Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Feljelent Elek

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ELTE BTK diáklistázása kapcsán megszólalt már boldog-boldogtalan, s két nemrégiben hozzászóló kapcsán én is kénytelen vagyok beállni a szörnyülködők sorába. A lista létezése mellett ugyanis az is elborzaszt, hogy szakmájukban elismert, tekintélyes egyetemi tanárok hogyan…..
Feljelent Elek 2013.03.01 19:24:49
Politikai graffiti Pompeii-ben A Hoffmann-féle oktatási államtitkárság régóta híres kreatív nyelvoktatási ötleteiről, a mai nap menüjén a latin nyelv oktatásának forszírozása szerepel. Az Eduline szerint bevezetnék a kötelező latinnyelv-oktatást a nyolcosztályos…..
Feljelent Elek 2013.01.10 20:04:15
@Tenderized Amen: @Sárika tanuló, 6/b: Na gyerekek, húzás vissza a Hitlerájúgendbe mert nem sokáig vincelek, ha még egyszer felizgattok közösség ellen. Kettes, ezek már ki vannak tiltva? Jelentsen.
  Kossuth téren jártunk, lepusztulást láttunk.   ..
Feljelent Elek 2012.03.05 21:09:34
@házelnök: Mi a Szabad Szólásszabadság (röviden SZSZ) aktivistái vagyunk és már most szólok, hogy nagyon rákúrsz, ha cigány holokausztra bujtogatod a jónépet!

Mit képzelsz, hol élsz te? Diszkriminálunk, fajelméletet hirdetünk, reklámozzuk a szegregációt? Na majd adok én neked, te übermencs olyat, hogy attól kódulsz!
  Németországban.   Christian Wulff megválasztása előtt a Mandineren is megírtam: Wulff elsősorban azért lett államfő, mert Angela Merkel azt akarta. Wulff 2010-ben Merkel egyik fő riválisának számított a CDU-ban, és azzal, hogy a kancellár megtette államfőnek, két…..
Feljelent Elek 2012.02.18 19:03:55
@szempontpuska: Mire célozgatsz itt, intergalaktikus utazó, kezedben a puskával? Csak nem a Névtelen Bátrakra? Főbe is lőhetnéd magad vele egyszer, csak hát lányokra ugye nem hat, mint tudjuk. Próbáld csak ki a számítógép agyú, antiszociális politikai komisszárodon, majd meglátod.
Feljelent Elek 2012.02.19 01:13:40
@Elek Anna: Jó hogy látlak itt, össze tudnál hozni a pásztázó tekintetű bátyáddal?
  Az idei, leginkább Tarr Béla-fesztiválként aposztrofálható, batyuslakodalom szerű, 43. Filmszemlének csúfolt filmszakmai összejövetelen szembejöttek velünk az ügynökügyek: az idei nagyjátékfilm szekcióban két figyelemreméltó ügynökfilmet is megnézhettünk. Az egyik…..
Feljelent Elek 2012.02.16 19:17:41
@Sárika tanuló, 6/b: Kislányom, ha benyúlt a bugyidba ez a perverz állat, meséld el részletesen, majd én megmutatom.
Feljelent Elek 2012.02.16 19:59:30
@rako1982: Ki mondta, hogy igazi? Éppen most húzta rá Alfőmérnikk a dívány szakot.
  Sziasztok földlakók, na mizu, mizu, mizu? Ugye ti is rég tudni akartátok, meddig kínoz még minket szeretve gyűlölt Petőfi rádiónk ugyanazokkal a számokkal nap nap után? A beragadt alterpop számok perő-perő-perödájzáról végre lehull a lepel, és végre megtudhatjuk,…..
Feljelent Elek 2012.02.15 18:04:03
@Kettes: Te is princentes vagy? Akkor kár is megszólalni, a genetikus terheltséged mindenhol kísérteni fog. Mától te vagy haverem, de különírva.
  Mivel a gazdasági válságnak vége, Hannes Swoboda képviselő is ráér az Echo TV műsorával foglalkozni. Az európai szocialisták zsír új frakcióvezetője napirend előtt arra kérte az Európai Parlament szocialista elnökét, hogy azonnal intézkedjen Bayer Zsolt kijelentései…..
A számítógépes vírusok már emberről-emberre is terjednek, a hülyeségek pillanatok alatt ragadnak egyikről a másikra, és söpörnek végig a közösségi hálót böngészőkön.  A mai nap az anti-Valentin-nap vírusé volt. A közösségi hálót elárasztották a Valentin-napot…..
  Egy Berlinben élő honfitársunkat a fenti jótanácsokkal bocsátotta útjára a budapesti utazását szervező utazási iroda a Deutsche Bahn egy kisebb kirendeltsége, ahol budapesti vonatjegyet vásárolt. Fordítás hajtás után.  Nagyon Tisztelt Utazó!  Magyarországi…..
Feljelent Elek 2012.02.14 18:29:35
@Kettes: Te meg kussoljál NKVD -s fióka, mert enyhítő körülmény!
Mandiner blog KZ Dachau 2011.12.12 07:31:00
    Múlt héten, Mikulás napján a horror földjén jártunk. A felfoghatatlan, a megmagyarázhatatlan és a feldolgozhatatlan világában. Egy olyan világban, amelyet hús-vér emberek konstruáltak hús-vér emberek ellen és irányítottak sátáni elszántsággal alig néhány évtizede…..
Feljelent Elek 2012.02.14 00:25:12
@Emlékezetkultúra: Na, itt már mindenki holokauszt-tagadó lett? Hol írjam alá? XD
Feljelent Elek 2012.02.14 00:59:29
@tewton: A holokausztól meg ezennel kijelentem, minden pontosan úgy volt, ahogy mondják.

De a boszorkányégetéseket azért nem hiszem el. Vagy ha voltak is, keveslem.

Az a pár családtagom, akik történetesen különböző, európai frontokon estek el, vagy civilként kaptak golyót a kicsit kaotikusra sikerült felszabadulás során, vagy utána deportálták őket, esetleg az öngyilkosságba menekültek a teljes vagyon- és jogfosztásuk után, azokat megtagadom, bűnösök voltak mind egytől-egyig, le vannak szarva! Megtagadom és relativizálom őket! Magam sem vagyok ártatlan, puszta létem az élő bizonyíték, hogy sajnos a szüleim nem pusztultak el, sőt rosszkor vallották magyarnak magukat!
Ezen kívül, fasiszta magyar keretlegényeknek és nem fasiszta, zsidó MUSZ -osoknak vittek egy talicska élelmet, amikor azok (a fasiszta keretlegények nem) lövészárkokat ástak a határban és még segítettek is nekik összeszedni a németek által eldobált fegyvereket!

És a mocskos, fasiszta keretlegényeknek adták a kenyeret és sonkát, akik szétosztották mert nem bírták egyedül megzabálni, ahelyett, hogy a helyszínen agyoncsapták volna a mocskos, fasiszta keretlegényeket egy gyalogsági ásóval és felszabadították volna a MUSZ -osokat! Sőt, a 14 éves apám még meg is mutatta a forrást a mocskos, fasiszta keretlegényeknek, ahelyett, hogy megmérgezte volna, nehogy inni tudjanak belőle.

Bűnös az egész családom, hogy döglöttünk volna meg inkább!

Remélem, ezzel a részletes, beismerő vallomással beéri ez a Holokauszt -dicsőítő, elmeháborodott, kurvaliberális partizán Mása.
Feljelent Elek 2012.02.14 01:44:05
@tewton: Nézze, megvan a fészek, kapcsolati háló, szponzorok, nevek, minden egyéb. Fogadjunk, hogy nem sokáig páváskodik már itt ez az Artner Szilvi és az ő kis műhelye!

Ennyire aljasan még blogot nem támadtak be, mint ezek a Mandit, megérdemlik a sorsukat.
Delphoi jósda XI. 2012.01.23 13:34:00
Feljelent Elek 2012.02.13 20:28:21
@tewton: Csak semmi aggály, speciális facebook -csoportunk meglehetősen rajta van az ügy(nők)ön, természetesen lemérjük rőffel a belüket és csatoljuk az eredményt a feljelentéshez.
Feljelent Elek 2012.02.13 21:37:31
@osborne: Jól gondolja, most lócitromba haraptak.
Feljelent Elek 2012.02.14 00:00:28
@Loxon: Szerintem akadt egy kis dolga, de kétlem, hogy beszámol róla. :))
  Valamikor a kétezres évek közepén bejártuk Hollandiát. Miután mindent megnéztünk, mit Amszterdam adhatott, friss levegőre vágytunk. Béreltünk egy pár bringát, és kitekertünk a városból. A város körüli hipermodern irodaházakon és az elkerülő autópályán túl mintha…..
Feljelent Elek 2012.02.13 15:59:30
@Unionist: Ássuk körbe, vizesárok vagy aknazár, édi-mindegy, kész is a kistérséged. Vagy csak gondoljuk oda.

Majd adok én neked kikeresztelkedést, ha még egyet zsidózol itt, mész a levesbe, mert én vagyok, ki téged majd jól

Feljelent Elek
Feljelent Elek 2012.02.13 23:16:01
@Unionist: Ha jól értem, azt akarja mondani, hogy suba alatt a római katolicizmus már régen átment egy zsidó-keresztény szinkretizmusba, csak erről elfelejtettek szólni az egyház egyszerű báránykáinak, majd megtudják különféle, másodlagos jelekből. Ez a Scruton -nevű főfószer is mintha pont ilyesmit fejtegetne, az Újszövetség Szentháromságából először megtagadják a Szentlelket, majd magát Jézus Krisztust, hogy a helyükre tolják az Aranyborjút.

Csakhogy, ha jól emlékszem, Mózes pont ilyesmiért verte szét a kőtáblák prototípusát nem eléggé ügybuzgó honfitársai fején.

Ragadjunk is le ennél a Scrutonnál, aki a választóvonalat ott látja, hogy amennyiben megengedjük egy katolikusnak a mértéktelen harácsolást, a pénz és az ennek felhalmozásából származó, égbekiáltó egyenlőtlenségek elfogadását, a Szeretet, azaz a Szentlélek munkálkodásának háttérbe szorítását, ami a szociális, anyagi és kulturális egyenlőtlenségek mérséklése alapvetően, abban a pillanatban elvész az Új ember lényege és marad egy urbanizált, hitehagyott, kozmopolita, se hús-se hal kiméra, aki se nem zsidó, se nem keresztény többé.

Hát akkor micsoda? -kérdezhetnők joggal. Na, ezt én meg nem válaszolom itt, mivel pont ezt a fajtát tartom árulónak, hivatalból üldözendőnek és feljelenthetőnek, például szektás nézeteiért.

Aki tehát behódol a pénzhatalmi manipulációknak a saját erkölcsei kárára, az a világ sírásója, mivel Isten helyett az Ószövetség embereként viselkedik, tévelyegve a ködben elfordítja fejét a Világ Világosságától, ezzel a Sátán táborának hű katonájává válik.

Az ilyenekkel dolgom nincs, hányassanak egytől-egyig lángpallosra, hamvaikat szórja szét a szél!
  Az Európa Űrügynökség először kipróbált, új típusú Vega rakétájával Francia-Guyanából fellőtték az űrbe és már pályára is állt az első teljesen magyar fejlesztésű műhold, a Masat-1. Az 1 kilogramm tömegű, 10x10x10 centiméteres kis kocka-szerkezetet a BME-n…..