Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balage_81 reloaded (törölt)

0 bejegyzést írt és 2810 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy David Blaine nevű illuzionista/bűvészember, aki a David Coperfield-i értelemben vett, leginkább parasztvakításnak tekinthető (átmentem a Nagy Falon, baszki) varázslás helyett olyan minimál, mégis eszementen szórakoztató és lenyűgöző trükkökkel/mutatványokkal…..
balage_81 reloaded (törölt) 2013.11.22 19:46:33
@symor: @spontan: szerintem ott a trükk, hogy alulról felnyomja az összetekert kártyát a bal középső ujjával a gyümibe. aztán mindegy is, melyiket választja ford. a többi, hogy melyikre gondolt és miért pont az nincs ott, na ezt nem tudom, hogy csinálta
Nem tudom, tényleg nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek ezen a Doboz-ügyön. Mikor először olvastam, csak nevettem rajta, hiszen a sztori lényege, hogy a lelkes kis aktivista fiúcska a női egyenjogúság élharcosaként…..
Reckl Amál blogja Őstehetségek 2013.11.21 08:42:50
Még a Nagy Összefogás az Együtt 2014 - PM-mel sem biztos teljesen, de egy fix pont már van: Horváth Csaba lesz jövőre az MSZP főpolgármester-jelöltje. A szekfűs bukta újabb kiváló receptje ez. Ki szavazna Horváth Csabára? Miért is tenne bárki ilyet önszántából? Vagy, ha…..
balage_81 reloaded (törölt) 2013.11.22 00:21:05
@Republic Forever!: üvöltöttük mi demokraták!! na hagyjál már ezzel a szar dumával. volt a szociknak 8 évük kormányozni. az szdsz-nek, bauernek is. sikeresen csináltak egy vállalhatatlan gazdaságpolitikát, egy segélyen tartó, értelmetlen kisebbségpolitikát, felhozták a jobbikot. kezdek rájönni, hogy ti szockók ugyanolyanok vagytok, mint a fideszesek
balage_81 reloaded (törölt) 2013.11.22 00:53:45
@Republic Forever!: mindkét kommentre egyszerű a válasz és már le is írtam. itt egyetlen pártban volt meg a kohézió, hogy reformokat egymás megbuktatása nélkül végig csinál és az a fidesz volt. ennyike.
balage_81 reloaded (törölt) 2013.11.22 11:15:30
@Republic Forever!: én meg tudod nem fogok két szar közül választani. és hogy változott-e az mszp, arra pontosan ez a téma a legjobb válasz: horvát csaba. megint mi a fontos? pozícióba a saját elvtársakat. tudás, felkészültség nem számít. és igen, szerintem az életszínvonal-emelkedés fontos az országnak. nem nekem, mert én minden kormány alatt jól élek, hanem a több millió szegénynek. cserébe elnézem, ha néhány liberális jogvédő minden bűnöző pofonvágása után rasszizmust kiabál - nem érdekel. ellenben arról meg te hallgatsz, hogy micsoda jogállamiság volt itt az mszp idején. mert ugye nem voltak lenyúlt autópálya-milliárdok és véletlenül sem osztották le a háttérben pont a fidesszel a neo-class fm frekvenciákat? az volt aztán a jogállamiság, amikor 2006-ban visszatartották a költségvetési adatokat, nehogy befolyásolják a választókat, ugye? majd felfogod egyszer te is, hogy két szart nem teszünk patikamérlegre és nem méricskélünk, hogy melyik szállta meg a köztévét és melyiké a legfőbb ügyész. egyszerűen ez vezet oda, hogy lefele megy a színvonal és mindenki elnézi a saját pártja mocskát.

na baszod, ugyanolyan élvezet téged szívatni, mint a hülye fideszeseket.
A POLGÁRI KONZERVATÍV PÁRT FELHÍVÁSA KÜLFÖLDÖN ÉLŐ MAGYAROKHOZ Honfitársaink! A PKP által nem egészen egy napja kiadott és az Ez a Mi Hazánk FB oldalán, illetve itt egy poszttal lejjebb is megtalálható állásfoglalásban felhívtuk a magyar kormányt a kormányzati rendszer…..
"A vizsgált ellenzéki mozgalmak követői bizalmatlanok a „hivatalos” információs csatornák iránt, és alternatív tájékozódási forrásokat keresnek. A válaszadók mindössze 7 százaléka bízik a televízióban és 19 százaléka a nyomtatott sajtóban, ami jelentősen elmarad az…..
balage_81 reloaded (törölt) 2013.11.20 22:30:58
@Blogger Géza: jó rendben, egy utolsó rúgás a hülye fejedbe, aztán kész.

www.hirado.hu/Hirek/2012/06/05/14/Chikan_Magyarorszag_a_lassu_lecsuszas_allapotaba_kerult.aspx

"ecessziós spirálba került Magyarország, idén biztosan nem lesz növekedés, a jövő év pedig bizonytalan - mondta Kupa Mihály, aki szerint talán még nagyobb baj, hogy lefagyott a pénzügyi közvetítői rendszer. Az Antall-kormány pénzügyminisztere a jelenlegi kormány kiszámíthatatlan pénzügyi politikáját kritizálta, sürgetve a bankadó azonnali megszüntetését. "

biztos matolcsyt kéne kérdezni, bazmeg, te vagy a fideszesek legundorítóbbja, pedig erős a verseny. a hivatásos pornó is érdekel, vagy önkéntes szopógép vagy géza?
balage_81 reloaded (törölt) 2013.11.21 10:55:02
@Blogger Géza: szerintem is kétféle csoport van. az egyik nem beszél mellé, a másik folyamatosan csak arra reagál, ami neki tetszik. igen, gyurcsány vezette be. és nem esett vissza miatta a hitelezés. azért is kell 1,5 évvel ezelőtti idézetekkel jönni, mert 2012-ről kezdtünk el beszélni. és kupa is idézve lett. plusz visszaesett a hitelezés, ez tény. na ennyit érnek a te szellemi képességeid.
balage_81 reloaded (törölt) 2013.11.21 10:58:53
@Blogger Géza: egy kormányzati nyilatkozat, ami megint biztosan nem neked mond ellent

ado.hu/rovatok/ado/lemondanak-a-bankado-egy-reszerol

"A hitelezés beindítása érdekében adókedvezményeket adna a kormány – nyilatkozta Pleschinger Gyula, a Nemzetgazdasági Minisztérium adó- és pénzügyekért felelős államtitkára a portfolio.hu-nak."

na akkor már csak arra válaszolj, ha nem a bankadó miatt csökkent a hitelezés, akkor miért akarnak pont az adóból csökkenteni, hogy mégis hitelezzenek a bankok? ne pofázz mellé, ahogy mindig, csak szépen válaszolj, hátha jót röhögünk még rajtad, akik a fórumon maradtunk:)
Na ez ciki. A finoman szólva kormányközeli Századvég egyik munkatársa kiadott egy tanulmányt, ami (tessék megkapaszkodni) az igazságot írja le az egykulcsos adó hatásairól. Vagyis hogy az kizárólag a leggazdagabb rétegnek kedvezett, miközben mindenki más rosszul járt vele. Csak…..
Érdekes fordulatot vett az MSZP "hoztam is ajándékot meg nem is" trükközése a NAV-vizsgálóbizottság támogatásával kapcsolatban. Megszavazzák, részt is vesznek benne - de alá nem írják, tehát az egész mégsem ér egy fabatkát sem. Ezt persze nem rest a velük még egyáltalán…..
balage_81 reloaded (törölt) 2013.11.15 20:33:10
@William Blake: " hogy a nokiás és whiskysdoboz is hazugságnak bizonyult," - tehát az mszp alatt nem is volt korrupció ugye? gyurcsány pártfinanszírozási javaslatát pl azért meszelték el a fidesszel együtt. okos gyerek vagy te, gyere sokat a vincentre!
balage_81 reloaded (törölt) 2013.11.16 00:07:43
@ob.szerver: tegyük hozzá, a szavazók se - mármint a balosok. letojták őt bajnai megjelenése és gyurcsány megerősödése előtt is. azért az beszédes, hogy egy ilyen kormány mellett érdemben nem tudta erősíteni a szocialista pártot, hiába kiabálta mindenki, hogy itt már nem segít, ha lecserél pár régi arcot (és ez is csak mostanra sikerült, amikor kiderült a lista).

alapvetően pont az a szavazók inaktivitásának az oka, hogy a 24 évből van elegük és nem orbánra fognak szavazni, hanem egyszerűen nem mennek el az ellenzékre. és ezt nem fogja fel mesterházy, hogy ha ez így lesz, cseszheti a szavazóit, meg hogy övé a legnagyobb ellenzéki párt. '18-ra pedig regisztráció és még kihaló több tíz- vagy százezer mszp-szavazó, vagyis ha most nem egy nyertes koala tagja, akkor soha. más kérdés, hogy neki is a megélhetés a fontos, igen, ennyit ér havi pár százezer forint, ez a legszomorúbb.
balage_81 reloaded (törölt) 2013.11.16 00:09:52
@vakapad: jut eszembe, mesterházy és szanyi, a két gigász remekül megtalálta a felelősöket mindenre: a liberálisok. most direkt nem hallgatnak a "liberális" sajtóra, mert az nem szereti őket. na ez hótziher, hogy a pokolba vezet, ez butaság és önzés egyszerre. bajnai és gyurcsány össze kell, hogy álljon és meg kell győzniük pár erős mszp-tagot, hogy jó kis államtitkári posztokért cserébe buktassák meg mesterházyt azonnal. az mszp vállalkozói bázisa sem bír már el még 4 évet munka nélkül, márpedig mesterházyval ellenzékiség jön örökre.
Hoffmann Tamás, Újbuda fideszes polgármestere értesül MSZP-s elődje ítéletéről, és reagál. Update: Ha már ilyen jót lájkolt, Hoffmannt pártja a hivatalos reakcióval is megbízta. Ennek lényege, hogy "a baloldal összezár a korrupt Molnár Gyula mögött", hiszen hiába…..
A gourmandok kedvéért itt a részletes recept is: összepépesítünk egy kis bőrkét, porcot, nyesedéket, szirszart, foszfátot, nitritet meg vizet, és máris kész a virsli: Ízlés szerint tálaljuk...
balage_81 reloaded (törölt) 2013.11.07 18:25:56
@biorobot (gyönyörű metálkék): a libsik drogoznak. evés helyett is. virslit a rendes magyar ember eszik. illetve nem eszik, ezután. a rendes magyar ember sajnos subbát is olvas, ez itt a fő baj!
balage_81 reloaded (törölt) 2013.11.07 18:34:47
@sajtoskenyér: összefosást! (amúgy kurva jó voltál:DD)
Subba Gyeronk melóba! 2013.11.07 08:30:00
Íme a venezuelai metró szitu. Azért van ahol sokkal szarabb... ..
...annak apropóján, hogy Kovács László (Lendvai Ildikó mellett) visszatért az MSZP fedélzetére, mert evidensen Attilának szüksége van a tapasztalatra, és ezzel Karácsony Gergely szegről-végről politikai szövetségesévé vált a nagy öregeknek. Lám, ilyen fiatalon is, mi…..
balage_81 reloaded (törölt) 2013.11.07 10:12:15
@Conchobar: milyen kondér és hol? egy pár százezres államtitkári fizetés, amire karácsony esélyes, messze nem simicska-szint. szerintem karácsony a versenyszférában többet keresne
balage_81 reloaded (törölt) 2013.11.07 10:28:11
@Conchobar: akkor nem értem az előző kommented. én továbbra is azt gondolom, hogy karácsony rájött, hogy semmi értelme normálisan beszélni az emberekkel, szövetségeket kell kötni és győzni, aztán lehet érdemi dolgokat tenni. ez persze tévút, mert kormányon meg majd azért kötne kompromisszumokat, hogy ne jöjjön vissza a fidesz.

ezért lenne innen az a tiszteletteljes tanácsom az ellenzéknek, hogy ha valahogy mégis nyernek, a legdurvább, legbrutálisabb dolgokat csinálják meg már az elején és ne szivárogtassák ki az erről szóló beszédeket.
balage_81 reloaded (törölt) 2013.11.07 10:38:40
@DFK: jaja, csak az mszp idejében a házmester maximum egy ronda kíváncsi komcsi kisember volt, nem rakatott a vagonokra származás alapján. a hatvanas években ezek a buta komcsik egy egész tűrhető életszínvonalat építettek ki, a nyolcvanas évek már maga volt az enyhülés. ehhez képest egy szálasi-korszak maga a terror. képzeld sok jó ember is volt a kommunisták között, akinek nem tapad vér a kezéhez és tényleg hitt a rendszerében. kovács lászló és egy átlagos kisnyilas között annyi a különbség, mint közted és einstein között.
Régóta foglalkoztat a téma, hogy miért vonzzák a nőket az úgy nevezett rossz fiúk? Először is tisztázzuk, hogy kik azok a rossz fiúk. Röviden jellemezve a megbízhatatlan pasik. Mindannyian boldog és nyugis életre vágyunk, de egy zenész, egy vad motoros, egy izompacsirta, egy…..
balage_81 reloaded (törölt) 2013.11.07 10:10:49
@famefatal: attól tartok értjük mi azt, csak ti nem értitek, hogy miért nem kedveljük. és továbbra is ciki eleve, hogy valaki megdugatja magát egy eleve olyan faszival, akiről tudja, hogy utána dobja, mint a rongyot. aki ennyire értékeli magát, annak lehet, hogy semmi önbecsülése?
balage_81 reloaded (törölt) 2013.11.07 10:22:30
@Mária: te meg a másik véglet vagy marika. jobb lenne az egész internetnek, ha nem köpnéd tele az emberek iránti gyűlöleteddel.
balage_81 reloaded (törölt) 2013.11.07 10:25:26
@hátsó szándék: ott a big fukin pont. ez annyira igaz, hogy én pl meg sem próbálom eltemetni magamban ezt a gondolatot. van 10%, akikkel érdemes foglalkozni, ennyi. a többit max levarrni, ha van hozzá türelme az embernek, hogy őket hallgassa.
Plankó Gergő írt egy cikket a minap, amiben nagyon érzékletesen vázolta fel, hol tart a Szocialista Párt, mire vitte az „új nemzedék”. Abból az írásból több dologra is lehet következtetni. Ha Plankó Gergőnek igaza van, akkor ad1: A párt 2010 utáni egyben tartása és…..
Szerintem tuti. Sőt, simán idejár kommentelgetni is szerintem - kinézem bármelyik törzsvendégből. Emlékszünk még a fasza kis folyamatábránkra, ami az Index-címlapot is megjárta? Ezek az állatok ugyanazt megcsinálták és bemutatták az ATV-n. Profi kivitelezés. :) Ennek…..
balage_81 reloaded (törölt) 2013.10.31 15:38:12
@Kuruc ezredes: attila barátunk úgy gondolja, hogy ő alkalmas erre a feladatra, pedig a választók többsége úgy látja, hogy nem. ezt onnan tudom biztosan, hogy gordon 2,5 évig sehol se volt, attila viszont kicsit se hozta fel az mszp-t, max stabilizálta a szavazóbázist a 2010-es szinten. ez nem nagy trükk, azok már ugye a vérfanok, ezt puch lászlóval is elérték volna. viszont annyira ragaszkodik a lelkem a pozícióhoz és olyan szemét módon rivalizál bajnaival, hogy nem nehéz megutálni érte. plusz karrierpolitikus, akiktől eleve rosszul vagyok. új gondolata semmi, retorikája a régi mszp-seket idézi. hát akkor kénytelen leszek őt kioktatni sajna.

ellenben hívhatod aminek akarod, mert bajnai pl annyira szdsz, hogy fodorral se állapodott meg, de ezt tényleg rád hagyom, ebben meg is egyeztünk.
balage_81 reloaded (törölt) 2013.10.31 15:56:04
@Kuruc ezredes: attila. ferit és gordont nem tudná megvenni erkölcsileg és anyagilag sem, attilának viszont kitűnően jön a pénz!
balage_81 reloaded (törölt) 2013.10.31 16:07:54
@Kuruc ezredes: ez a legutóbbi közv.kutatások fényében annyira nem biztos, hogy igaz, feri jön felfele, gordonék 9%-a is jóféle, főleg, hogy az ellenzéki pártokat mifelénk inkább alul-, mint felül szokás mérni általában. elnézve a fidesz drága lejárató kampányait, nem úgy tűnik, hogy hasznot hozna nektek a két említett úr, ezt megint csak te szeretnéd hinni sajnos. akárhogy is, meglátjuk jövőre, de aztán elismerni ám a vereséget rendesen, nem a médiára meg a nyugatra fogni, deal? én is hasonlóan járok majd el!
2046-ot írunk. Tavasz van. Huszonöt éve nem voltam Magyarországon. Bécsben is gyönyörű ünnepségeket tartanak már évtizedek óta március 15-én. Több százezer magyar él a fővárosban, köztük mi is. Én Közép-Európában érzem jól magam, nem akartam messzire menni, de odahaza…..
balage_81 reloaded (törölt) 2013.10.31 13:41:20
@LordAngelo: nem tudom, esetleg sikerült úgy igazán elolvasni,amit írtam? pl ezt:

"orbán viktor a patásördög, ezt értem, szerintem is az, de az írástudóknak ennél picit tán nagyobb a felelősségük."

vagy te olyan hülye vagy balról, mint mások jobbról? bajnai-szavazó vagyok bazdmeg!
balage_81 reloaded (törölt) 2013.10.31 13:43:51
@LordAngelo: és egyébként, hogy világos legyen, ellenzékinek lenni NEM azt jelenti, hogy minden szar. reggelente a ferenciek terén jövök át az aluljáró alatt. hol tele van hajléktalannal, akik ott alszanak, hol nem, mikor hogy. hát ebben pl szurkolok a fidesznek az ziher. vagy az egykulcsos, ami még legalább tényleg az embereknél hagyja a lóvét. szintén a családi adókedvezmény, mert ha kérhetem, ne a segélyen élők szüljenek egyedül gyereket ebben a nyüves országban, mert én - veled ellentétben - gondolok rá, hogy azok a kölkök miafaszt fognak csinálni 20 év múlva. meg ilyenek.

amúgy szar, igen. a legrosszabb a rendszerváltás óta. de vannak jó dolgok is. te pedig kicsit legyél kevésbé libsi és akkor nem lesz oka a jobbikos-fideszes csürhének, hogy ellenünk szavazzon. a te észjárásod alapján minden oka megvan.
balage_81 reloaded (törölt) 2013.10.31 14:17:43
@szabad paraszt: na, akkor már ketten vagyunk, nincs veszve semmi!!!:)
Subba Nono: Csak egy szippantás 2013.10.30 12:18:26
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr Kapitányság ezzel rémiszt: Hát dobom is el a herkás tűt azonnal! Itt még több. Túl jó, túl jó...
Subba Subba ritmus: Szumótánc 2013.10.30 16:23:17
Jójj, hát ez nagyon pofók! Hogy eljárja a násztáncot, mi? Kis lábaival! ..
balage_81 reloaded (törölt) 2013.10.30 18:38:12
no emisszió Railjet-etikett 2013.10.29 09:15:52
Budapestről immáron környezetbarát módon, ráadásul európai színvonalon, elfogadható árakon utazhatunk számos osztrák, német, svájci, sőt átszállással olasz, spanyol és francia nagyvárosba is vonattal az örvendetesen bővülő Railjet vonathálózatnak köszönhetően. A…..
balage_81 reloaded (törölt) 2013.10.30 11:51:53
@gatto nero: @72-es: @biododírium: @nagyfeszültség: én meg negyedszer veszem észre basszátok meg, hogy egyikőtök se tudja ezt a kibaszott "kulturált" szót helyesen leírni. mindegyik tendenciózusan hosszú ú-val írja, hogy száradna le a keze. hiába szólogattok be egymásnak, ha annyira nem vagytok képesek, hogy ezt az alapot megtanuljátok. ja, direkt írok kis betűkkel, az ilyen hiba nem számít, mielőtt szólnátok érte.
balage_81 reloaded (törölt) 2013.10.30 13:56:10
@biododírium: figyelj gyerek, neked ebben a topikban már kurvára nem lehet igazad, elmondom miért, két okból is. egyrészt én oltottalak le előbb, engem te már visszaoltani nem tudsz bazmeg. másrészt, mert egyébként mindig igazam van. akkor is, amikor lehet, hogy mégse. te itt nekem ne cidájjá gecó! a kulturált magatartáshoz hozzátartozik, hogy alapvető szavakat le tudunk írni úgy, ahogy a baszott nagy könyvben meg van írva, vágod-é? leszarom, ha nem teszel ki egy vesszőt, azt is, ha elfikkantassz egy betűt, de azt, hogy leoltasz mást, és kioktatod a kulturáltságról, vérciki akkor, amikor a szó se megy rendesen. most kellett neked ez a virtuális pofon?
balage_81 reloaded (törölt) 2013.10.30 14:57:03
@J.László: háhá, a barom, aki beszól érte:) várható vót!!
Kedves Gyerekek! A tegnapi felköszöntés, írók és olvasók újbóli egymásra találása után fogadjátok sok szeretettel első ígért összeállításunkat - méghozzá a leglátogatottabb posztok húszas listáját (túl a 12 millió oldalletöltésen). Van itt minden, de leginkább…..
balage_81 reloaded (törölt) 2013.10.30 11:42:02
köztük az én posztommal, a budai anyukával. hát kikérem magamnak ezt az eljárást megmondom őszintén. nem elég, hogy az ezredes verbálisan folyamatosan inzultál és provokál, de még az első 10-ben is benne vagyok. ilyen szavak repkednek a poszt alatt, hogy "zseniális", "hiánypótló", "fú bazmeg, tényleg mennyire így van" és még sorolhatnám.

a modoros blog sikeres és közönségvonzó szerzőjeként, egyben a demokratikus erők kérlelhetetlen híveként azt tudom mondani Tibor, összenő, ami összetartozik! pont úgy működik ez a blog, mint a fidesz-kormány. és ráadásul: régen ez a blog is jobb volt (amikor még engedték a kommentelést).

különben pedig: a demokratikus erők összefogtak, félretették a személyes ellentéteket, kiálltak a demokrácia, az európai értékek mellett, felmutatták erőiket az antiszemitizmus, a kirekesztés, a gyűlölet és a szegények, hajléktalanok megalázása ellen.

a választóknak jövőre minden körzetben LESZ lehetőségük leváltani orbán viktort. az egyik szavazatukkal a kormány elküldésére fognak szavazni, míg a másikkal arra, hogy a szocialista párt, vagy a bajnai gordon vezette együtt 2014 mozgalom szervezetei vezessék-e ki az országot abból a válságból, amelybe egyértelműen a FIDESZ és orbán viktor kormányozta.

a modoros blog minden olvasójának üzenem: jövőre LE KELL váltanunk ezt a kormányt, meg kell állítanunk az ország lemaradását, a szegények leszakadását, és HELYRE KELL ÁLLÍTANUNK a demokráciát!

én pedig, hogy személyem a jövőben ne akadályozza a blog törzsközönségének kommentelési lehetőségeit, megígérem, hogy semmilyen módon nem fogom ezt a blogot sem látogatni, sem kommentelni, ha miattam került leállításra ez a lehetőség. a modoros jobb annál, mint hogy a közöttünk lévő ellentétek martaléka legyen Tibor! (orbán viktor kormányát meg ettől függetlenül is le tudjuk váltani).

ha nem tudnád, bennünket (még az ezredes haveroddal együtt is) SOKKAL TÖBB DOLOG KÖT ÖSSZE, MINT AMENNYI ELVÁLASZT!!!

mert nem az a magyar, aki a kokárdát a mellére tűzi, hanem az, aki együtt sír a többiekkel, ha Kovács Ágit a dobogón látja, ha Dublinban a túró rudira gondol, és ha ijedtséggel vegyes undorral kerüli az idegeneket a Grafton streeten, ha meghallja, hogy magyarul beszélnek.

kérek Tibor! a többi kommentelő lelki üdvéért, úgyis, mint azonos haza fényes tekintetű gyermekeként: engedélyezd a kommentelést újra! egyáltalán nem fogok visszaélni vele, viszont mások örömét így nem veszed el.

üdvözlettel, balage

u.i. - ez lenne az én jókívánságom, egyben igyekeztem az ezredes MINDEN igényét kielégíteni, amit tegnap megfogalmazott. mostantól minden belefér, nem fogok rá válaszolni, promisz!!! tényleg "boldogat" modoros blog:DDDD
MSZP, SZDSZ, PM, LMP, E14, Szolidaritás, Milla, 4K! és még ki tudja, mi jöhet még... Ahogy Bayer és Bencsik urak mondták tegnap: nem szabad lebecsülni őket soha, de soha. Mert ahogy a Terminátor, ők is milliónyi darabból, legyengülve, egymás ellen acsarkodva - de parancsszóra újra…..
balage_81 reloaded (törölt) 2013.10.29 14:16:11
@Kurtz ezredes: jut eszembe, egyszer csináltam a kedves vezetőt, csak sajnos elfogyott a szufla, mert az istennek se tudtam annyira sok időt belefeccölni. ez szoros összefüggésben lehet azzal, hogy nincs küldetésem egyes soknickű kollégákkal ellentétben. csak tudnám, nekik mi az és mi az istenért nem érik már el:)
balage_81 reloaded (törölt) 2013.10.29 16:05:35
@vénkujon: ők az elnyűhetetlen harcosok, be kéne már látni, hogy esélytelenek vagyunk velük szemben. ha sokat járok ide, a végén még lehet, hogy én is fideszes leszek:) de az tuti, hogy amíg tel aviv fizet, addig teszem a dolgom és nem gondolkozom én sem. velük csak így lehet pariban lenni!
balage_81 reloaded (törölt) 2013.10.29 16:27:21
@vénkujon: egyre figyeljél nagyon: a liberálisok oda be ne tegyék a lábukat. ezek mind dohányos, kigyúratlan, hahás, egyéniség nélküli, sikertelen emberek, roncsák a szentély kisugárzását. a többi mehet.

@poszt:
háttegyélmény volt kedves pajtások, majd jövök máskor is!!!
Előre kell, hogy bocsássam, hogy (i) ez tényleg egy zárt levél, úgyhogy más el ne merje olvasni, senki mást nem érint!:) (ii) Én a priori nem vagyok sem "siessük el gyorsan ezt az összefogást!" párti, sem összefogás ellenes. (iii) Továbbá nem utálom sem az MSZP-t, sem az E14-et,…..