Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kand_Úr

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utoljára a 94-ben nyaraltam két hétig Olaszországban, feleség, gyerek, és három baráti családnál ugyanez. Olyan nincs, hogy mindenki, mindenkit mindig szeret, voltak nézetkülönbségek a két hét alatt, de amikor már csak egy nap maradt a vakációból, ezek elillantak, minden percet együtt töltöttünk. Az…..
Kand_Úr 2023.09.30 12:32:12
@Misi Mágus: pont most olvastam újra a kalandot. Köszönöm a frissítést, akkor az a kis digó nokedli csak szemétkedett egyet. Mondjuk a trafipaxok országát büntetés nélkül lehozni már-már sportértékkel bír! :)
Gondolkodtak már azon, hogy mi közös Magnum Ferrarijában, és Columbo Peugeot-jában? Egyik autó sem központi eleme a sorozatnak, mégis, nem keveset hozzátesznek a főszereplő karakteréhez, szimbolizálnak valamit. Ritkán kerülnek előtérbe, néha egy-egy üldözés, vagy a kocsi…..
Kand_Úr 2015.06.10 00:30:58
Nincs ebben a sztoriban semmi, csak egy történet egy ellopott és megtalált autóról, ami végül mégsem lett meg. Mert csak. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Monotematikus adásunkban megint a száguldozásé és a huliganizmusé a főszerep. Reméljük, nem bánják. Mert mi nem. ..
Belsőség - azmegb*ssza!- 2015.01.26 12:51:28
A címben szereplő szó volt az egyedüli, amit sokéves újságírói múlttal a hátam mögött képes voltam kommentben kiizzadni magamból e videó láttán. Szerintem egész jól kifejezi a látottakat. Andreas Martinsson kis műhelye csinálta a gépet és ő maga is vezeti. Szeretgeti,…..
Kand_Úr 2015.01.26 14:02:46
@latyusa: szépen terelgeti! Viszont ennek a szörnynek úgy hiányzik egy futóműkeményítés, mint egy falat kenyér.
Amióta csak megjelent, a Windows 8 ellen három kifogást szoktak felhozni, amiből kettő az tulajdonképpen legfeljebb másfél. Az első mindenképpen a klasszikus „szaracsempe”, a második a Start képernyő és végül minden idők legborzalmasabb emberiség elleni bűntette, vagyis a…..
Itt van! Megérkezett! Hetek óta pletykák keringenek arról, hogy a Microsoft valamikor május végén, június elején kiadja a saját fájlkezelőjét Windows Phone 8.1-es rendszer alá. Ez a nap elérkezett, végre megjelent a hivatalos app! Nézzük egy kicsit részletesebben is A…..
Kand_Úr 2014.06.06 08:24:51
@pneumónia: Android=stabilitás? Remélem csak viccelsz...
Meg ilyen hogy bolondbiztos. Ez aztán vitathatatlan érv, főleg egy windowsos oldalon, winphone felhasználóknak! Engem meggyőztél! :) Amint leírtam a mondókámat már dobom is savba a telóm, hogy nyoma se maradjon. Aztán veszek egy szifon klónt androiddal a fedélzetén, mert az mindent visz. Stabil leszek és bolondbiztos! Jézusom...
A jelenlegi piacon a Windows Phone az egyetlen, amelyik minden hardverrel jól teljesít. A legalsó kategóriás Lumia 520/620-tól a legújabb Lumia 930-ig már bizonyított mindenféle felbontáson és vason. Természetesen ez nem véletlen, és amikor Neowin munkatársa a BUILD alkalmából…..
Drága feleségem 3 éve használ Windows Phone telefont, sokáig egy Lumia 800-zal telefonált, fényképezett, internetezett, és még sorolhatnám sokáig, mit tudott kezdeni a kis készülékkel. Mikor a lányunk elköltözött, szüksége volt egy jó telefonra, így megkapta a 800-ast, párom…..
Két évvel ezelőtt volt egy autóm, melyet legalább annyira szerettem, mint anno a Renault 15GTL-emet: egy 166-os Alfám. Hathengeres, benzines, csodás (és használhatatlan) bőrbelsővel, takony GM-automatával és 17 literes fogyasztással. Sosem akartam eladni, ahogy az ember sosem akar…..
Kand_Úr 2013.10.26 13:47:16
@DeezL: köszi a választ! : )
Én most egy Alfa 166 2.4 JTD automatára vagyok ráizgulva (a faceliftesre). Most adtam el az Audimat, de az sajnos olyan volt mint egy frigid nővel lehet egy ágyban... Az 166-ról meg eddig nem sok rosszat hallottam, és szerelmes vagyok az alakjába.
Kand_Úr 2013.10.26 18:37:12
@DeezL: annyi, hogy a manuálisnál meg a kettős tömegű ami belenyúlhat a pénztárcába...
Winkler amikor tesztelte a 166-ot, kicsit fikázta a manuális váltót. Volt Hondám, Audim, azokban lézerpontos volt. Ebben m ilyen?
Félúton jártunk Debrecen felé, amikor beköszöntött a Bihar előtti csend. Annyi legyen elég, hogy erről a helyről még Adam Richman is zokogva menekülne el, pedig ő aztán nem szokott finnyáskodni. Vagy az Bear Grylls? "A Fald Fel Amerikát ételbár megnyitásával azt a hangulatot…..
Számolj tízig, mielőtt ajánlatot teszel. Oké, most számolj még tízig. Alkudj keményen. Még keményebben. Rendben van, tedd el a pénzt, menj haza. Okosan döntöttél. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Kand_Úr 2013.08.07 19:37:32
Nagy youngtimer kedvencem: www.youtube.com/watch?v=ERhDIagC8Zc
A kockásságában van egyfajta báj, ami letaglóz.
Derek Cianfrance nevét három esztendővel ezelőtt jegyezték meg a filmművészet elkötelezett hívei, amikor Blue Valentine című filmjében Ryan Gosling és Michelle Williams lehengerlő színészi kvalitásait felhasználva mutatta meg a szerelem azon oldalát, amelyiket a vásznon kevés…..
Kand_Úr 2013.07.09 20:53:04
Ken Block háza táján minden év elején lehet valami újdonságra számítani. Idén azonban a szokásosnál is nagyobbat durrantott a jenki. Maradt a Ford, a Monster és a zöld, de az új csapatnév mellé új főhadiszállás is dukált. Ez a látványt tárul elénk, ha a főbejáraton…..
Kand_Úr 2013.01.23 23:16:55
@TaaT: +1 Tényleg vagány!

Nekem dohányzó asztalból van egy álmom: kepfeltoltes.hu/130123/78_v8coffeetable_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Hosszú percekig töprengtünk, hogy mit lehet fűzni egy ilyen felvételhez. Talán csak annyit, hogy reméljük, szólnak majd a vadonatúj Rolls-Royce Phantom következő tulajdonosának, hogy ez a Rolls már haladt kilinccsel előre a mezőn. A kisfilm amúgy szépen komponált, és nem…..
Kand_Úr 2012.12.17 16:58:17
@dr.oid: +1
Nagyon jó!!
Addig reszeld, amíg csak lehet – ugye mindenki ismer olyan embert, akinek élni sem lenne kedve, ha elvennék tőle a szeretett garázst, a megszokott szerszámot vagy az imádott járművet? Elveszni a céltalanságban csodálatos dolog: nem a célért, hanem a folyamatért kell dolgozni, a…..
Mindenkinek van tuti receptje a válságautóra, de valójában kevés jó megoldás létezik, a Lodgy az. És már nem is büdös. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Barátságos maciarc, szolid technika és semmi hivalkodás. Remek választás lehet, feltéve, ha valaki már összevarrta elszakadt Achilles-inát. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Kand_Úr 2012.09.26 20:09:45
@DeezL: úgy látom egy az ízlésünk! :) Az S80 is az egyik favoritom 2.4 D(ániel)! A 166 viszont annyira szép, hogy már fáj. A facelift előtti az nem az én ízlésem, de ez az újabb lámpás...
Egyedül a beltér nagysága kérdéses, mert 193 vagyok meg 100+ kg.
TComment Ön rosszul tudja 2012.09.25 05:47:44
Alig megy jobban, mint egy dízel Passat mégis vigyázzba állhat tőle mindenki. Kilencmillió alatt ajándék. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Miután a HHO generátor nem jött be a Tehén esetében, szegény állat étvágyát valami más módszerrel kellett mérsékelni. Arra, hogy benzinből egyen kevesebbet, hirtelen semmilyen módszer, csodaszer, tabletta vagy ráolvasás nem állt rendelkezésre, így egy régi módszert kellett…..
Kissé offtopikba hajlok ma, mert nem robogókról, hanem főleg autósokról lesz szó, de a téma a robogósokat is érinti. Megyek be a lakótelepre motorral, előttem a fekete Z4-es BMW-s hülyepicsa, akit élőben nem láttam még, de tudom, hogy normálisan parkolni nem szokott, csak a…..
Délután négykor elrajtolt az ADAC 24 órás verseny teljes mezőnye, mi egy kicsit még nézelődtünk, de öt előtt vissza kellett érnünk a gigantikus Carrera-pálya mellé. A döntő perceken belül kezdődött. Nagyon furcsa volt a hangulat a standon, a carrerások le voltak lazulva, a…..
Robogó Giorno Armani 2012.03.23 20:53:00
Elkerülhetetlen az összehasonlítás a Yamaha Vinóval: nem tudjuk, melyik volt előbb – a Vinóra tippelek. Az biztos: hiába a kínaiak a legnagyobb koppintók a világon, a japánokat sem kell félteni, főleg a motorkerékpár gyártásban. Csak ők egymást koppintják. A Yamaha…..
Igazi pöcsköszörűk, a szó minden értelmében: kicsi a blokkjuk, vinnyognak, büdösek, pörgetni kell őket. Az ember használhatatlan szarnak gondolná az ötvenes endurókat. Aztán, ha jobban odafigyelünk, észrevesszük, hogy nem feltétlenül gnóm törpék ezek, hanem egész testesek…..