Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antigone

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megcsókolta a homlokomat, és azt mondta , hogy: " vége a szerelemnek "...ennyit mondott. Átnyujtotta a dobozt és elindult. Követtem... a szememmel. Úgy hullottak a bolond könnyeim, mint az üveggolyók az égből a betonra, a kőkemény ,hideg betonra...egy zongorára a színes…..
Bora KISS ::blog:: a pirospöttyös 2009.01.22 17:59:00
...és a kislány szaladt a pirospöttyös labda után...szaladt és szaladt...sokáig szaladt egyedül...fáradt volt...és várta, hogy majd valaki melléje szegődik, és nem kell egyedül szaladnia a labdácskája után. Szegődtek is melléje sokan, de egyszer sem érezte azt, hogy valaki…..
...Álmai.(d).ról...Az álmaid árnyai árnyaltan ágálnak...ágáltaks Te csak szaladtál...előlük.Egy ábrándos álom ? az álomszép...de...mi az álom ? az álom álomszép ?a szép, az álomszép ?az álomszép, az...az milyen szép ?...szép, szép... szép, mint az álom .Álmodban…..
...éjszaka van már...minden csendes és a Hold...olyan,  mint egy hatalmas labda...Álomország kapui már rég nyitva állnak...és csak várnak, várnak, várnak...szép álmokat.....
...hát, hogy miről fogok írni?  mindenről ami eszembe jut, és mindenkiről, akiről írni kell.Kicsit oylan lesz, mint egy napló, de nem az , mert nem szeretem a naplókat, csak vannak dolgok amit szívesen megosztok másokkal is, vagy felhívom bizonyos dolgokra az emberek…..