Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vass Linda (törölt)

1 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét itt vannak az átlátszó ruhák. A legtöbb lenti példánál elgondolkodtató, hogy vajon mitől tűnt jó ötletnek ezekben "villantani". Többnyire szexinek szánt, de inkább közönséges, valahol a hálóing és a függöny között elhelyezkedő darabok lettek. Gyakorlatilag azok…..
10. helyezés: Előnytelen külső Az állatvilágban általában a hím kelt a külsejével feltűnést. A hímek páváskodnak, a kakasok színes, tarka tollakat viselnek, vagy bonyolult násztáncot járnak. Nálunk ezt a nő teszi, ami jól mutatja, ki a „hím” a szó szociális…..
Vass Linda (törölt) 2012.05.21 00:20:28
@Loona: "a szexet akkor nem szeretjük, ha olyannal kell lefeküdni, akivel igazából nem akarunk, de szeretjük azért annyira, hogy nem akarjuk megbántani sem..."

És ezt így hogy? - hogy klasszikust idézzek.
Ez az irgalmas szamaritánus-szex?
Józsi bácsi féllábujjal az urnában figyelget a szomszédban, hetvenöt éves, szemén szürke hályog ücsörög unottan, keze ütemesen reszket (recskához remek!) de kurva jó ember, szeretem a kis kopasz fejét.
Úgyhogy holnap lefekszem vele!
(Ha még feldörzsölhető, mint Aladdin rozzant olajlámpája, persze csak akkor.)
Vass Linda (törölt) 2012.05.21 14:30:37
@hermetikus: Előtte succubusként kiszívhatom a nyakadból azt a drága életet? :D
Vass Linda (törölt) 2012.05.21 14:37:56
@Lis.beth: Ki marakodott?? Hol? Hol? Hadd lássam én is! :D

Vinnyogva röhögtem, magam se írhattam volna jobban.
Róbertnek szép levelet rittyentettem, (Remélem örült neki!)... másik cukorborsóval enyelegtem egy rövidet, egyszóval jól telt a nap.
Puzsér: Ideje, hogy végre azt megillető terjedelemben és szakértelemmel értekezzünk civilizációnk egyik legsúlyosabb problémájáról, a férfienergián élősködő társadalmi mételyről: a szűzkurváról. A szűzkurva nem pénzt akar, mint egy tisztességes prosti. Nem is faszt,…..
Már-már Dörner György színpadára kívánkozik az a sajátosan magyar sorstragédia, ahogy Negyela Bernadett és az Immigrants után a prügyi duó is a legjobb produkciója után kellett, hogy távozzon.      A prügyieknek még csak koncepciójuk sem volt arról, hogy mit akarnak…..
Vass Linda (törölt) 2012.05.19 19:24:02
@Vass Linda: hmmmmmm...tudom ám, hogy zsűrizel és nem érsz rá a fotelben kuporogni otthon, csak a Hitachi videómagnóról nézed majd a meccset vissza...
Csak szemtelenkedem itt veled. :)
Kigondoltam Generációs szakadék 2012.04.26 08:41:00
 Könnyen belátható, hogy a hétköznapok konfliktusainak jelentős részét az eltérő generációk együttélése és interakciói során tapasztalhatjuk. Ez így alakult ki az évezredek során, a jelenleg fennálló társadalmi berendezkedés büntetni is rendeli például a vénségek…..
Vass Linda (törölt) 2012.05.06 19:42:09
@Szabványok: Fél szavakból is...Pont erre gondoltam(tunk).
Kigondoltam Puzsér Róbert 2012.04.27 05:34:00
Vendégposzt. Szerző: Spadla z oblakovPuzsér Róbert úgy villant be a magyar áltehetségkutatás-showbusiness világába, mint egy meteor. Életét eddig elnyomott óvodásként élte, mindenről megvan a véleménye, az euthanáziától kezdve a sportembereken keresztül a köztársasági…..
Vass Linda (törölt) 2012.04.27 10:49:55
@ripők: Ripacs.
És puhány is.
Vass Linda (törölt) 2012.04.27 12:28:06
@Spadla z oblakov: Tényleg!

Alapvetően engem szórakoztat Róbert, olyan kis puha, fruttis karamella az egész koma.
Kigondoltam BMpornó 2012.04.25 00:11:00
 A fegyveres testületek mindig is ismertek voltak a szekszuális vonzódásaikról, hisz' például ki ne hallott volna már gumibottal asszonyt kielégítős rendőrviccet... Ha jobban megfigyeljük az ilyen erőszakszervezeteket (vajon miért is hívják így őket, hahaha), egy csomó…..
Vass Linda (törölt) 2012.04.27 09:34:07
@Frick László Emlékzenekar: Azaz - hogy jól értem-e, mert nagyon délelőtt van - azon élvez a nő, hogy áll a fasza X-nek, (az urának) de nem kefélheti meg őt?
És ezt így hogy?
Audrey Tautou egy szerencsétlen lúzerbe szeretett bele - legalábbis a május 10-én a mozikba kerülő NATHALIE MÁSODIK ÉLETE című francia romantikus vígjátékban. A film két rendezője, a vígjáték alapjául szolgáló regény írója, David és testvére, Stephane Foenkinos május…..
Kigondoltam Elhunyt a MEDVE 2012.04.14 06:06:00
 A MEDVE NEM JÁTÉK!Tudományos kutató(2012 – 2012)Néhány napja* elhagyott minket A MEDVE NEM JÁTÉK! (†0,2) bloggertársunk, a Kigondoltam! egyik alapítója és vezető kutatója, szuverén gondolkodó, életművész és troll, betölthetetlen űrt hagyva maga mögött a…..
Vass Linda (törölt) 2012.04.24 16:26:35
@Uzis szakáll K.O.: Egészen biztosan tobzódás van, nehéz neked ebből válogatni, nehogy valaki megsértődjön a Klarisszák között, tudom. :)
Vass Linda (törölt) 2012.04.24 16:40:06
@Frick László Emlékzenekar: Nagyon izgalmas történetek Laci. Nem is értem, mire irányulhatnak, de a patkányoktól úgy félek egy picit, nem is megyek mostanában a csatornába. Nem egy kisállat-kereskedés az!
Vass Linda (törölt) 2012.04.24 17:07:02
@Frick László Emlékzenekar: Vajon be van kapcsolva a válaszértesítőd? Ezen görcsölök most.
Ki kellett magam moderálni két kommenttel, mert néha elfelejtem, hogy tök hülye vagyok.
Kigondoltam Egymisi 2012.04.01 07:00:00
Két és fél éve történt, hogy a Rájöttem! blog kommentelői úgy gondolták, saját kutatócsoportot alkotnak, és létrehozták a Kigondoltam blogot, melynek első posztja itt: http://kigondoltam.blog.hu/2009/12/01/teszt_3803 található. Azóta sok víz lefolyt a dunán, volt, hogy be is…..
Vass Linda (törölt) 2012.04.22 09:16:33
@Frick László Emlékzenekar: Az orális fixáció (pszichológiai szakneve a szopásvágynak) csökevényesen jelenik meg az énközpontomban.
Egészen pontosan - és érzem, hogy kiábrándító leszek - nem izgat fel más nők melle. És a legtöbb esetben más férfiak farka se. Soha egy szál cigit nem szívtam el, és nem is érdekelt.
Valami enzimhiány lehet.
Nincs orális fixációm.
Tóta esetében rajongásnak nem nevezném - nem vagyok egy rajongó típus - egészen hétköznapi gondolatok gyötörtek, de csak két óra hosszára, ami nem hiszem, hogy súlyos esetnek fogható fel.
Hiányzik az internettel együtt járó modern gondolkodás belőlem, a csetszex és hasonló izgalmak nem sorozzák a gerincem ívét, ha jól belegondolok, így totál paraszt mód viselkedek és viszonyulok mindenhez itt is. Némi szellemi kihívást keresve véletlenül ráakadtam, és lábujjkörmöm megremegett, hogy ez bazmeg nem hülye. Hát van ilyen?! Létezik?!
Nem tud megújulni?
És van rá igénye a népnek, hogy ő megújuljon? Nincs. Akkor meg? Csak kiszolgálja az igényt. Mondom, hogy okos.
 Azt hittem eddig, hogy a rúdon csak a csajok pörögnek. Kemény sport ez, akrobatikus meg minden, de azért főleg a "szexis" fogalom jut az ember eszébe először a rúdtánc szó hallatán. Most, hogy láttam Steven Retchless-t (aki nem mellékesen az amerikai bajnok - habár gondolom…..
A kampányokkal kapcsolatban elsősorban a női modelleket emelik ki, pedig a férfiak is érdemelnének ugyanennyi figyelmet. A modellszakma legszexisebb férfijai a kampányfotókról néznek vissza ránk, lássuk most az öt kedvencünket!  A Givenchy hihetetlen párosa A francia márka…..
Legalábbis egy Magyarországgal foglalkozó holland online újság a Hoongarijevanddaag szerint. A cikk szerint, Schmitt volt barátnője azt állítja, hogy Schmittnek vitája volt Orbánnal, nem akart lemondani és még nyomást is gyakorolt a miniszterelnökre. A holland újság angol nyelvű…..
Vass Linda (törölt) 2012.04.04 11:10:22
@asimlis: Ez tényleg kibaszott attraktív. Az a szájtartás szokásos, vagy most sikerült összehoznia. Kicsit olyan, mintha valamit kuporgatna az ajkai között. Nem akarok belegondolni, mit.
Vass Linda (törölt) 2012.04.04 11:13:16
@Lapos Erzsi: Ne keseríts el.
Hát nem csak a Pali bá' latrinaszépségű?!
Az isten áldjon meg, azért járok ide, mert aszittem' itt végre a sárm egyesült a közéleti vérkeringés érzékeny műszerként detektorozásával. Erre tessék.
Mindig csak a csalódás.
 Amikor reggel felkeltem még nem is sejtettem, hogy ez lesz szakmai karrierem csúcsa. Ha nem is az Everest, de a Nanga Parbat. Vagy inkább a Kékes tető. Hónapokig olyan volt a világ, mintha lehúzták volna a kontrasztot, amikor megtudtam, hogy a Magyar Hírlap csak engem hagyott ki az…..
Úgy tűnik, hogy az m1-nek nem jött be az a terve, hogy a nézők a karakterek bevezetése és a történet beindulása után majd rákapnak a Marslakókra. A köztévé napi sorozatából már lement négy hét, a nézettségen ez azonban nem látszik. A Marslakóknak a teljes népesség…..
Publius Tízmillió Schmitt Pál 2012.04.03 12:10:00
Lemondott. De miért húzhatta ilyen sokáig, miért próbálta magyarázni a magyarázhatatlant, menteni a menthetetlent? Amit én látok magam körül, az az, hogy az emberek egy jelentős része csal, lop, hazudik valamilyen szinten. Ez megmutatkozhat abban, hogy bliccelnek a BKV-n, nem kérnek…..
Vass Linda (törölt) 2012.04.03 14:19:41
Nem így látom...vagy nem teljesen.
Az emberek kettős mércével mérnek és baromi álszentek. Változó, hogy melyik országban mennyire, ez az ország alapkultúrájának, alaphabitusának függvénye.

Nálunk baszottul.
Totális tagadásban vannak egyrészt, ha magukról van szó. Ami valahol érthető és természetes emberi jellemvonás, bár kurvára unalmas.

Magyarul a saját mutyijuk a szemükben megszépül és nemesül. Annak mindig, mindig valami értelme, célja, és etikailag menthető indoka van.

A másé? Na az gusztustalan.
Ez volt itt is megfigyelhető. Aljas hazudozó, lopós vén csóka - mondták felháborodottan, és minden lehetséges módon, doktori címet tömegével felvéve igyekeztek kifejezni mélységes megvetéssel vegyes felsőbbrendű erkölcsi nívójukat.

A BKV-bliccelés, az adócsalás, és bármi, amit eddig elmutyiztak, elsunnyogtak egész életük során, hirtelen a feledés jótékony homályába merült.

Egyébként kétezer éve is ez volt a szisztem, az onnan származó legnagyobb bulvárgyűjtemény, az újszövetség elég jól és plasztikusan lepötyögte. "Az vesse rá az első követ" c. epizódra gondolok.
Nem fért el a kő a zsebükben, annyira hajították. Ezen mondat elhangzásáig.

Tízmillió makulátlan országa vagyunk.
Egyébként félreértés ne essék: a vén csóka elbaszta, és az arroganciája miatt megérdemli a lesajnálást.
Csak hát...máshol se megy ez jobban.
Kapanyél Illatos ibolya 2012.04.03 08:00:00
Az első ibolyák"Ősrégi legenda szerint az ibolya a tavasz istennőjének a lábai nyomán fakadt. Egy keleti rege szerint Ádám könnyeiből származott, amikor az Úr elküldte hozzá Mihály arkangyalt, s tudtára adta, hogy megbocsátotta néki a vétkeit. Egy görög monda szerint úgy…..
Kigondoltam Valentin vakvágányon 2012.02.14 17:43:00
 Mindig is utáltam, de ez olyan elkoptatott és frázisszerű. Márpedig vagyok olyan rátarti, hogy ne fussak bele egy szövegbe, amiben beszívott zsizsikként hemzsegnek hetyke halomban a klisék. Így a Bálint nap kommercializált, ócska szívecskés-bugyuta lufis közhelygrafikonjáról…..
Vass Linda (törölt) 2012.02.14 22:53:22
@kiraaaaa: Azon tőtöttem ki a mérgemet.
Civil áldozat.
Vass Linda (törölt) 2012.02.14 22:57:44
@a soproni szűz: Imádlak.
De sose jut eszembe lófasz se mostanába'.
Vass Linda (törölt) 2012.02.14 23:59:33
@dr. Natúrblondi: Attó' azért hamarább gondoltam posztolni.
Kigondoltam Frázisok 2012.02.11 11:00:00
 Anyanyelvünk igen gazdag népi bölcsességekben, közmondásokban, szólásokban; szinte minden élethelyzetre előránthatunk valami tartalmát veszített, közhelyszerű bon-mot-t, frappánsnak tűnő kinyilatkoztatást. (Aki dakotázni kezd, azt kimoderálom a picsába. - a…..
Vass Linda (törölt) 2012.02.14 20:11:51
@Parafon: Nem is! Vagy mégis?? Ripők lenne Modor Tibi? Juj de jó, és többször beszélgetett velem, hozzám szólt!