos Gent város lakosságával. Hozászólásod így teljesen értelmetlen. Jártál már Gentben? Üdvözöl egy minusz eggyel rendelkező agyhalott, aki egybites rajongó. Te kétszer olyan okos vagy, mint én.
georgenius 2019.05.01 15:48:25
@croc: Tökéletesen igazad van, de pénz az van dögivel. (nem kellene külföldön: stadionokat építeni, fociakadémiákat alapítani, templomokat felújítani, stb.) A bejárók szerintem kb. ugyanannyian lehetnek. De véleményedet elfogadva, nagyon összetett a probléma.
Ilyen ez a régivágású kereszténydemokrácia: se nem keresztény, se nem demokrácia. ..
georgenius 2019.04.19 17:57:12
@taga20: Mitől több mint egy templom? Szép, nagy és kész. Milyen fontosabb esemény történt ott? (Napóleon császár lett? Ez nagyon fontos esemény?) Szerintem ugyanolyan templom, mint a többi.
A kommunikáció egy szakma, amit tanulni kell. Ha elég sokat beszél félre egy ember, könnyen lehet belőle szómágus. Hogy működik a szómágia? Nézzük egy adott példán! Megjelent a mai napon egy MTI hír, ami így szól: Ötvenezerre nőtt a bölcsődei férőhelyek száma Magyarországon – mondta Novák Katalin,…..
georgenius 2019.02.05 20:54:02
@teéjesenmindegy: 2010-ben a 20 százalékos férőhelynövelés eredményeként megugrott a bölcsődei férőhelyek száma. Egy bölcsődei csoportban a korábbi 10 helyett 12 gyerek, ha valamennyi gyermek betöltötte a második életévét, akkor legfeljebb 14 gyermek nevelhető. (www.ksh.hu/docs/hun/xftp/stattukor/kisgyermnapkozbeni/kisgyermnapkozbeni.pdf)
Ha 20-ra emelték volna az engedélyezett létszámot, akkor azonnal a duplája lett volna.
A fejlődést azért el kell ismerni. Ne felejtsük el, hogy ekkortól engedélyezték a családi napközik működését is. A létszám ezzel együtt értendő. A 2010-es 32.000 tisztán önkormányzati férőhely, ma ez kb. 40-42.000. Családi napközi 8-10.000. Összesen 50.000. Szerintem így korrekt.
Ezt megmondhatod a barátodnak is. (Minden ballib bérretteg)
Blogadó Orbán a kettősügynök 2018.09.11 19:01:27
Egy nappal a szavazás előtt, az Európai Parlament mai plenáris ülésén megvitatták a Sargentini jelentést. A Sargentini jelentésről röviden:Judith Sargentini jelentése Magyarország jogállamiságának meglétét kérdőjelezi meg, ezt 12 pontban fejti ki. A legvégén azt javasolja, hogy vessék be az EU…..
georgenius 2018.09.12 13:27:42
@pulsarito: te (kisbetűvel) egy rossz gondolkodású lény vagy. ov (szintén csupa kisbetűvel) egy semmirekellő, hazug, korrupt, önző, a magyarok többségét semmibe vevő politikus. Takarodjon el a sleppjével együtt, mert nem a többséget képviseli. Természetesen a fideszben (kisbetűvel) ugyanannyi a buta, iskolázatlan, és a pénzért mindenre képes hajkurász, mint a nép többségében. A fidesz senkivel sem hajlandó érdemben tárgyalni, mert úgy hiszik, hogy ők szarták a passzát szelet. Nálad fúj a passzát szél?
georgenius 2018.09.12 13:33:04
@BéLóg: Nézd meg a legújabb híreket. (Elfogadták!!!) Szerinted mindenki hülye?
Kadarkai Endre a Facebookra posztolta ki, hogy azonnali hatállyal megszüntették két műsorát is, az Arckép és a Nemadomfel címűt, és más műsorban sem tartanak igényt a munkájára. A Story4 TV nem tartozik a nézettségi listákat szétszaggató tévék közé, de ez a két műsor speciel a a csatornaátlag felett…..
georgenius 2018.01.23 16:31:07
@d4n13l: Az ékezet nélküli írás nemi örömöt okoz?
Mi is szoktunk elrontani dolgokat, szóval nem tudok ilyenkor önfeledten nevetni a tévés bénázásokon, de azért vicces, hogy a M1 szerint a Szabadság, szerelmet Andrew G. Vajna rendezte, mert a rendezőt úgy hívják, hogy Goda Krisztina. Ő csinálta például a Kaméleont, a Csak szex és más semmit, és a…..
A Ryanair melles angyalos hárfája régóta a pofátlan utaszsigerelés szimbóluma. A cég vezérigazgatója, Michael O'Leary nem az a lelkizős alkal, sőt, hírhedten surmó, aki azon túl, hogy a jeggyel járó szolgáltatások számának és mértékének csökkentésében egyre vadabb területekre téved (az utóbbi pár…..
georgenius 2017.10.21 12:40:31
@jova68: Az ékezet nélküli írás nemi kielégülést okoz?
Hiába van szúnyogháló a nyílászárókon, szinte lehetetlen kikerülni, hogy például ajtónyitáskor ne jusson be valahogy a lakásba néhány poloska. Nagyjából 4 éve világhódító útra indultak az ázsiai márványpoloskák, és eljutottak hazánkba is. Ezek azok a barna büdös bogarak, akiket senki sem lát…..
Brüsszel után a zsidók is megállították az Orbán-rezsim uszítását...
georgenius 2017.07.12 15:32:09
@P David: Legjobb a naci kartya. A nadrágnak melyik része a kartya? Ha meg az ékezetek hiányoznak, az biztos nemi izgalmat okoz neked.
Fokhagymát pucolni nem túl élvezetes dolog. Amellett, hogy ha több gerezdre is szükség van, a dolog időigényes, még a kezünk is fokhagymaszagú lesz. Időt és energiát spórolhatunk viszont, ha van otthon egy üres befőttesüvegünk. Tegyünk egy fej fokhagymát egy kisebb befőttes üvegbe, majd zárjuk le a…..
georgenius 2017.06.30 15:14:11
Az elmúlt 10 évben mindig le akarták cserélni a budapesti jegy- és bérletrendszer elemeit, megújítani az egészet, hiszen tudták jól, hogy egyáltalán nem működik, nem hatásos, nem szolgálja a célját. Mégis, azóta sem sikerült továbblépnünk. Miért? Mert egy szintén…..
georgenius 2017.06.22 14:41:14
Legyen ingyenes a budapesti közlekedés, és fizesse ki Habony az összes közösségi közlekedésre szükséges összeget. Hátha így megnézi, hogy milyen belülről egy külvárosi busz, amely 1 óránként közlekedik. Fizessenek a migránsok megállónként: szíriaiak 10 szíriai fontot, afgánok 745 afgán afgánit.
De a lényeg: legyen igazságos a díj. A befizetett adómmal sohasem számolnak el. A költségvetés egy nagy humbuk. Elfogadják, és 15x módosítják. Mindenért annyit kelljen fizetni amennyibe kerül. És ezután jöhet a nemzeti közmegegyezés, hogy mit támogasson a kormány, és mi kerüljön többe.
Lehessen a Belvárosban lóval is közlekedni. Csúcsforgalomban nem gátolnák jobban a közlekedést, mint a kerékpárosok az úttestre felfestett bordó színű csíkon. Ki a kerékpárosokat a főútvonalakról! Mobilgátat a Cinege utcába! Szociális lakásokat az I. kerületbe.
A lényeg: gyalogoljunk többet (persze ha tudunk,) 2-3 megállót ingyen. Legyünk kulturáltak a közlekedésben, de az utak (utcák) szélességét nehéz megváltoztatni. Miért kell engedni a parkolást a főútvonalakon, miért állhat meg az áruszállító a főútvonalon (vészjelzéssel, ami azt jelenti, hogy valami műszaki gond van a gépjárművel), miért nincs ott a rend őre (100.000 HUF bünti), és sok-sok kérdés ami jobbá tehetné a közlekedést. Miért parkol egy autó úgy, hogy a villamos nem tud elmenni (1 órán áll a forgalom - szerintem 10 percen belül elvinni, 100.000 HUF bünti), miért állnak meg úgy a taxisok a Nyugatinál, hogy a busz nem tud bemenni a megállóba, miért szarik mindenki mindenre?
Szóval figyeljünk egymásra, és legyen igazságos, de egyszerű díjtarifa. (Ha kell akkor kidolgozom a terveket, de ehhez szponzorokat keresek!)
Azt nem teljesen értem, hogy Zsófiáék miért egy közvetítőn keresztül kerestettek maguknak hétvégére szállodát, ahogy azt sem, hogy ha már megvolt a cím, miért nem csekkolták a neten indulás előtt, de biztosan megvolt minderre az okuk, akárhogy is: a penészes matrac sehány csillag esetén sem lehet…..
georgenius 2017.06.11 18:33:37
@Bendeguz2017: Hogy Te tudsz magyarságrúl írni, az téboly. Ha nincs magyar billentyűzeted, akkor állítsd át. Egyszerűen olvashatatlan (és értelmezhetetlen) a hozzászólásod. Ez biztosan nemi izgalmat okoz!
Szergej Pub Kur-va gyen-ge!!! 2017.06.10 17:23:16
Eltelt majdnem 24 óra a tegnapi gyalázat óta, így már értelmes szöveggel is képes vagyok megszakítani azt a káromkodásfolyamot, amit aranylábúink hoztak ki belőlem.  Nem értem, hogy a retkes faszban van az, hogy az ellenfél 44 sikeres passzból összehoz 8 kapura lövést és három szögletet!?  Ha egy…..
KV BLOG Mennyit keres Ferenc pápa? 2017.04.21 17:07:37
Egy pápa valójában nem kap fizetséget a szolgálatáért - legalábbis nem ezen a földön. A pápák hagyományosan minden szolgálatban eltöltött évben három pénzérmét kapnak: egy arany-, egy ezüst-, és egy rézérmét. A halálukkor a koporsójukba három kis zsákot helyeznek, amelyek a pápai szolgálatuk alatt…..
Ugyan senki nem kívánja a brit uralkodó halálát, reméljük, még sokáig ül majd a szigetország trónján, természetesen létezik egy titkos terv arra, hogy milyen protokollt követnek majd, ha ez a sajnálatos esemény bekövetkezne. Lássuk, milyen sorrendben követik majd egymást az…..
Hónapok óta izmozik a magyar kormány egyik kiemelt stratégiai partnerével, a holland Heinekennel. A téma a román Csíki sör és annak megsegítése, de a kérdés az, hogy meddig lehet elmenni ebben a kérdésben. A Magyar Kormány miért szállt el ennyire? Mint tudjuk, az Igazi Csíki Sör a Lixid Project…..
georgenius 2017.03.18 21:40:42
@EU zászlót mindenhova!: Hogy Te milyen hülye vagy!!!!
georgenius 2017.03.18 21:40:44
@EU zászlót mindenhova!: Hogy Te milyen hülye vagy!!!!
A múlt hétvégét kőgazdag rokonainknál töltöttük. Mások nem lehetnek, mert rengeteg TV-csatornára fizetnek elő a nyugdíjukból. Unalmamban a régi szép idők emlékére kapcsolgattam a sávok között. Volt közöttük sportcsatorna, amely valamelyik külföldi bajnokság meccsét adta, és az M4, amelyen éppen…..
georgenius 2017.03.16 15:42:25
@SJobs: Tömör vélemény. De a sok néger magyar mit keres a magyar bajnokságban? Én azt mondom, hogy legyenek külföldiek is, de a mostani bajnokságban egyik sem tudja levenni a labdát, egyik sem tud csapattársához passzolni. És a lényeg: nem tudnak küzdeni. OV persze küzd a focis TAO-s pénzekért, mert abból x% az övé. (offshore, stróman) A többi sportág TAO-s pénze = rezsicsökkentéssel egyenlő blöff. (blöff, blöff = idézet matolcsitól) Csalás az egész sport. Milyen sport az, ahol az ellenfél megsemmisítésére kell hajtani? (box)
Teljesen váratlanul, hat nappal a pozsonyi forgatások megkezdése előtt közölte Havas Henrikkel a TV2, hogy mégsem forgatnak vele a Pénzt vagy életet című műsorban - közölte a tévés személyiség a Facebookján. "Micsoda meglepetés! Levelet kaptam a TV2-től! Nem kellek nekik! Lelkileg teljesen…..
georgenius 2017.03.02 21:27:01
@AntiChrist: Henrik napja nem március 2-án van. A Henriett nem Henrik.
Júliusban kezdetét vette Tarsoly Csaba és a többi Quaestor vezető pere a Fővárosi Törvényszéken. A vádirat ismertetése során döbbenetes részletek derültek ki a csalássorozatról. Az ügyészség 11 vádlott terhére, öt vádpontban, 5458 rendbeli csalást és sikkasztást…..
georgenius 2016.07.29 10:18:15
@Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két é:
1. Az önálló bankfelügyeletet a fidesz szüntette meg 2013-ban, és beolvasztotta a matolcsy birodalomba.
2. Mi köze van az mszp-nek a Questor botrányhoz? Köze a külügyminisztériumnak, a győri önkormányzatnak, stb van.
3. Miért nem használsz ékezeteket? Biztosan ez nemi örömöt okoz!
Aki tévén nézte, az valószínűleg nem is értette, miért ütötte ki a Ferencvárost az albán bajnokság második helyezettje a Bajnokok Ligájából. Ahhoz, hogy megértsük, a lelátón kellett ülni, és folyamatosan nézni a játékosokat, nemcsak akkor, amikor egy-egy kamera rájuk közelít. Ott volt például…..
Az osztályos intenzív őrzőben a nővérek többször megalázták és pár órával a műtét után bosszúból elvették tőle az oxigént, mert meg merte kérdezni, nem baj-e, hogy a mellkasából kivezető cső a padlón kúszik. Tisztelt Praxis!   Édesanyám nővérként és később asszisztensként nyugdíjazásáig az…..
georgenius 2016.05.11 15:31:03
@Szelid sunmalac: A trágár hozzászólásod Téged minősít. Inkább szerezz be egy magyar ékezetes billentyűzetet. Vagy esetleg ez nemi izgalmat okoz?