Regisztráció Blogot indítok
Adatok
körökör

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyereséggel zárták a hazai hitelintézetek a tavalyi évet, a bankrendszer jó állapotban van – olvasható a kormányzati hangulatjelentésben, ám a bankok ebből mit sem éreznek. Az ő eredményszámaik ugyanis nem a pozitív, hanem a negatív tartományban vannak, és bár próbálják…..
Meg persze saját magának. Botrány lett volna, ha lemarad Londonról. Komoly fejtörést okoz, ha megpróbálunk arra válaszolni, melyik sportág olimpiai kvalifikációs rendszere a legidiótább, de a torna rendre ott szerepel a kétes értékű címre legesélyesebb jelöltek között. A…..
Az olimpiai és világbajnok Usain Bolt nem bírta elviselni azt a terhet, hogy csak ő nyerheti formája alapján a 100 méteres síkfutást a tegui vb-n, és érthetetlenül kiugrott, szégyenében magára húzta pólóját. Hiányában a szintén jamaikai Yohan Blake lett a világbajnok. ..
A német kajakos hölgyek "tiszteletére" rossz dalverziót játszottak le a szervezők. Hatalmas a botrány. A német Anne Knorr és Deborah Niche valószínűleg egy életre megtanulta Szeged nevét, de talán…..
körökör 2011.08.20 11:11:01
@Grrr: Na ez a jó kérdés.Ezt a sosem hallott kórusos változatot honnan a francból szerezték? Biztos összeszövetkezett a bundesztréner meg a szervező bizottság akárkije.
körökör 2011.08.20 11:20:57
@Boli: Mi van akkor,ha a német kenu szövetség illetékesének fingja sincs,hogy mi a hivatalos német himnusz? A jelek szerint ugyanis ez a helyzet.
körökör 2011.08.20 12:01:09
@Asztalos Gábor 2: Akkor a szervezőbizottságnak jár egy német kitüntetés.
Nem vagyunk kockázati szakemberek, banki kérdésekben sem vagyunk túlságosan otthon, de devizahitelesként azért mégis lenne néhány felvetésem amivel lehetne javítani a helyzetünkön és a nálam nagyobb szakértők meg talán elmondják, miért nincs igazam... Szerencsére egyre több…..
körökör 2011.08.19 16:45:20
@flash1094: ez nem csak a bankok esetében van így. Mindent szállítsunk kamionnal, a kamion gyártók, cégek stb. rühösre szedik magukat.Az állam meg építsen utakat,meg fizesse a vasutak veszteségét.
Svájc tegnap több bejelentést is tett, csak hogy gyengítse a devizáját. A bejelentések hatására a svájci frank 120 forint alá zuhanhat. Még a Svájcban gyártott Rolexek sem eredetiek. A Rolex gyár is csak kamukat gyárt, amiket onnan lehet felismerni, hogy 120 évente késnek 3…..
Milyen autóval vagy órával, milyen ruhában szabad megjelenni az amerikai milliárdosoknak egy-egy nagyobb társasági eseményen? Hol és mivel szabad nyaralni, ha a fárasztó hétköznapok után némi kikapcsolódásra vágynak a felső tízezer tagjai? Abban az esetben, ha még kezdő burzsuj…..
körökör 2011.07.28 18:55:30
Orbán Viktor Schiffer András azon kérdésére, hogy ismeri-e Kínát, azt válaszolta járt Sanghajban és meglátogatott egy református templomot, így ismeri a helyi keresztények helyzetét. Orbán azt is mondta, hogy véleménynyilvánításra van lehetőség, a hétvégén is volt, viszont…..
körökör 2011.06.27 19:01:29
@weisz manfréd huba: persze,mert akkora ütemben nő a vásárlóerő,hogy a cégek annyiért adják termékeiket,amennyiért akarják.
körökör 2011.06.27 19:17:30
@parrararam!: szerinted?A zelempé is Kínát támogatta a pólók megvásárlásával.Elárulták a tibetiek ügyét.
Elkészült Budapest első tökéletes biciklis útja, ahol egy dolgot rontottak csak el, de azt is kijavítják. A sávért évek óta küzdenek a civilek, mondván, az ott elhaladó napi közel kétezer biciklista már megérdemli, hogy ne az autók közt vagy a járdán kelljen szlalomoznia. ..
Subba Reptéri lehúzás 2011.05.11 16:37:00
Jó szájízzel érkezz, vagy hagyd el kishazánkat! Lehet ennél jobban bemutatni Magyarországot?Számla a reptéri Leroy étteremből: Egyé ezeröccázé bundáskenyeret, és fizess még egyszer annyit a felszolgálásért! Reakció az étterem vezetőjétől:És egy EPIC Handrástól…..
Két lényeges dolgot előre leszögeznék:Egyáltalán nem vagyok egy harcias környezetvédő. Néha kifejezetten idegesít, hogy a természetért aggódók gyakorlatilag mindenhol megjelennek, ahol megneszelik, hogy valami épülni fog. (Erőmű, autópálya, híd, kerti wc, sarki gyros-os,…..
Pilu FUCK THE POLICE! 2009.12.18 14:15:00
 Miért nem lepődünk meg az alábbi képsorok láttán? Tán’ csak nem emlékeztet a 2006-os pesti történésekre? A jelek szerint az emberi mivoltából való kivetkőzés nem a magyar rendőr sajátja, a dán kollégáik éppen olyan barmok, mint a mieink. Egysejtű, írástudatlan…..
Vagyis majdnem. Még hátra van Cseh László 400 m vegyes döntője, ahová a második legjobb idővel került be. Hátha...De a vizes vb-nek lassan vége. Elég jól zárunk, reméljük még szépítünk is egy kicsit. Persze lehetne fanyalogni, hogy "csak" egy aranyérem, de végre föl…..
Budapesttel az utóbbi időben egyre több problémája van az itt élők egy részének. Minden nyáron dübörög a Sziget, egyesek este 10 után szórakozni merészelnek a belvárosban, egyre több utcát bontanak fel hogy aztán átadják őket a rohadék bringásoknak és a gyalogosoknak,…..
Magyaridióta A döglött ló 2009.06.11 14:55:00
Olvasgatom a politikai tárgyú blogokat, néha elolvasok egy-egy címlapot a jobboldali pártsajtóból, és egyre inkább az az érzésem, hogy nem jókedvűek a fiúk. Pontosabban elégedetlenek, nem örülnek felszabadultan és egy kicsit bosszúsak is. Aki élt már át úgy orgazmust, hogy a…..
Érdekes tüntire készül ma a Fidesz, annak is  nő- és babakocsitagozata, a fakanalas Pelczné vezetésével. Szerintük ugyanis népellenesek a megszorítások, a családokat veszélyeztetik a tervezett intézkedések, ráadásul a demográfiai katasztrófát is mélyítik. Arról, hogy…..
Miért van az, hogy amikor egy bankautomata beszippant egy kártyát, nem automatikusan a tulajdonos nevére postázzák (címe ugye van a rendszerben), hanem megeszik? Az MKB egy nyilván egyszerűen pótolható külföldi kártya láttán reflexből darabolt volna, de egy teljesen kamu fax…..
körökör 2009.05.05 17:57:18
@Frucsasz: ez így igaz elejétől a végéig. Egyébként a bankkártyák hátoldalán rajta van,hogy az kizárólag a bank tulajdona.Egyszer nagyon rég találtam egy MKB bankkártyát leadtam és kaptam érte húsz dollárt és meg is köszönték. Tényleg rég volt.
Magyarország kiesett az A csoportból. A dánok elleni meccsen egy jó, egy közepes és egy rossz harmadunk volt, sorsunkat Vas János ötperces kiállítása pecsételte meg. Jövőre a divízió 1-ben folytatjuk. Az utolsó helyen bukunk lejjebb, így a számítások szerint Szlovénia,…..
Most olvasom, hogy "Interneten elérhető, szocialista és szabad demokrata korrupciógyanús ügyekkel foglalkozó "lexikont", indított a Fidesz , korrupedia.hu címmel, amely csütörtöktől hozzáférhető." Az oldal dizájnban próbál igazodni a wikipediához, a tartalmat…..
w A dublőrök éjszakája 2008.05.22 06:00:00
Re: A KDNP-ből csinálhat Orbán saját ellenzéketÚristen, győztünk! 1990-ben állítólag így vette tudomásul Antall József, hogy az MDF megnyerte a választást. Nem volt a tarsolyukban semmiféle program - nem is csoda, hogy magát a tarsolyt kezdték lobogtatni identitásképzőként,…..
 A Magyar Nemzet ma előállt a tegnapelőtt megszellőztetett politikai motivációjú magánnyomozói akció megbízójával: a lap bizonyítékai szerint Keller László, a Pénzügyminisztérium jelenlegi államtitkára állt az Orbán Viktor, Kalmár István és Simicska Lajos ellen…..
Kár lenne most kénsavval esni a fiainknak és gyászjelentést adni a csapat sírja mellől, de egy két Spencer-t azért kiosztanánk, csak úgy frissítőleg. Szintén képmutatás számonkérni a kapitányon, hogy hol vannak a posztonkénti erős vetélytársak, mert ez maximum a balszellőre…..
w Az új tulajdonos 2008.03.27 08:00:00
Ez a topik az itt nyüzsgő tőzsdecápák, -pontyok és -teknősök eszmecseréjének helye. Tippek, jóslatok, eeekkora shortot fogtam!, satöbbi.Mint ismeretes, Gyurcsány Ferenc azt találta ki, hogy részvényhez juttatja a magyar lakosságot, mire az gyorsan bepolgárosodik, felismeri a…..
killtheradical Bayer rabbi 2008.03.26 08:00:00
Sose gondoltam volna, hogy Bayer Zsolttól valaha is el fogok valamit olvasni. Pláne, hogy megpróbálom végiggondolni, amit összeír. De hajrá. Van ugye most ez a tiltakozás. Hogy Széles Gábor határolódjon el Bayer Zsolttól (én személy szerint jobban örülnék, ha Széles Gábor a…..