Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ncc1701b

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budapest csodás város. Szó szerint, mert itt olyan csodák történnek, mint kevés más helyen. A gázvezetékek pont olyankor szorulnak cserére, mikor az összes városlakó visszaér a nyaralásból, elkezd megint munkába járni, meg gyerekeket iskolába szállítani. A gázvezeték tehet…..
   "Zajlik az építkezés a Duna-parton. Egy ijesztő érdekesség: ilyen vastagon töltötte ki a vízkő a csövet. Ideje volt cserélni..." - írja a kép készítője, eclipse.chaser a Flickren. Hihetetlen. Tényleg van ilyen? (via: Qtya)..
"A Dob utca díszburkolata egy hónapja készült el. Nem tartott sokáig. Pár napja javítgatják. Tüneti kezelésnek látszik, de legalább valakinek lett állandó munkája." - írta Rita és néhány képet is küldött hozzá. Pedig olyan jó lenne örülni annak, hogy új burkolatot…..
A hetiBeton stáb nem először fut bele abba,  hogy az autóskultúra hangadói tanúbizonyságát adják annak, hogy fogalmuk sincs mi az, ami történik a városban, és hogy ezeket a bizonyos történéseket milyen folyamatok is mozgatják. Ez a tájékozatlanság pedig, párosulva egy…..
ncc1701b 2012.12.21 10:27:56
Fészbúk-csatába keveredett dühös előfizetőivel a Digi, miután szó nélkül kidobta az összes Discovery csatornát a kinálatából. Naiv ügyfél kommentjét még sikerült kitörölniük, azóta azonban elárasztották az oldalukat a panaszosok. A Digi (még azt az egy nagy betűt se…..
Immár 4. napja nem tudnak hozzáférni az ügyfelek a pénzükhöz interneten keresztül az AXA Banknál. Ez már a végső kivonulás kezdete, vagy csak technikai málőr? Azért írok, hogy nehogy más is elkövesse azt a hibát amit én, hogy az AXA Banknál nyit bankszámlát. A számlát…..
Egészen bizarr történetet küldött MR, akinek állítólag a Generali visszamondta a biztosítását és visszafizette az utolsó negyedévet, amikor bejelentették, hogy pinceüzletüket elpusztította az esőzések után beömlött víz. Most megtörtént eset: érvényes szerződéssel…..
Autóépítés A halál kufárjai 2012.08.12 20:45:36
Nézem a televíziót. Rengeteg a baleset, és sajnos köztük a halálos is. Rögtön sokan ráfűznek. Bár nem bizonyítottak az okok, de mindenki a saját szemszögéből ugrik a témára. A rendőrség azonnal hatalmas erőkkel vonul fel, figyelnek mindenkit mindenhol, mindenféleképpen.…..
  Csatlakozzon a Civilek a Munkahelyi Terror ellen Közhasznú Egyesülethez! További részletekért kattintson IDE!   Tisztelt Mt!   Az én történetem is hasonló, mint amit az indexen ma olvastam, csak velem mar meg is történt a dolog.Le is írom a sztorimat:Két éve dolgozom…..
Sírva vigad posztjában danzi, mivel tényleg egyben nevetséges és szánalmas is, hogy idehaza mennyi helyen nem sikerül rendesen utat építeni. Főleg ott, ahol az aszfalt valami vassal (sín, csatornafedő, víznyelő, dilatáció, stb.) találkozik. Ezeken a pontokon idővel mindig…..
A horvát csatlakozási tárgyalások résztvevőjeként bizton állíthatom, hogy Magyarországot a jelenlegi állapotában nem vennék fel az Európai Unióba, mondta Hannes Swoboda, az Európai Parlament Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége frakciójának vezetője, aki február 10-én Budapesten…..