Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mi0

0 bejegyzést írt és 122 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rohadt kunyhó Két baleset 2023.10.04 13:10:44
 - Úgy kezdődik, hogy elhiszed magadról, hogy jó vagy. - kezd bele Krisztián a történetbe, ami miatt még mindíg remeg a keze és nagyon hiányzik neki egy váll, amibe belefúrhatná az arcát - Megoldasz egy csomó rizikós helyzetet, csuklóból veszel olyan akadályokat, ahol mások megtorpannak. Gyorsabb…..
Legújabb filmes listánkban igyekeztünk a családi viszonyok legszínesebb skáláját körbejárni örökzöld klasszikusokkal és modern alkotásokkal. A mondás szerint a barátaidat megválaszthatod, a családtagjaidat nem. Ha szerencsénk van, szerető, védőhálóként működő családba születünk. Ha nem, akkor mi…..
Az Apple TV+ és a Disney+ novemberi indulása után a WarnerMedia is elindítja a minden brandjét egyesítő streaming szolgáltatást, HBO Max néven, benne többek között HBO, DC, Cartoon Network, Adult Swim, Boomerang és TBS címekkel. A hivatalos közlemény szerint 2020 májusában tervezi az amerikai piacon…..
Mi0 2019.10.31 08:14:35
@a windows egy szemét:
A helyes megfejtés 7,5 óra. Megnéztem a tv műsort, és ennyit sugározza minden hétköznap az Agymenőket a Comedy Central. Napi 15 részt ad le.
Ez azt jelenti, hogy 20 napos ciklusonként adják le a teljes sorozatot, mind a 12 évadot az elejétől a végéig, aztán kezdik szépen elölről.
De gondolom felmérték és erre van igény...
A Gazdasági Versenyhivatal boldogan jelentette be ma: negyedmilliárd forint kompenzációt fizet utasainak a Wizz Air. Kiknek? Ott hagyott, el nem szállított utasoknak, vagy egyéb módon komoly kárt szenvedetteknek? Túrót. A Wizz Flex szolgáltatás szegény károsultjainak. A bejelentés röviden:  A…..
Az amerikai nézők már elbúcsúztatták az itthon Agymenők címen forgalmazott sorozatot, a Comedy Central pedig ma este fogja, stílusosan, tegyük hozzá gyorsan, hiszen ma reggel nyolctól este fél 11-ig csak erről a sorozatról szól a csatorna. Reggel nyolctól régebbi részek ismétlésével hangolnak, majd…..
  Eszter igazán csodálatra méltó önuralommal vette tudomásul a tényeket, és a körülményekhez képest lenyűgözően szűkszavú és higgadt levélben mesélte el mi történt vele: vett egy szájzuhanyt, amiről kiderült, hogy használt. Nem, nem a piacon vette, hanem az egyik legnagyobb drogérialánc egyik budai…..
Mi0 2019.04.30 16:07:29
@Snagal: "a rózsman logisztikája véletlen az új árukkal összekeverte a visszárut és így visszakerült a körforgásba a kolbászszagú szájzuhany"
De véletlenül pont ugyanabba a boltjukba, harmadszor? :)
A világ legbiztonságosabb autóinak listáit általában nem a járművek megbízható működése, hanem a töréstesztek eredményei illetve mostanában egyre inkább a balesetelkerülő-rendszerek hatékonysági vizsgálatai alapján állítják össze. Ettől függetlenül persze egy ezeken a rangsorokon rendre előkelő…..
Mi0 2019.02.21 14:58:10
@a szürkebarát ötven árnyalata: A termékfelelősségnek is van időbeni korlátja, 10 év (egy EU irányelv alapján minden EU tagállamban), le is írták a tanácsadók a válaszban. Szerintem a veszélyes üzemi felelősségre gondolsz, annak nincs, de igazából nincs is jelentősége mert egyik sem merült itt fel, csak szép csendben leégett a kis (inkább nagy) kocsi.
Régóta tudjuk, hogy a fapados légitársaságok végtelen kreativitással találnak újabb és újabb lehetőségeket arra, hogy pénzt húzzanak le az utasoktól. Ezek sorába remekül illeszkedik a Wizz Air újítása: a reptéren vásárolható check-in előremenős jegy, amiben persze nem a pénzért gyorsabb sorba…..
Mi0 2018.11.15 09:30:23
@nyúúúlacska:
Király jótanácsok, csak az van hogy nem mindenki évente egyszer repül kicsymmel Tenerifére, hanem vannak akinek például a munkájához tartozik és hetente kell repülniük valahova (anyavállalat/kirendeltségek/beruházási helyszínek stb). A nagyobb cégeknél nem te veszed magadnak a jegyet hanem szerződött utazásszervezők, nem dönthetsz hogy mivel repülsz. Akinek ugyanilyen a melója csak kis cégnél/szabadúszóként, annak pedig nem évente egyszer kell rádobnia a pluszpénzt „végül is megérdemeljük, menjünk már kényelmesen kicsym” felkiáltással, hanem 2-300 rugót jelenthet havonta, több milliót évente - még egyszer mondom, munkaköltségként, amivel ugye a saját fizuját, a magánéletében elkölthető pénzt csökkentené. Ebbe is gondoljatok már bele, csekonicsok.
Újabb idegesítő gázsiegyenlőtlenségről jött infó, ráadásul most egy olyanról ami teljesen védhetetlen: Claire Foy színésznő, aki a Netflix The Crown című sorozatában két évadon át alakította II. Erzsébet királynőt, és volt abszolút főszereplője a szériának, kevesebb fizetésért dolgozott, mint a…..
Megvannak A Dal döntősei:  Süle Zsolt, Heincz Gábor Biga, Dánielfy Gergely, Leander Kills, AWS, YesYes, Király Viktor és  Horváth Tamás képviselhet majd minket a következő dzsemborin. A kakukktojás persze a YesYes, az X-faktorban feltűnt Szabó Ádám és zenekara, akik plágiumgyanúba…..
Véleményem szerint egyes „időjósdák” időnként túl „laza csuklóval” adnak ki egy-egy "jóslatot". Mint pl. a hentes, mikor a mérlegre dobja a "saccométer" alapján imént levágott húsdarabot… A február 5-ei posztban a Széljárás.hu által a február 7-ei legmagasabb hőmérsékletre egymás utáni napokon…..
Mi0 2018.02.08 14:21:42
@Terézágyú: Én is csatlakoznék az előttem szólókhoz, lehet hogy furán néz ki de legalább nem próbálják kozmetikázni hanem férfimódra viselkednek és bevállalják a mellélövést is, ez mostanában annyira ritka bármiben és én pl. értékelem. De amúgy ezek általában nem egy mondatban vannak úgyhogy ennyire idiótán azért nem néz ki hanem külön csekkolhatod általában már a nyitólapon az előrejelzést és a pillanatnyi időt is.

Amúgy pl szintén jelezném a témához hogy a mai nap (8-a csütörtök) du- 2-kor tartunk pl az Időkép által aktuálisan jósolt csapadékmennyiség három-négyszeresénél Budapesten, ez szintén egy kisebb kapufának tekinthető, de persze tudom hogy Budapest nagy és Kőbányán egyesek a zuhany alatt még többet mértek, a Széchenyi fürdő hátmasszírozó vízsugarai alatt elhelyezett mérőműszerekről nem is beszélve :)
A dominancia annyira az életünk, szociális, társas kapcsolataink természetes velejárója, hogy észre sem vesszük jelenlétét. Ugyanakkor, ha készítenénk magunknak egy listát a környezetünkben lévő emberekről – barátokat, családtagokat, munkatársakat belevonva -, és összeírnánk, hogy kivel milyen…..
Mi0 2018.01.17 11:20:39
@Womb Raider: Egyetértek és szerintem kizárólag a párkapcsolaton belüli kontextusban értelmezhető a dominancia és alárendeltség. Az emberi társadalom túl bonyolult, többszörösen rétegzett és keresztrétegzett ahhoz hogy a hasonló, farkasfalkákra jellemző etológiai fogalmakat ráhúzhassuk; nincsenek „domináns hímek” az embereknél. Aki domináns alfahím a romkocsmában az az valószínűleg nem lesz az a Tudományos Akadémián, aki a Tudományos Akadémián domináns az nem lesz az a konditeremben, és aki alfahím a konditeremben az nem lesz az a romkocsmában. Úgyhogy ha mutat valaki egy „domináns hímet”, kapásból felsorolok 128 szituációt ahol ez totálisan megdől.
A politikai reklámokkal most nem foglalkozunk, hiszen az nem is reklám, hanem propaganda. Személy szerint nem kedvelem a Sorost, de mumusként való ábrázolásával kissé túllőttek a célon. (Csodálom, hogy a remek üzletember hírében álló Soros nem vette észre a piaci rést, mivel - másik hazánk Ámerikába…..
Mi0 2017.12.07 14:19:07
@FlybyWire: Azon lehet ám másnap igazán jó minőségben elolvasni a sporteredményeket :)
Mit tehettem mást, mint a beteg törölközőivel, wc papírral, csapvízzel összetakarítottam. Majd értesítettem a hozzátartozókat, hogy a délutáni látogatáskor hozzanak feltétlenül tiszta törölközőket. Tisztelt Praxis!   Mai napon látogatóba érkeztem daganatos betegségben szenvedő barátomhoz. Szegény…..
(Ez az az időszak, amikor én is kint voltam a forgatáson, csak hogy fényezzek egy 126 kilós majmot is menten, amit láttam, azt itt írtam meg.) Namármost. Én nagyon ellene vagyok az olyan "fordulatoknak", hogy két játékos csak úgy kapjon egy bödön pálmaolajjal kevert ételízesítőt, amit két komponens…..
Először vádoltak meg emberöléssel egy kerékpárost az Egyesült Királyságban. Charlie Alliston tavaly februárban ütött el Londonban egy nőt, aki később belehalt fejsérüléseibe. A biciklist most bűnösnek találták, de nem emberölés bűntettében. Charlie Alliston (Fotó: PA)..
Az emberek jelentős része azért kezd el sportolni, mert elégedetlen az alakjával. Közülük is a legtöbben vélt, vagy valós túlsúlyuktól szeretnének megszabadulni. Szinte minden héten látok egy-két új arcot a teremben, akik zavartan izzadnak valamelyik kardió gépen. A többség odáig jut el…..
Mi0 2017.08.02 11:36:56
@Treff Bubi: Azért mindenki különböző okból és szituációban esik be először a konditerembe, én pl 10 év versenysport múlttal (vívás) mentem le mert miután abbahagytam, hiányzott a mozgás az egyetemen, és kicsit vicces volt amikor látták a kondis arcok hogy először vagyok és abszolút segítő szándékkal elkezdtek magyarázni a bemelegítés meg nyújtás fontosságáról. Persze megköszöntem udvariasan, de azért picit furcsa lett volna ha kezdetnek némi futásra köteleznek két hónapig :)
Nagyot megy az Interneten a fenti videó. Csak éppen egyetlen egy dologról feledkezik meg mindenki: A probléma nem egyedi. És várható volt, és sajnos az a várható, hogy még több lesz. Még több lesz, hiszen nem ok nélkül történt ez. ..
Mi0 2017.07.24 11:21:18
@wmiki: Érdekes hogy beszart szegény, egy lánnyal szemben még baromi bátor volt.
2012-ben a National Geographic Életre szóló utazások című könyvében a világ tíz legszebb villamosvonala közé válogatta és a hetedik helyre rangsorolta a kettes villamost. Nem véletlenül. Ezen a vonalon tárul elénk ugyanis a legcsodálatosabb panoráma a Duna-partra és a Budai építészeti műremekeire,…..