Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AlexWolf

0 bejegyzést írt és 1912 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tavalyi megújulás és meglepően magas nézettség azt igazolta, hogy ha tévés tehetségkutatás, akkor énekelni kell - az X-Faktor annak ellenére, hogy ezen a blogon többet ütöttem, mint bármelyik másik hasonló produkciót, a nyolcadik évadra is meg tudott újulni, például azzal,…..
AlexWolf 2019.04.12 13:34:22
Az X Faktor vasárnap esti műsorában ment le az a jelenet, amelyben egy saját bevallása szerint Amerikában már befutott és ismert, de Magyarországon még nem annyira ismert Miriam nevű énekesnő megdobta mikrofonnal a zsűrit, mert nem tetszett neki, hogy a zsűrinek nem tetszett a produkciója. Azóta a…..
A nálunk Valós halál címen kiadott cyberpunk regény sorozatverziója jövő februárban jön a Netflixre, és igen, olyan lesz, mintha a Szárnyas fejvadászt a Johnny Mnemoniccal keresztezte volna valaki, majd hozzátett volna egy kis Ghost in the Shellt, meg Punishert. A történetről írtunk már, 500 év…..
AlexWolf 2017.12.05 20:30:55
@AlexWolf: faxák= faxa...mivelhogy az első felénél járok csak :D
A Nielsen végre kiadta első Netflix-méréseit, amiket ugyan a Netflix nem tekint hitelesnek, de mivel nem indokolják miért nem, így minket ez most nem nagyon érdekel. A Nielsen szerint a Stranger Things 2 első része a maga 15,8 milliós nézettségével lenyomta a The Walking Deadet is, és még mielőtt…..
Ma kerül ki a Netflixre az a Defenders c. sorozat, ami a Marvel és a streamer nagy közös projektje. A Netflix ugyebár külön szólósorozatot csinált olyan ismert képregényhősökből, mint Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage és Iron Fist, hogy aztán ez a négyes amolyan mini-Bosszúállókként álljon össze a…..
Ha csak egy sci-fi-soroztatot akarsz megnézni jövőre, az ez legyen. Itt írtunk róla bővebben...
Redditen nagyjából minden felhasználó azt játszotta a Westworlddel, amit a Man In Black az igazi vadnyugaton, és a játék mélyebb szintjeit kereste. Nos, páran rá is akadtak a jelek szerint, legalábbis akkora véletleneket találtak, amik már túl vannak a sima legyintésen. Spoileresen folytatjuk,…..
Biztos az én hülyeségem, de ha meglátom Kiefer Sutherlandet, önkéntelenül az jut eszembe, hogy ez az ember már vagy tízszer legalább megmentette a világot (na jó, az USA-t) valami elképesztő kataklizmától, legyen az halálos vírus, atomfegyver vagy gáztámadás. Amikor a Designated Survivor című…..
Feltűnhetett már Orbán Viktor értékelő beszéde közben is: egyszer sem hangzott el az érvénytelen szó a népszavazással kapcsolatban, amikor a miniszterelnök a szavazás politikai értelemben vett eredményeit és a kormány következő lépéseit (alkotmánymódosítás) ismertette. Reggelre egész pályás…..
A Való Világot kétféleképpen lehet nézni, vagy egyáltalán értelmezni. Egyrészt lehet úgy, hogy az ember elfogadja azt az alapvetést, hogy ez egy olyan műsor, amiben az egyik kereskedelmi tévé (RTL), lehetőséget biztosít pár, magát jóképűnek, menőnek, csinosnak, érdekesnek, botrányosnak, kurvásnak,…..
– Gyere, elmegyünk Sibila nénihez – mondta Bernadete. – És beszélgethetsz vele magyarul! – Rosszat sejtettem. Kicsit úgy éreztem magam, mint egy imposztor, aki azt állítja, hogy beszéli a világ egyik legnehezebb nyelvét, mígnem összetalálkozik valakivel, aki leleplezi őt. Félve szálltam ki a…..
A Viasat3 a következő hashtaggal reklámozza a Supergirl című sorozatát: #girlpower Meg olyan képekkel, amiken a főszereplő Melissa Benoist szerepel Supergirl-jelmezben (ha már egyszer képregénysorozatról van szó), és a biztonság kedvéért, meg azért, hátha az emberek elfelejtenék, hogy ő egy nő, a…..
AlexWolf 2016.08.17 17:38:17
@teszt123456789: Jóvanna, én csak most láttam a Viasaton, de már nem bánom, hogy nem pazaroltam a biteket a letöltésre. :)
2017 januárjában kerül képernyőre a Star Trek: Enterprise vége (2005) utáni első Trek-tévésorozat, aminek a címét a fenti, igen korai CGI-részlettel együtt jelentették be, és perszehogy Star Trek Discovery lesz. A hajó a lajstromjel alapján időben az Enterprise után de az…..
A TV2 nemrég kinevezett hírigazgatója, Kökény-Szalai Vivien és riportere, Kunfalvi Nóra a Juhász Péterrel készített emlékezetes interjú, illetve annak folyományai miatt kerülhetnek a Magyar Újságírók Országos Szövetségének etikai bizottsága elé, írja a Bors. A lap úgy tudja, hamarosan megvizsgálják…..
Ősszel slágertéma a nyílászáró-csere. Még nem fagy meg az emberben a lélek a gondolatra, hogy kiszedik az ablakait, de már érezhető közelségben van a fűtési szezon, a maga sok nullával járó költségeivel. Nem Gábor az egyetlen, aki bele akart vágni a projektbe, és sajnos…..
Megint nekem jutott a szombati Hungary's Got Talent, ami sajnos olyan semmilyenre sikeredett, hogy önként biztosan nem vállaltam volna. Pedig ez már az élő show, tehát a válogatott hülyék helyett a válogatott tehetségek műsora - de hát itt ugye néha elég sajátos módszerekkel…..
Úgyis mindenki kirakja, engedek a kortárs nyomásnak: megjött a júniusban bemutatandó Warcraft-film első trailere. Először videó, aztán kommentár. Hát izé. Nem estem hanyatt tőle, de még hasra sem. A szöveg olyan, mintha egy kamasz írta volna, miután elolvasta a Random…..
A Fear The Walking Dead ráadásul egy elég tré cím, de mindegy, most már ez maradt, ezt kell szeretni. A hatrészes első évad nyáron jön, itthon az AMC vetíti majd (a Walking Dead marad a Foxnál) és pont úgy kerül tévében, hogy felvezesse az anyasorozat hatodik évadát. A sztori…..
Nem azért nem mennek közelebb a falhoz, mert félnek, hogy Szabó László Zsolt egyszer csak előugrik, és azt mondja, nekünkmindegyhányannézikatévétcsakközszolgálatilegyen, hanem azért, mert iszonyú meleg a bazinagy fal, és hűteni kell, hátulról ventilátorral, az viszont (és…..
AlexWolf 2015.03.18 15:58:03
@Passenger: Az sokkal olcsóbb, nem jó!
Ki volt az a magyar, aki segítséget adott neki a relativitáselmélethez? Mekkora része van sikerében első feleségének? Mi köze Yodához? Gondolkodott-e, hogy anyát vagy lányát vegye feleségül? Hogy szólt bele a politika a Nobel-díjába? Melyik szerve járta be befőttesüvegben Amerikát egy Buick…..
A Nemzeti Hírtévé elindulásának egyik sarokköve az időjárás-jelentés, amiről olyan büszkén számoltak be az első másfél órában vagy hatszor, mintha az lenne a világ egyik legnagyobb truvája. Pedig nem az, úgy, ahogy a köztévé csinálja, meg pláne nem az, hiszen a…..
Nem is jártunk olyan messze az igazságtól, legalábbis a TV2 sajtóközleménye erre utal: Néhány másodperces probléma adódott az applikációt összesítő számítógép és a képernyős feliratot létrehozó rendszer között. Ezért fordulhatott elő, hogy az összesített eredmény…..