Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anniehall

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kerékagy Megvert a buszvezető 2009.03.20 10:14:00
Kis híján elütött, majd megvert péntek reggel a 225-ös busz vezetője. Az eset olyan döbbenetes és felháborító, hogy ezúttal tartózkodunk minden lírai és humoros részlettől, és a maga Truman Capote-i szikárságában ismertetjük az egy órája zajlott történetet.    …..
anniehall 2009.03.22 14:57:56
Mint arra adamekp • adamekp.blog.hu 2009.03.21. 11:15:44 is rávilágított, ez nem egészen így történt , ahogy ez az úriember leírja. Én ezzel a busszal utaztam péntek reggel, az az igazság h abszolút el voltam gondolkozva, egyszer csak a sofőr anyázik egyet és leszáll megverni a biciklist. Ez tény. Abban azonban biztos vagyok, h ekkor a saját sávunkban voltunk, és éppen elhagytuk a legutolsó megállót - a busz délnek haladt, ezt az 1.sz.kép is bizonyítja, hiszen nem a másik sávban áll, ahol állítólag éppen összeütköztek volna a biciklissel. A biciklis a mi sávunkból keveredett elő, és indult el a veszekedést követően északnak. Sejtettem egyébként h a sértett biciklis ezt a sztorit felteszi a netre, mivel az első reakciója az volt, h előkapta a mobilját, és elkezdett fényképezgetni..
Halálcsoport, nem vitás. Ezzel a nem túl eredeti névvel illetjük mi is a C csoportot. Mindenki azon sakkozik, vajon melyik két csapat jut tovább a holland-olasz-francia trióból. Mi azonban húzunk egy merészet, és a másik továbbjutóra vagyunk kiváncsiak a románok mellett. Biza,…..
Tavaly is így kezdtük, most is muszáj ezzel nyitnunk: szezonválogatottat csinálni genya egy feladat. Jön majd megint, hogy ezmegméé, meg hogy ezabalfasz???, pedig hát lássuk be, ennél szubjektívebb feladat ritkán adódik az egyszeri fociblogger életében. Sokan lesznek, akik a…..
Nou San Trafford A turini átok 2008.05.29 02:26:00
A turáni (vagy turini) átok ősi magyar legenda, sokféle változata terjedt el, de mindegyikben közös az átok veleje: a magyarok közt legyen széthúzás, ellenségeskedés. Gyökereit a különböző reakciós csoportok saját szájuk íze szerint magyarázzák a) az évezredes…..
Ez a harc lesz a végső – szól az Internazionale (sic!) első sora, és bár a népszerű sláger egy másfajta küzdelemre szólít, a Serie A utolsó fordulója csak akkor lehetne ennél durvább, ha mondjuk egymással meccselne az Inter és a Roma, valamint az Empoli és a Parma. A 38.…..
Nou San Trafford Elinterezik? 2008.05.12 11:54:00
Amikor azt hittük, a Siena remek helytállása teljesen hiábavaló lesz, érkezett Del Piero, és a 89. percben kiintegetett mindenkinek, hogy üljön vissza nyugodtan, mert egyetlen kérdés sem dőlt még el! Mert bizony hiábavaló lett volna az Inter pontvesztése, ha a Parma az utolsó…..
Jó napot, és nekünk mindenünk az anutánk!Korpásat vacsorázott az Inter, hogy kellő végterméket tudjon belehelyezni a Milan palacsintájába? Kit is nyom jobban a tét? Kit akarunk látni a Bl-ben jövőre? Lássuk, mire megy egymással a két ősi rivális. 10. perc: Kaká bőrözte fel…..
Kérjük, csatolják be öveiket, mert ez rázós lesz! Szerény meglátásunk szerint már egyébként is a Serie A a legizgalmasabb a jelentősebb európai bajnokságok közül, ez a megállapítás pedig akár további lökést is kaphat az előttünk álló játéknapon – vagy akár el is…..
Megmozdult az eleje és a hátulja is, az elitben a Juve a bajnoki címért folyó versenyből szállt ki (ha egyáltalán benne volt), az Udinese pedig az utolsó Bl-helyért zajló csatát lesz kénytelen szemlélőként végignézni, míg hátul idegenbeli győzelmével az Empoli tornászta…..
A hétvégi beharangozót kezdjük mindjárt néhány olyan hírrel, mely az elmúlt héten izgalomban tartotta az olasz futball holdudvarát. Donadonit megkereste a Torino, és mivel Lippi válogatotthoz történő visszatérésének pletykája makacsul tartja magát, a jelenlegi kapitány sem…..
Felsoroljuk a forduló hülyéit! Az Inter megint képtelen volt teljes létszámban befejezni a meccsét (idén nyolcadszor!), hülyeségéért a végleg eldőlt kérdéskör elhalasztásával fizet, míg a Roma (a forduló hülyéje!) elmulasztotta kihasználni üldözöttje apróbb botlását és…..
Szólásra emelkedett a szülinapi torta fölött Moratti a napokban, hogyaszongya Mancini csak Herrerához mérhető az Inter edzőinek sorában (pedig választék van ugyebár bőven), akkora zsugás. Nos, ha Mancio arra gondolt, hogy ez a Bl itten már úgyis lefőtt és már csak túl kell lenni…..
Na, ki kap jobban hányingert, ha a labdára kell néznie? A Roma, mely bő két héten belül megütközött a Juventusszal, a Real Madriddal, a Fiorentinával és az Interrel, majd a hétvégén fogadja a Parmát, szerdán pedig következik a Real elleni visszavágó? Esetleg a Milan, melynek…..
A BL-csapatokról leszakadt ing-gatya, hiszen egy héten belül a harmadik meccsüket kénytelenek játszani, és ugye senkinek nem kell feleleveníteni, milyen meccseken vannak túl. Semmi másra nem vágynak, mint egy Cagliari elleni hazai 1-0-ra, ahol elég 20 percet játszani, aztán le lehet…..
Nyolc csapatból csak egy szomorú – az viszont nagyon! Van itt ugyebár egy Roma, mely megfordított egy ikszes meccset és szűk előnnyel utazhat Madridba, ellenfele pedig (egyetlen vendégcsapatként) belőtte azt az idegenbeli gólt, amire építve tulajdonképpen a továbbjutás…..
Szuper kis forduló volt, ezt abból lehet a leginkább megállapítani, hogy az összes létező edző a bírókat anyázza. Bizony, van köztük, aki jogosan… A Juventus borzalmas játékkal örvendeztette meg az Inter-szurkolókat, cserébe az Inter még talán ennél is szörnyűségesebb…..
Breaking News: a Milan nem áldoz fel több szüzet a San Siro felett lebegő rontás elűzésére, hanem egyből az első fordulóban pályára küldi a megváltót, Patót. Érzéseink meglehetősen vegyesek, mert ugye egyszer itt van a BL-címvédő, mely idén még nem nyert otthon, sőt,…..
Úgy megyünk el pihenni három hétre, hogy egy csomó triviális, egy rakás szubjektív és néhány erősen megkérdőjelezhető meglátást osztunk meg kedves mindnyájukkal így karácsony szent napján. Ezek közül a legelső kategóriába sorolható a megállapítás, hogy az Inter szinte…..
Nem felszólításra, de egy sörért megtesszük. Elvégre egyszer van egy évben nekünk is karácsony és a felajánlott italt szeretjük. Ennek örömére itt a poszt, ahol lehet kommentálni a mai sorsolást. Mi idő hiányában ezt most nem visszük majd túlzásba, mert egyrészt nekünk is…..