Regisztráció Blogot indítok
Adatok
petiasün

278 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Verses füveskönyv vándoroknak 2020.08.23 23:44:23
...amikor leírtam hogy "te egy nagyon fontos személy voltál" nagyon úgy éreztem hogy neki kéne ezt mondanom, nem a szélnek. De annak mondtam el...
Hogy formáljam valóssá a valótlantcsak rám néz – zöld szemeinek membránjatükröződik a monitor tükrén át -nem tudok elégszer megbánni minden hibát sóvárgás és undor – ez a szeretet nálam -saját világom markában eleség egy-egyvágymorzsa, egy szeretlek, persze nem úgynem is mint barátként, „mégis mit…..
annyira meg akartam felelni nekedhogy skizofréniává fajulta megaláztatásés önlesajnálásmáshogy nem tudtamazt akartam hogy szeressvagy legalább fogadj elés féltem tőled, mert erősnek látszolén pedig magamra vettemhogy más nélkül talán nem vagyok azbocsánat,hogy tökéletesnek láttalaka saját és a te…..
Az az édes illat néhány év utánautopilot-on az agyam, zuhanásra készenútszélen egy állat rothadó bűze talánnem kell többet szemedbe nézzek, remélem Mikor minden álmod meghal sorbanmégiscsak le kellett volna ezt zárni, régFoszladozik a bársonykötél, sor van a pokolbanorrfacsaró, itt a halogatás…..
A Játék Neve: Föld Tíz év 2019.02.24 20:16:49
  Kedves olvasók (és nézők és hallgatók)! Ez is eljött. Most hétvégén tíz éve, hogy elindítottam a 2012 Blogot az egykori blogol.hu szerverén, aminek a folytatása lett aztán a Játék Neve: Föld blog. Sajnos a szolgáltatóváltás miatt nem tudok pontos adatokat, de nagyságrendileg kb. 300 000…..
A Játék Neve: Föld Olyan, mintha 2018.12.31 15:14:22
Balázs hazaért a tüntetésről. Letámasztotta a sarokba a Monumen11-zászlót. Megköszörülte a torkát. Rekedtre kiabálták magukat. „Hogy fekszik a túlóra?! Hogy fekszik a túlóra?!” Nameg „Mocs-kos Ördesz! Mocs-kos Ördesz! Gyor-kán takarodj! Gyor-kán takarodj! Tor-kán akadódj!” Bár Balázs még soha…..
petiasün 2019.01.02 13:19:54
Kedves olvasók! Nem ígérek semmit, de jelenleg az elképzelés az, hogy megpróbálom a következő fél évben kicsit felpörgetni a blogot (blog! milyen elavult formátum már ez!), elvégre közeleg a 2019-es év, és ha igazunk lesz, akkor bőven lesz miről és mit írni – ameddig lehet... Egyúttal tíz éves…..
  Hova hulltál, én meszesfalaim közé, a penészmegemészt, légy egészegészen lágy Nincs ellenemre, ez az egészcsak a szituáció bántha szeretek megbántokminden lányt Nem az én világom részevagy, tudom, de egy kicsitrészese lettél, el is égtélbennem téged iselégettelek Sorsod anyai-keresztenyém az…..
Az történt vele is, mint bárki mással; amit legbensőbb ösztöneivel makacsul keresett és kívánt, azt ki is vívta, csakhogy olyan mértékben, amelyet az ember képtelen már elviselni. Eleinte álma volt, boldogsága, aztán keserű sorsa lett. A hatalmon lévő a hatalomba pusztul bele, a pénzember a pénzébe,…..
Kedves olvasók! Tudom, hogy régen írtam, és már nem is ígérek semmit. "Lezárni" nem fogom a blogot, de aki azt reméli, hogy a korábbi irányvonalat felveszem újra, csalódni fog. Gyakorlatilag az alaptémában leírtam, elmondtam mindent, és már nem csak én, hanem sokan mások, ismert és kevésbé ismert…..
Az első választás, amire emlékszem, az 1998-as volt. Nem egészen tíz évesen túlzottan nem kötött le a dolog, de az azért megvan, hogy szüleim előtte videókazettára vette a Horn-Orbán vitát, utána meg örültek. Másnap a az akkori országos cimborámnak, a Janónak mondtam is, hogy nyertek a jók a…..
petiasün 2018.04.09 18:57:42
Egy ateista blogger, Hemant Mehta, foglalta össze a legújabb kongresszus kiszivárogtatott anyagának részleteit. A blogger, aki szerint a Jehova Tanúi tanok kiterjednek a családtagokkal való kapcsolat (kifejezetten vallási okokból történő) megszüntetésére, a vérátömlesztés elutasítására és arra, hogy…..
Fordulópont. Minden kijön, kitisztulés elillan.Távolba veszik a régmúlt szerelemképzete. Nehéz lesz nélküle, még nehezebbvele.Nem érzem szabadabbnak magam.Csak üresnek. Mi töltse hát ki azt az űrt, ami lényemmaga?Testem feladja a küzdelmetszellememmel. Ezernyi méreganyag egyként kiáltja:elég…..
A bejegyzés a szájbatalpaló blogon itt található. Kedves olvasók! Régen írtam már bejegyzést, ennek több oka is van – anélkül, hogy ezeket részleteznénk, örömmel jelenthetem, hogy ezek legalábbis egy része elhárulni látszik, így a jövőben remélhetőleg több írás várható. Téma van dögivel, bár…..
petiasün 2017.09.25 21:37:14
petiasün 2017.10.07 13:56:12
zoldkor.blog.hu/2017/10/05/jupiter_a_skorpioba_lep?utm_medium=indapass&utm_campaign=inda_notification&utm_source=notilayer&utm_source=fejlec_bloghu&utm_medium=noti-dropdown&utm_campaign=fejlec

"Volt már ilyen. A Jupiter 2006-ban már volt a Skorpió jegyében. Az a Skorpió Jupiter definíciója, hogy feltolja a tömegekben a beakadt vörös energiákat. 2006-ból mindannyian emlékezhetünk a tv-székház ostromára, a Deák téri tankra, a „sün, sün, sün” legendás viccére. 12 év alatt ér körbe a Jupiter a Zodiákusban, és 2006 pont 12 éve volt."

"Ha visszanézzük a 2006 magyarországi képet, nem lepődünk meg, hogy ahogy a Jupiter már mindjárt belép a Skorpióba, 2017.október 1-jén Katalóniában ugyanez az eseménysor történt."
petiasün 2017.12.20 22:16:17
highline.huffingtonpost.com/articles/en/poor-millennials/ Minden szipi-szuper. :)

Én a helyi közösséget erősítem, már ha megtartják (XVI. kerület)
Jehova Tanúit súlyos kritikákkal illették az elmúlt években a közösségmegvonási eljárásmódjuk miatt. Akik számára ez nem ismerős, a vallás úgy rendelkezik, hogy azokat a megkeresztelt tagokat, akik kilépnek a vallásból vagy kizárják őket a szabályaik vélt megsértése…..
petiasün 2017.11.03 15:30:48
@a századik juh: Helló! Hát kvázi beleszülettem, szóval életem első 16-17 évét. De elég kíváncsi természetem van ezért kamaszként utánaolvastam sok mindennek és végül eldöntöttem hogy ez nem lehet igaz és hogy elpazaroltam a gyerekkoromat, eltaszítottam családtagokat, osztálytársakat emiatt a szekta miatt. Hát kb ennyi.
petiasün 2017.11.03 16:29:42
@ORION: Rosszabb is lehetett volna. :)
A 2012 Blográdió második adása jelentkezik! Technikai minőségugrást hajtottunk végre az előző adáshoz képest! Ha így folytatjuk, még két adás, és meghaladjuk a stúdióminőséget! :) Műsorvezető: Macsek (igen, elő lett léptetve) Vendégek: Szőrme Pozsonyi Ádám…..
petiasün 2017.04.19 19:37:38
petiasün 2017.05.15 09:01:09
A Játék Neve: Föld Zeitgeist 2009.06.20 11:08:43
Amint >az előző bejegyzésben< megígértük, egy konkrét példát fogunk most kielemezni arra, hogy az igazságot elhallgatni kívánó elit hogyan használja fel az igazság már napvilágra került darabjait az emberek újabb és újabb szintű félrevezetésére.Iskolapéldánk a…..
(SZERK: A BEJEGYZÉS VÉGÉRE BESZÚRTAM A "Hova tegyem a pénzem"-SZAKASZT,MELYET TELJESEN KIFELEJTETTEM TEGNAP...) "Az átlagember úgy készülhet fel a háborúra, hogy vidékre költözik és létrehoz egy farmot. De vigyen magával puskát is, mert az éhezők hada fog…..
petiasün 2016.10.25 20:32:42
zoldkor.blog.hu/2016/10/24/a_gyerekek_korabol_az_allatok_koraba_valtas_egy_uj_korszak

Nem tudom, hogy mennyire pontos asztrológiailag az okfejtése a faszinak, de eddig igencsak bejöttek a számításai. kíváncsi lennék pl Bálint mennyire támasztaná alá ezt az okfejtést, mindenképp látok némi összecsengést a két blog közlendője között.
  A következő bejegyzés valószínűleg senkinek nem fog tetszeni. Akármilyen „oldalhoz”, nézetrendszerhez sorolódik is valaki, valamelyik szakaszban eretnekséget fog találni. Először is le kell szögezni, hogy a kényszerbetelepítés elutasításával egyetértek több okból is. Így is túlságosan beleszól,…..
Maradunk egy kicsit a Star Trek programnyelvénél, mégis messzire fogunk menni. A Monarch-témáktól elkanyarodva, most elsősorban azt a jelenséget fogjuk vizsgálni, amelyet általában úgy neveznek angolul: „social engineering”. A társadalom szerkezetének manipulálása,…..
petiasün 2016.09.22 20:16:21
index.hu/mindekozben/poszt/2016/09/03/az_mszp_ennel_jobban_nem_is_zavarhatna_ossze_a_szavazoit._vagy_megis_szavazzon/ Igazad lehet, mivel láttam az IGEN-eket is szerte a városban felbukkanni (persze nagyon alacsony sűrűséggel), de ha jól látom inkább az "El se menj" és a "Nem" küzd egymással. Csak nekem az a benyomásom a környezetemben, hogy a többség inkább az el nem menésre hajlik. De valószínűleg nem lenne semmi következménye annak, ha ez a látszatnépszavazás elbukik, csak eszembe jutott ez a kis manipulációs technika, amit úgy tűnik, félreértettem.
Sok érzet értelmet győz. A legfelejthetetlenebb éjszaka is elmúlik egyszer. Te meg én fogunk még öklöt rázni,   sírni, vadul szeretkezni, imádni, gyűlölni, átkarolni és ellökni, csókolni, harapni, de karmolni, mély sebeket egymás szívében hagyni...   Amit előzőleg…..
Mire megszüljük egymásnak magunkat, kihordunk annyi kínt, kívül-belül, hogy elszakadni egyikünk se tudhat többé a másiktól:                         feltétlenül valljuk egymást, mint gyermekét az anyja. - S akkor ha majd fájdalmak súlya nyom, fele bánatod én veszem magamra, és bűneid felét is…..
Bujdosó 2. A bátya REGGELEN arra ébredtem, hogy még mindig ver az eső, s ugyancsak ázott már a gyúnyám, bár szerencsémre a nagy meleg végett nem kellett agghodnom, hogy csontomba hatol a sajgás. Megindultam hát, előbb-utóbb csak elhanyatlik az eső, aztán megfacsarom a ruhám, megszárítkozok. Itt…..
petiasün 2016.07.08 19:08:39
A Játék Neve: Föld Életjel 2016.04.28 11:22:56
Mint látható, két hónapnál régebb óta nem írtam a blogra. Ennek legfőbb oka, hogy rettenetes anyagi helyzetbe kerültem (mint már finoman jeleztem egy korábbi előadás-videó alatt), és ennek orvoslása a mindenek előtti gondom mostanában. Nem tűntem el, majd fogok írni további szájbatalpalókat és…..
petiasün 2016.05.28 13:50:18
@Gergő92: Hát, utálok fosni de hozhatsz :DDD
petiasün 2016.05.28 17:18:27
@Gergő92: Naa, a pálinka azért jobban hangzik :D
Nem tartom magamat nagy társasjáték-őrültnek, igaz, ennek fő oka az, hogy nem igazán ismerek olyanokat, akik szívesen társasoznának. De hiába, ez sem veszi kedvemet, hogy időnként egy-egy érdemesnek ítélt darabot megvegyek vagy elkészítsek magamnak. Az alábbiakban két, szerény gyűjteményemet bővítő,…..