Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SanZi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pont egy hete okoskodtam itt arról, hogy a versenyautó mindig alulról felfelé építkezik, mert mindennek az alapja az, hogy a 4 kerék megfelelő felületen és megfelelő szögben érintkezzen a talajjal. De persze tévedtem. Ez ugyanis a versenymodellek építkezésének alapja. Az igazi…..
SanZi 2012.02.28 12:27:11
@Nínó Karotta: Igen, ebben igazad van. Azt elfelejtettem írni, hogy TéZének volt egy minta darabja, amiről "csak" másolni kellett. Az pedig valóban igaz, hogy ez egy teljesen egyedi darab lenne, ami vagy jól működi, vagy nem.
Az elmúlt hét nem hozott jelentős előrelépést, de fontos apróságok történtek. Némelyik jó irányba. Múlt héten ott hagytuk abba, hogy megvannak a végső koordináták, lehet futóművet, majd arra motort, közéjük pedig vázat építeni. A hét örömhíre az, hogy Zoli…..
SanZi 2012.02.14 13:13:48
@LA_harper:

Kérdésedre a válasz kb. 5-ször le lett írva. Méghozzá az, hogy nem a végeredmény a fontos, hanem az oda vezető út és amit ez alatt lehet tanulni a dologból. Ez egy hobbi. Olyan mintha egy vadásznak azt mondanád, hogy minek költ 3 millát felszerelésre, mikor egy jó vadpörköltöt bármelyik étteremben meg lehet venni 3000 ft-ért.
SanZi 2012.02.15 07:40:26
@Nínó Karotta: Köszi a választ. Nem gondoltam volna, de elhiszem. Kíváncsian várom a továbbiakat!