Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Felis

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ködpiszkáló bolha a fülben 2016.02.11 07:25:14
A fülfájás elég kellemetlen - és akkor nagyon enyhén fogalmaztam. Az enyhülés reményében ilyenkor az ember bármire képes, s ha bolhát nem is, sok minden mást bedug a fülébe, ha kínjában az interneten keresgélve erre kap tanácsot. Sajnos, van az internetnek néhány bugyra, amelyet jobb lenne messzire…..
mirwen nem lát 2015.01.12 00:34:36
most hajnal egy van, filmet néztem, meg fészbuk, meg satöbbi. Aztán google plusz-on nézegettem a felhőbe töltött képeket, és most ez hülyén hangzik, de valahogy most megLÁTTAM a gyerekeket... hogy fizikailag látom őket, de akkor és ott csak magát a problémát látom, nem a…..
mirwen I'm going insane 2014.12.02 14:15:18
nagyok otthon, könnyebb kicsit, de mégsem, mert Vilmos az őrületbe kerget. Mostanában komolyan meg-meg fordul a fejemben mindenféle gyermekbántalmazós gondolat mikor vége-hossza nélkül bömböl. meg csak olyanokat csinál amit nem szabad (tv püfölés, konnektorért nyúlkálás,…..
mirwen fáradt 2014.03.26 14:42:00
anyatej, anyatej... Van elég tejed? Tudsz szoptatni? Jó gyerek? Sokat sír? ezek a kérdések, amikkel tuti kihúzhatod a gyufát nálam. Mert bazmeg, nincs anyatejem, Bio tehéntej van max a hűtőben, az én melleim hiába 95G-sek, nincs bennük semmi, csak zsír, hogy ne nyikorogjon a moziban.…..
mirwen experiment 2014.01.31 22:34:00
az megvan hogy amikor áldott állapotban van a nő és közben sokat hallgat Mozartot, akkor a szülés után a kisded automatikusan megnyugszik ha Mozartot játszanak? Nos, nálunk az lesz, hogy ha elkezdek üvöltözni, akkor fog megnyugodni.....
mirwen kiságy-alvás 2013.12.14 10:59:08
más családokban egy kiságy van, és az öröklődik gyerekről gyerekre. Nos, hogy lassan itt a harmadik gyerek, nálunk épp a "vegyünk egy harmadik kiságyat!" a téma, amitől anyám mindig lepadlózik, hogy a nagyok miért nem ágyban alszanak már. Meg miért alszunk még mindig egy…..
  Babát szeretnénk, most azonnal! Megvárjuk tehát a következő ciklust, középidőben együtt vagyunk, és két héttel később már csak a biztonság kedvéért kell egy terhességi teszt, hiszen addigra az ember lánya már százféle egyéb jelből is érzi, hogy babát vár. Létezik egyáltalán ilyen? Igen,…..