Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egartbgdhng

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imádja Orbán Viktort, és közben azt gondolja, hogy jobb lenne, ha Európa visszavenne, hiszen itt arcoskodnak nekünk, miközben náluk verik a négereket? Ha azt hallja, "külföldi", rögtön az jut eszébe, hogy "holdudvar, szoknya, kettős mérce"? Önnek sosem…..
egartbgdhng 2012.02.14 18:26:55
Ez komoly???

Tényleg nem veszi észre senki, hogy az elmúlt száz évben a kapitalista, libsi nagytőkés társadalmak mind jól jártak, az ellenük küzdők pedig mind-mind összeomlottak (jobbára ÖNHIBÁJUKBÓL), vagy az összeomlás szélén állnak?
Nem volt elég ez az idő bebizonyítani, hogy ha nem is a legjobb, még mindig ez a leginkább jó feltalált rendszer?
Most ez a rendszer is megremeg, de miért? Mert megadták a bizalmat olyan korrupt, vagy épp hazug országoknak, mint Magyarország, vagy Görögország.

Lehet jönni az 1100 éves történelmünkkel, Trianon igazságtalanságával, de az az igazság, hogy ezt 92 évnél fiatalabbak csak a könyvekből tanulták. Semmi köze a mához.

Ma fel kell kötni a gatyót, ledobni az évtizedes láncokat és beállni a rohadt sorba, megpróbálni felépíteni azt a társadalmat, amiről tőlunk nyugatra már bebizonyosodott, hogy működik. -még ha gondokkal is küzd, találjátok ki, hogy ők, vagy mondjuk É-Korea jön-e majd ki jobban?!

És ne mondja senki, hogy ezek nem összeegyeztethetők a magyar értékrenddel -már ha létezik még egyáltalán ilyen.
Arról nem is beszélve, hogy ha belegondoltok, senkinek semmi köze a buzihoz, a drogoshoz, vagy legalábbis nem több, mint közvetve fizetni az elvonó költségeit, bár gondolom az összege éves szinten meg sem haladja a focimeccsek biztosítására elköltött összegeket.
És ha a keresztény Európánál tartunk.
A keresztény Isten úgy teremtett meg bennünket, hogy mindig új dolgokat találunk fel. Fejlődünk. Ha kiüzettünk a paradicsomból, az egyetlen út visszafele, ha körbemegyünk az úton, hátramenet nincs. A fejlődés evolúció. Az evolúció egyben társadalmi evolúció is, hisz a technikával együtt ez is fejlődik.
A jelenlegi nyugat, a keresztény európa eleddig a legfejlettebb ország, tehát ők vannak legelőbbre (Itt most meg sem említem, hogy ha igaz, nem véletlen, hogy a kiválasztott nép vezeti).
Ezek biológiai tények, fejlődnünk kell, új rendszereket kell létrehozni, ezek valakinek mindig fájnak.
Vagy mondja valaki, hogy vissza szeretne menni a feudális 1600-as évekbe! Az igazságosabb volt? Fenéket, rabszolgák, meg urak voltak.
Ebben a zsidókkal szennyezett társadalomban legalább van középút, van választás. Igaz, nem teszik a sültgalambot a szádba, tehát ha nemesnek is születtél, lecsúszhatsz, de ha lecsúszott vagy és akarsz küzdeni, bármit elérhetsz.
Csak rajtad áll. Hogy is mondják? Aki nem dolgozik, ne is egyék.

Nem a mélyszegénységről van itt szó, szerintem ez egy kommentelőt sem érint, hanem arról az alsó-középosztályról, aki leginkább hallatja a hangját ezeken a fórumokon.

Magyarok!

Felejtsétek el a pártokat, nekik csak szavazat vagytok! Felejtsétek el az ideológiákat, a szocializmustól a patrióta honvédőkig, még a Patrióta Európai Mozgalom mind-mind csak szavazatért megy! Vagy miért nincsenek politikai bírálatok a pártfinanszírozást illetően? Miért nincs megjegyzés az akármilyen mélységekig menő alvállalkozói szintekre?
Azért, mert kéz kezet most, a többi meg műbalhé.

Azt nézzétek ami van, nem azt, amit látni akartok.

Ideje felébredni, és ahhoz az Európához tartozni akarni, ami az jelenleg.