Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alexbanks

4 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az „Előhívás – utóirat” novellapályázat nyertes pályaműveiből elkészült az azonos című antológia, amelyet 2013. május 31-én mutattunk be a budapesti Centrál Kávéházban. Az eseményen az is kiderült, a szakmai zsűri mely öt novellát ítélte a legjobbak közül is a…..
A szerzői kiadásban közreműködő kiadók azt ígérik, foglalkoznak a marketinggel, a könyved eladásával, sikerével. De nem fognak. Neked kell – az értékesítés megszervezése mellett – a szerzői kiadás más előnyeit keresned. Segítünk eligazodni az előnyök és hátrányok…..
Hát szabad egy könyvbe tollal beleírni?! Bocsánatos, ha azt a szerző teszi. Lássuk, milyen a tökéletes dedikálás. A dedikálás (szótári jelentése szerint ajánlás) a könyvbemutatók, könyvhetek és könyv­vásárok fontos programpontja. Ilyenkor rajongók és gyűjtők hosszú…..
alexbanks 2012.10.31 12:03:59
alexbanks 2012.10.31 13:08:18
:)
Tudjuk: a jó borító fél siker. Talán kicsit több is. A lakberendezési és lifestyle magazinok kávézóasztalkái tele vannak szebbnél szebb példányokkal. A külső persze nem minden — ahogy a kiadás minden fázisában, itt is számolnunk kell adottságokkal és kötelezettségekkel. A…..
Néhány napja elmentünk megnézni a Lord of the Dance-et a liverpooli Empire színházban. A színház maga elég kicsi, de ízlésesen kidekorált, sok vörös bársony függönnyel, amelyek a színpad mellett és afölött lógnak, arany színű festésekkel a falakon és a plafonon. A színpad…..
Sziasztok, olvasók! Sajnos nem minden megy úgy, ahogy az ember azt akarja, Főleg nekem szokott sok problémám lenni akkor, amikor nagyon akarok valamit, különösen akkor, ha arról a dologról amúgy azt képzelem, hogy se perc alatt, könnyen meg lehet csinálni.   Az egyik bajom, hogy…..
 Néhány napja elhunyt az egyik munkatársunk. Kedveltem őt, ha nem is ismertem annyira, és sajnáltam, amikor meghallottam a hírt. Az az apropója, hogy megemlítem ezt a dolgot, hogy a cég, ahol dolgozunk, a munkatárs halálakor adomány gyűjtésbe kezdett, és az ebből befolyó…..
Én nem ünnepelem a Valentin-napot. Sem a barátom. A munkahelyemen ma az egyik munkatársam megállított, mielőtt elkezdtük volna a munkát, és azt kérdezte tőlem: "Kaptál rózsát tőle?" (Ismeri a barátomat.) Mielőtt válaszolhattam volna neki, tovább kérdezett: "És…..