Regisztráció Blogot indítok
Adatok
greenpiece

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint arra olvasói kérdés alapján már utaltunk, megkezdődtek a munkálatok a Bicske Szíve Parkban. Molnár Dániel nem sokkal később leírta oldalán, hogy A napokban elkezdődtek a Bicske Szíve Park fejlesztésének kivitelezési munkálatai. A projekt 220 millió forint EU-s támogatással, összesen 245 millió…..
Én, ha tehetném, soha nem bíznám rá a nézőre, hogy mi történjen egy sorozatban, egyrészt azért, mert nem akarok horrorpornót nézni egész nap, másrészt meg azért, mert az alkotók gondolataira sokkal kíváncsibb vagyok, mint Lajoséra a harmadik emelet kettőből. A Black Mirror viszont más. Ott belefér...
greenpiece 2018.10.02 13:45:09
@dadddd: igen ott volt, 3x04 san junipero
Olvasónk a szervizút leromlott állapota miatt aggódó írása és fotói közlésére reagálva osztjuk meg jól indokolt feltételezésünket, ami szerint rendbe lesz téve az a szakasz is.   Feltételezésünk legelső indoka: minél többet építkeznek, annál jobb a megrendelőnek és a kivitelezőnek. Értse ezt…..
Pamplonában már fél hatkor felvert pár hangoskodó forma, ezért fél hétkor már útra készen szürcsöltem az automatás kávét és eszegettem a tegnap vásárolt banánt...
Vastagbőr Hétből négy 2014.02.28 09:15:00
Az Eurostat a legfrissebb tanulmányában a Horvátországgal kiegészült EU28 régióit vizsgálta meg, összesen 272 régiót, az egy főre jutó GDP alapján (2011-es adatok). A 272 régió utolsó, legszegényebb 20 régiója között 4 magyar régió szerepel. Úgy, hogy 7 magyar régió…..
Tessely Zoltán ún. polgármestersége idején az is megtörténhetett Bicskén, hogy rendőröket hívtak a Káposztást tisztességes városi parkká, Bicske Szíve Parkjává építő civilekre. A Tessely-Pálffy páros akkor a nádat védte olyanoktól, akik nem rombolni jöttek, hanem…..
Napok óta tűkön ülünk, hogy mikor mondja meg valamelyik bulvárlap asztrológusa, hogy mi vár ránk 2014-ben. Imádjuk az ilyen elemzéseket, mert soha nem nélkülözik a jól hangzó ijesztgetéseket, sőt volt, hogy már rémhírterjesztésig is merészkedtek. A mai Borsban ismét Szegedi…..
greenpiece 2013.12.30 14:44:13
Emlékszünk még 2012. október 1-re? Ezen a napon Lázár János rendkívüli kormányülést hívott össze, olyan súlyos, nemzetbiztonsági veszély fenyegette az országot, majd rendkívüli sajtótájékoztatót tartott: "A pénznyerő játékautomaták működtetésének teljes…..
Nem túlzás, tényleg: olyan még soha nem fordult elő a magyar tévétörténelemben, vagy legalábbis sehol nem írtak róla egy árva sort sem, hogy egy online újság videótartalmát egy világszerte elérhető, globális televízió vegye meg. Az Indexen 2008 óta látható Attraktor viszont…..
Mint arról már beszámoltunk, kb. 1400 négyzetméter külső falfelület felújítása és 600 négyzetméteres tető építése zajlik a bicskei római katolikus templom épületén 2007-ben elkészített tervek alapján, az Európai Unió (EU) által támogatott Új Széchenyi Terv révén…..
Állunk a Homály teraszán, nézzük a katolikus templom állványozott tornyát egy idősebb bicskei úrral.   - Sokkal jobban kifejeződik ezzel az állványzattal, hogy valójában micsoda monstrum is ez a 38 és félméteres torony - jegyzem meg halkan. - Nagyon megcsinálták. A…..
greenpiece 2013.10.11 15:50:36
Nagy sikerrel zajlott le Bicskén a kerékpárok és robogók nyilvántartásba vétele. Októberben Csákváron folytatódik az akció.A Bicskei Rendőrkapitányság bűnmegelőzési és felderítési szempontból kitűnő ötlettel állt elő a közelmúltban. A rendőrkapitányság munkatársai…..
Ma reggel megkezdődött a járdafelújítás a Kisfaludy utca Kossuth utcától Fáy utcáig tartó kb. nyolcvan méteres szakaszán. A felújítást A Fáy-Kisfaludy sarkán lévő társasház lakói kezdeményezték januárban kelt levelükkel - a gyalogjárda állapota miatt. A terület…..
Ma nyitnak a Nemzeti Trafikok. Ünnepeljük ezt a jeles napot egy levéllel és egy képpel. De előtte egy kis hírösszefoglaló az elmúlt néhány napból: 1, Kocsmát nem lehet nyitni iskola 200 méteres körzetében, de dohányboltot igenErről a tiltásról véletlenül elfeledkezett a…..
Ha esetleg valaki azt gondolta volna lesz annyira gerinces a kormánypárt mutyigépezete képes lebuktatni saját magát a trafiknyertesek pályázataival, rá kell jönnie ezek vannak annyira gyáva férgek mindent megtegyenek a hamis látszat fenntartásáért. Nem volt véletlen előzmény az…..
A felcsúti szerkesztőséggel bíró ún. Bicskei Újság 8 oldalán 7 darab Tessely Zoltánt, Bicske Csabdin élő polgármesterét ábrázoló fotó található, vagyis 1,14 oldalanként találkozhatunk képével.     Egyetlen őt (is) ábrázoló készült fotográfia indokolt: az…..
Közzétette a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit (NDN) Zrt. a trafikpályázatok emlékeztetőit, de csalódni fog, aki emiatt kattint a cég honlapjára, hiszen nem hogy a pályázatok és az üzleti tervek részletés értékelése, de még a pontszámok sem szerepelnek a dokumentumokban. Az…..
             Irány az Auchan... vár a Nemzeti Dohánybolt, ami nagy dohány. Rengeteg munka, áldozat, végtelen tisztesség, felkészültség, dinasztikus hadirokkant trafikos tapasztalat, politikai korrektség, a posztkommunista társadalmakra jellemző…..
greenpiece 2013.06.20 12:12:39
Érkezett egy levelünk Orsitól, a Szent László Iskola tanulójától "újságírói iskola" tárgy megjelölésével.    Kedves Bicskei Szó! Egy olyan feladatot kaptam az iskolában, hogy nézzek utána a bicskei mozinak. Ha valaki bármit tud arról,hogy ott milyen filmeket…..
Olvasom Jocó bejegyzését az Fb-n, hogy ő azt hallotta: a bicskei polgármester segítségével létrehozható lenne az uszoda melletti, már meglévő, a Kisfaludy utcához egyik partjával közel  tavacska rendezése, amit a segítők ingyen megcsinálnának és télen korcsolyázásra is…..
Augusztus elejétől a kerékpárral közlekedők fokozott ellenőrzését rendelte el Fejér megye rendőrfőkapitánya.  A baleseti adatok tanúsága szerint a megyében az év első hat hónapjában közel nyolcvan százalékkal nőtt a kerékpárosok érintettségével végződő balesetek…..
Bicskei Szó Bicske nem ezt akarta 2012.07.25 18:35:00
A Bicskei Szó információja szerint nem az a fiatal, főállású tanár lett a Vajda igazgatója, akit a tanárok, diákok és szülők 99 százaléka igazgatóként akart látni a bicskei középiskola élén évtizedes Vajdás múltja után, hanem a felcsúti Puskás Akadémia volt nevelője,…..
greenpiece 2012.07.26 15:41:49
A Samsung bejelentette, hogy a legújabb zászlóshajóját a Galaxy S 3-at többféle, színben meg lehet majd vásárolni a jövőben. Akik unják a feketét és a fehéret (jelen esetben sötétkéket és fehéret) és androidos csúcskészülékre vágynak színesben, azoknak most eljött a…..