Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kei

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintem már mindenki rájött magától is, hogy a videók között előbukkant olyan dolog, ahol hülyeséget beszéltem. Azaz hibáztam.Nincs ezen mit titkolni, nem vagyok Irate Gamer (tényleg, az létezik még?), hogy eltussoljam ezt. Természetesen senki nem dicsekszik azzal, ha valamit…..
Nagy dilemma elé kerültem. A napokban megnéztem az Uwe Boll nevéhez köthető A Király Nevében című sokak szerint nézhetetlenül rossz filmet, és meg kell, hogy mondjam őszintén, eléggé ki voltam vele békülve, és nem szívesen mutatnám be. BlackSheep szerint viszont ez az egész…..
Szilveszter észrevett az egyik hiperborzalom reklámújságában egy érdekes akciót!   Hogy ez a "Kihívás játékai" most hogy jött képbe, azt nem tudom. Mindenesetre jó dolog megint 590 forintért árulni az ingyenes játékokat.(Igaz, az 590 még akár jó ajánlat is,…..
Összejött egy olyan kooperáció, amelyet már régóta akartam :)  A LEGO Island egy koncepció nélküli kis program, szerintem nem is lehet igazán játéknak nevezni. Hiába ígérget a hátsó borító ilyeneket, hogy "Szabadon állítgathatsz mindent a szigeten". Ez azért…..
Ahogy arról már márciusban írtam, van a Nerdnek egy játéka. Csak úgy megemlítem, hogy újra elővettem és még mindig remelül elszórakoztatott. Főleg miután sikerült végigvinnem. (Hurrá!) Érdekes módon az utolsó Boss a legegyszerűbb, igaz vele kell a legtöbbet vacakolni.…..
És most kérdezhetitek, mi ez a királyi többesszám? Hát, bevallom fogalmam sincs. Csak az "1 éves lettem" olyan hülyén hangzik. Meg ha már annyi olyan e-mailt kapok, hogy "Sziasztok", akkor hadd írjon most a képzeletbeli "Rossz PC-s Squad".Szóval 2007…..
kei 2008.04.22 00:43:09
Aki látta a Mesterlövész IV 3/4 videómat tudja, hogy Stellát bizony megszállta az ördög, és a fejével megmagyarázhatatlan dolgok történnek. "korogyi" egy hasonló, nagyon érdekes jelenetet fedezett fel a FIFA 08-ban, érdemes a bíróra figyelni! Köszönöm a videót!..
kei 2007.10.28 01:28:28
Épp új bugparádét készültem blogra rakni, mikor megnéztem az e-mailem, és ezt kaptam. Megint csak azt tudom mondani, nagyon meglep Friedrich népszerűsége, de ha ti imádjátok, annak én csak örülök :) Szóval itt van "Pozor" videója egy alternatív SpongyaBob intró :D…..