Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AbsolutGeist

25 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megígértek egy piros mogyoróst. Előlegbe kaptam pár kockát, de ha rájuk szavazok áprilisban, rá a Fideszre, felhatalmazva őket még négy év országlásra, és utána talán még többre is, ahogy a csövön kifér, akkor egy NAGY MOGYORÓS CSOKI üti a markom. El tudjátok képzelni?…..
„A jövő Győrben épül” –jeligére. Győrben előkerültek a renszánsz erőd maradványai. Fel lehetne újítani őket csodálatosan. De a városvezetésnek inkább a szokásos mutyipiramis kell, egy mélygarázs, ami alig valamit mutatna meg a vasbeton szerkezetbe nyomorított…..
Megérkezett a fiatal és okos srácok egy csoportja Bukarestbe.  Így kezdődött: Délelőtt Bukarestben: Bukaresti belváros mongoljárás után Megérkeztek. Aki nem áll be a sorba, így jár. Lehetne ezeket a rendőröket a magyar bajnokikra is…..
AbsolutGeist 2013.09.07 01:02:57
@teetotaler: én is szlovák szármaázsú vagyok bár nem vagyok már szlovák igaázból..mindenesetre normális jóvizonyt kívánok a szlovákokkal, de a Csehszk Kém világképe szerintem taszító. Átesett a ló túloldalára, mi ez hogy mongolozza a saját honfitársait??

Akkor is ha a seggfej szurkolókra gondol. Azok csak seggfejek.
GFG Blog Hagyomány 2013.09.02 08:17:42
  Hagyomány = 1. ~ dramaturgia: a „honnan jövök?”-nek az az értelme, hogy „hová tartok?” 2. ~ példatár: útmutató a „kik vagyunk?” kérdéséhez Példamondat: „Magyarország a szabadságharcosok földje, ma is az, és az is marad”   Van itt egy béklyó: a…..
AbsolutGeist 2013.09.06 22:55:55
@thymos: Ja. Megszüleztett az abszolút szellem, mondjuk ki.
Hazai pártok mellett számos civil szervezet is kapott támogatást a Soros-alapítványtól. Gluténérzékenyek, szervátültetett turisták és egy Alphaville emlékzenekar is az összeesküvés részesei. A Heti Válasz tényfeltáró munkájának eredményeként kiderült, hova érnek…..
GFG Blog GFG újra beszélni fog 2013.08.26 19:25:15
Van itt egy motívum: újra beszélni. Miért ne lehetne felrúgni a szabályokat? Miért ne lehetne újból kezdeni, amit már egyszer félbehagytunk? Miért ne lehetne? Mindent lehet. Ez a megjósolhatatlanság ereje. Tenni vagy mondani valami megjósolhatatlant. Ebben áll a szabadság. A…..
AbsolutGeist 2013.08.26 23:18:09
Legutóbb arról volt mindenkinek véleménye, hogy a Hallgatói Hálózat együtt tüntetett a Koppány-csoporttal, és, ahogy ilyenkor lenni szokott, mindenki mindenki véleményét előre is megírhatta volna. A magyar véleménypiac első számú vonzereje az, hogy a fogyasztót szinte soha nem…..
AbsolutGeist 2013.08.23 21:15:11
@Sweet And Full Of Grace: elfogulatlan politikus nincs, ez contradictio in adjecto.
De ettől még lehet valakinek igaza. Ilyen egyszerű.
A napokban ismét elkezdtem a nemzetről, az összetartozásról gondolkodni. Szembesültem a szokásos dologgal, azzal hogy a tradícióink, ünnepeink és szimbólumaink még mindig a napi politikai csaták tehetetlen, gúzsba kötött túszai. Ha az egyik ünnepli, a másik gyalázza. Az egyik,…..
AbsolutGeist 2013.08.21 15:09:48
@Alfax: Nem erről szól, de hagyjuk...
Miért gyűlöljük Alföldit és a liberálisokat az István, a király kapcsán? Alföldi Istvánt, a keresztény Magyarország megteremtőjét többször igen negatív színben tüntette fel. További magyarázat nem szükséges. Alföldi Koppányt, a független Magyarország harcosát…..
AbsolutGeist 2013.08.21 14:41:45
@Kandeláber: Ezt mondjuk én se értem.

Amúgy a kolléga téved mikor ezt írja:
"l. Ezzel lekurvázza az összes, lehető legtisztább vérű Árpád-házi királyunk anyját! Sőt, azt sugallja, hogy a szent magyar királyok egy kóbor rittertől származnak."
Gizella gyermekei kivétel nélkül meghaltak mielőtt továbbvihették volna István vérvonalát. Minden további Árpád Vazultól származik...:)
Kettős Mérce Gusztus 20! 2013.08.19 17:53:15
A nemzetet egyben kell tartani, hirdeti a kormányzati kommunikáció gusztus 20 megünneplésének előestjén. Ezt a mondatot harsogja Orbán Viktor, miközben haverjai épp szilánkokra tépik azt, ami az "egy nemzetből" még megmaradt. Magyarország már jó pár éve nem egy nemzet, és…..
AbsolutGeist 2013.08.20 17:25:27
@J.László: Jó hogy ilyen mélyen megértetted a cikk mondanivalóját. Kommented értékes és tanulságos.
llyen idősen mint itt a legtöbbünk, Nagy Sándor már világhódító volt, Julius Caesar meg a fejét verte a falba hogy ő még miért nem világhódító. Mi itt a KM-nél meg lettünk szólítva Bogár László által, le lettünk liberálglobálisozva. Ez is valami. Most pedig nézzünk…..
Motto: "A magyar–német kapcsolatoknak sajátos története van, és sajátos lélektana van." (O. V. 2012 nov. 9) Mikor már unalmas volt a rezsicsökkentés napsugara alatt, megjött a külpolitikai cirkusz.  Ugye a képlet a következő. Peer Steinbrück, Merkel kihívója a…..
Kettős Mérce Kik vagyunk mi? 2013.04.08 14:11:33
Minden bánat oka:  az ország nem tudta fogalmilag meghatározni önmagát. Nem tudta meghatározni hová tart, és hogyan akar odakerülni. S nemhogy az ország, de az elit egy része sem. Mit jelent a Nyugathoz tartozni? Milyen gazdaságpolitika és milyen kultúra hoz létre jóléti…..
Kettős Mérce Nem náci, oké? 2013.03.25 01:07:25
Karsai Lászlót elítélte a bíróság amiért a Jobbikot náci pártnak nevezte. Bocsánatfélét kell kérnie, és megfizeti a perköltséget. "Na ugye, zsidó." "Na, megmondtuk, zsidó!" -örömködtek a jobbikosok a neten. Így örül ugyebár az ember annak ha a bíróság kimondja róla,…..
Mit kíván a magyar nemzet? 1. pont: Kívánjuk a' sajtó szabadságát, censura eltörlését. Írta Szabó Jenő, rajzolta Lanczinger Mátyás. 2. pont: Felelős ministeriumot Buda-Pesten. Írta Szabó Jenő, rajzolta Haránt Artúr. 3. pont: Évenkinti Országgyűlést…..
AbsolutGeist 2013.03.15 11:52:12
@Bayer Antal: szerintem nagyon progresszíven de egyúttal tiszteletteljesen ábrázolja a márciusi ifjakat, nekünk is kéne már egy modern de hagyományhű nemzettudat a kvázi-vallásos, szittyázos, minden bokorban ellenséget sejtő álhazafiság helyett
Tegnap párttá alakultak a szakadár elempések. A Párbeszéd Magyarországért alakuló kongresszusán elfogadta az alapszabályukat, 13+1 pontos közpolitikai csomagjukat, megválasztották a társelnököket - Jávor Benedek és Szabó Tímea - az elnökséget - Karácsony…..
Mint köztudott, az LMP tavaly novemberi kongresszusa olyan határozatot fogadott el, amely kizárta a Lehet Más a Politika csatlakozását az Együtt 2014 választói mozgalomhoz, de felhatalmazást adott arra, hogy a párt képviselői megkezdjék a tárgyalást az együttműködés más…..
AbsolutGeist 2013.02.14 11:23:40
@OkoskaTo:rp: Talán azért maradt, mert veled ellentétben ismeri a kilépőket, és nem tart tőle hogy sokra jutnának egymagukban, főleg nem Bajnai fegyverhordozóiként.
Várnai pedig nem azért dolgozik hogy Bajnainak jó legyen.
A közvéleménykutatás persze fontos dolog, csak sajnos valószínű hogy az ország többi része nem Zugló -Zugló non coronat.
Sajnos bár az ellenzék ötöl-hatol, mint Hamlet tőrrel a kezében apja gyilkosa előtt, (mert lehet hogy az új király nem egy Fortinbras lesz, vagy visszatér zombiként Claudius) a kormány barátai között nagyobb a menés, mint a jövés. Mintha csak ugyanaz a tíz ismert ember szeretné…..
Képzeljünk el Budapest egyik legforgalmasabb rakpartján egy több hónapig tartó fotókiállítást, ahol a képeken barbibabákkal mutatják be a magyar zsidók összegyűjtését, deportálását, a magyar Ken bakaruhában gépfegyverrel a kezében erőszakolja meg a ruhájától megfosztott…..
AbsolutGeist 2013.02.11 19:37:12
@Pussy Riot: Nem holokauszt német származásúak megölése. Ennyit tudhatnál.
A bűnökkel szembe kell nézni. Így -e, azt nem tudom, valahogy igen.
Úgy vélem, konzervatívként a legkisebb politikai rosszat keresve nehéz mást választani, mint Bajnait. Szemet dörzsölve, tépelődve, fogat szíva, kezet tördelve, de mégis. Nem tűnik ugyan túl megalapozottnak ez a választás, különösen a programja híján, és egyelőre nem is…..
AbsolutGeist 2013.02.11 11:55:57
@Trompf:

Hogy mennyi eszed van azt jól mutatja a beírásod.
Szakasits unokázol mint egy megvadul Lázár. kit érdekel?

-A politikából élt Schiffer?
Ügyvéd volt. Az országrontó elit tagja? Hogyan, miképpen?
-Gyurcsánnyal közös pártja volt? Bajnainak nem???
-Az LMp-ben csak áms pártokat túlélő politikai zombik vannak? Mint pl. Osztolykán? szél? Vágó? Egyik se volt más párt tagja, te az egyedüli Mile Lajosra gondolsz.

Szavazz csak egy volt mszps-re nagy "konzervatív". mit konzerválsz? A régi szoci elitet. Gratula.
A 2012-es év slágere volt: unom a politikát. De nem úgy, ahogy az István a királyban énekli a selypítő bajor herceglány, a Gizella, hanem teli torokból, üvöltve, krákogva, és nem ritkán: piccsogva. "Inkább engem törődne!" -énekelte Gizella. Hát minket "megtörődött"…..
Az utóbbi hetekben az elkeseredett és mindenre elszánt balliberális ellenforradalmi elemek megkísérelték az ország lakosságának nyugalmát megzavarni. Útszéli, bolsevik jellegű blogbejegyzések ezreivel, lázító röplapokkal és hazug lejárató cikkekkel uszítanak a kormány és a…..